Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας από τις 15 ως τις 21 Απριλίου.

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας από τις 15 ως τις 21 Απριλίου.

Ευκαιρίες – Μια ευχάριστη ανάσα μετά από καιρό. 

Από την Μαρία Σόγια

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας από τις 15 ως τις 21 Απριλίου. 3

Η εβδομάδα αυτή είναι σαφώς είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ξεκινάει χαλαρά, ενώ στα μέσα της, έχουμε την υπέροχη σύνοδο μεταξύ της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού και του Βορείου Δεσμού, ο οποίος επίσης βρίσκεται εκεί. Η επιρροή αυτής της όψης γενικά, είναι ιδιαίτερα θετική για όσους επηρεάζει. Μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μια νέα σχέση ή μια σημαντική γνωριμία, όρεξη για διάθεση, για φλερτ και για να περάσετε καλά. Καθώς, και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για επίτευξή στόχων και ονειρων. Επηρεάζει τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους γεννημένους  μέσα 2ου  δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 14η, 15η και 16η μοίρα. Παρακάτω, στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα. 

Ακολουθεί, η υπέροχη σύνοδος του επικοινωνιακού Ερμή, ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος, στο ζώδιο του Κριού, με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται και εκείνη στο ίδιο ζώδιο. Η επιρροή αυτής της όψης γενικά, είναι ιδιαίτερα θετική για όσους επηρεάζει. Μπορεί να φέρει ξανά στη ζωή σας μια ερωτική γνωριμία που είχατε κάνει στο παρελθόν ή μια μοιραία συνάντηση με έναν ή μια πρώην που θα οδηγήσει σε επανασύνδεσή. Επηρεάζει τους Τοξότες, Κριούς και Ζυγούς γεννημένους τέλος 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 16η, 17η και 18η μοίρα. Παρακάτω, στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα. 

Την ίδια μέρα έχουμε την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, οπότε ξεκινούν και τα γενέθλια τους. 

Την ίδια μέρα έχουμε και το πολύ ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία, από το ζώδιο του Ταύρου. Η επιρροή αυτής της όψης γενικά, είναι ιδιαίτερα θετική για όσους επηρεάζει. Είναι μια ευκαιρία για να πετύχουν στόχους, όνειρα και επιθυμίες όλοι όσοι δέχονται την εύνοια αυτής της όψης. Είναι η ανταμοιβή που έρχεται σε όσους έχουν κοπιάσει για να πετύχουν και έχουν ξοδέψει ενέργεια για αυτό. Επηρεάζει τους Ιχθύς, Παρθένους, Ταύρους και Σκορπιούς γεννημένους τελευταία μέρα 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 20η,21η και 22η μοίρα. Παρακάτω, στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα. 

Στη συνέχεια ακολουθεί το υπέροχο εξάγωνο μεταξύ Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού, από το ζώδιο του Ταύρου. Η επιρροή αυτής της όψης γενικά είναι ιδιαίτερα θετική για όσους επηρεάζει. Δίνει την ευκαιρία να λύσετε με ευκολία, από εκεί που δεν το περιμένατε, προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό, ενώ όσοι επηρεάζονται άμεσα, μπορούν να πετύχουν όνειρα και στόχους που θεωρούσαν ακατόρθωτα. Είναι μια μέρα που χαρακτηρίζεται από τη δημιουργικότητα , και την δυνατότητα επίτευξης οτιδήποτε με το οποίο καταπιαστείτε. Επηρεάζει τους Ιχθύς, Παρθένους, Ταύρους και Σκορπιούς γεννημένους  τελευταία μέρα 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 20η, 21η και 22η μοίρα. Παρακάτω, στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα. 

Στο τέλος της εβδομάδας, έχουμε την εξαιρετική και ιδιαίτερα βοηθητική σύνοδο του Δία, από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο ίδιο ζώδιο. Είναι γενικότερα για όσους επηρεάζει μια εξαιρετική όψη. Ενώ, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μεγάλη διάρκεια, για περίπου 1 μήνα. Είναι μια όψη που σε όσους επηρεάζει δίνει την ευκαιρία να υπερβούν εμπόδια, να επιτύχουν στόχους, να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ξεπεράσουν μπλοκαρίσματα και εμπόδια τα οποία μέχρι τώρα φάνταζαν ανυπέρβλητα. 

Εδώ, πρέπει να τονίσουμε όμως, ότι εκτός από τύχη και καινούργιες προοπτικές, υπάρχει και η πιθανότητα να εμφανιστούν ξαφνικά προβλήματα για αυτό θέλει μελετημένες κινήσεις, και όχι βιασύνη, και μια επαγρύπνηση γενικότερα, οι ευκαιρίες θα έρθουν αλλά πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τις κυνηγήσετε και το βασικότερο, σε θέση να τις εντοπίσετε. Είναι μια όψη που φέρνει ξαφνική και αναπάντεχη τύχη κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες,  Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ παραπονεμένοι δεν θα μείνουν και οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι,  γεννημένοι τελευταία μέρα 2ου και  αρχές 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 20η, 21η και 22η μοίρα. Παρακάτω, στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα. 

Ακολουθεί μια υπέροχη όψη, η σύνοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού, με τον θεραπευτή του ζωδιακού, τον Χείρωνα. Είναι γενικότερα για όσους επηρεάζει μια εξαιρετική όψη. Είναι μια όψη που φέρνει επούλωση πληγών από ερωτικά ζητήματα, καθώς και μια νέα σχέση ή αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα που ευνοεί ερωτικά ζητήματα και δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε προβλήματα και να χαμογελάσετε με την καρδιά σας. Είναι μια όψη που επηρεάζει τους Κριούς, Καρκίνους, Λέοντες, Τοξότες. Αιγόκερους και Ζυγούς, γεννημένους τελευταίες μέρες 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 19η, 20η και 21η μοίρα. Παρακάτω, στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα. 

Η τελευταία όψη αυτής της όμορφης εβδομάδας, είναι αρκετά απαιτητική και χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση. Είναι το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ηλίου, από το ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα, ο  οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Η γενική επιρροή της όψης είναι διφορούμενη, καθώς από τη μια μπορεί να φέρει εμμονές, εντάσεις, υπόγειες καταστάσεις και θέματα εξουσίας αλλά από την άλλη δίνει την ευκαιρία για υπέρβαση εμποδίων, επιτυχία, επίτευξη στόχων και φήμη. Το πώς θα την βιώσετε και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει Ταύρους, Σκορπιούς , Λέοντες και Υδροχόους γεννημένους αρχές 1ου δεκαημέρου, και πιο συγκεκριμένα όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η ,2η και 3η μοίρα. Στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι η τυχερή μέρα για το δικό σας ζώδιο, σε ποια όψη οφείλεται, την γενική ερμηνεία της όψης, καθώς και συγκεκριμένα πως επηρεάζει το δικό σας ζώδιο. 

Κριός – Ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε τις ερωτικές σας επιθυμίες.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Κυριακή. Η σύνοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού, με τον θεραπευτή του ζωδιακού, τον Χείρωνα, είναι μια εξαιρετική όψη. Γενικά η συγκεκριμένη όψη μπορεί να φέρει επούλωση πληγών από ερωτικά ζητήματα, καθώς και μια νέα σχέση ή αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα που ευνοεί ερωτικά ζητήματα και δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε προβλήματα και να χαμογελάσετε με την καρδιά σας. 

Συγκεκριμένα για εσάς τους Κριούς τώρα, η όψη αυτή σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε καλά μέσα σας. Πολλοί από εσάς , θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε επιτέλους ότι οι πληγές του παρελθόντος , που έχουν προκληθεί από ένα προβληματικό σύντροφο, από μια αποτυχημένη σχέση ή από μια δική σας λανθασμένη ερωτική επιλογή, η οποία σας πλήγωσε και σας κλείδωσε συναισθηματικά, είναι πλέον παρελθόν. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ξεκινήσουν μια καινούργια ερωτική σχέση, απαλλαγμένοι από φοβίες και περιοριστικές πεποιθήσεις, το παρελθόν είναι παρελθόν και πλέον νιώθετε έτοιμοι να μην το αφήστε να επηρεάσει το μέλλον σας. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για  να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, και να δημιουργήσετε αναμνήσεις ή για να βγείτε εκεί έξω και να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα εν δυνάμει καινούργιο σύντροφο. . Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει τους γεννημένους τελευταίες μέρες 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 19η,20η και 21η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ – Ξαφνική τύχη, επίτευξη στόχων.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι για εσάς η Κυριακή. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι από την Τετάρτη και μετά , οι περισσότερες μέρες είναι ευνοϊκές για εσάς αλλά η Κυριακή έχει την τιμητική της. Η εξαιρετική και ιδιαίτερα βοηθητική σύνοδος του Δία, στο ζώδιο σας, με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο δικό σας ζώδιο, είναι γενικότερα μια εξαιρετική όψη. Ενώ, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μεγάλη διάρκεια, για περίπου 1 μήνα. Είναι μια όψη , που στη γενική της επιρροή,  δίνει την ευκαιρία να υπερβούν εμπόδια, να πετύχουν στόχους, να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ξεπεράσουν μπλοκαρίσματα και εμπόδια τα οποία μέχρι τώρα φάνταζαν ανυπέρβλητα. Εδώ, πρέπει να τονίσουμε όμως, ότι εκτός από τύχη και καινούργιες προοπτικές, υπάρχει και η πιθανότητα να εμφανιστούν ξαφνικά προβλήματα για αυτό θέλει μελετημένες κινήσεις, και όχι βιασύνη, και μια επαγρύπνηση γενικότερα, οι ευκαιρίες θα έρθουν αλλά πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τις κυνηγήσετε, και το βασικότερο σε θέση να τις εντοπίσετε. 

Συγκεκριμένα για το ζώδιο σας, πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε ένα στόχο που θέλατε εδώ και καιρό. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να διαχειριστούν χρέη του παρελθόντος καθώς, από εκεί που δεν το περιμένουν θα έχουν εισροή χρημάτων. Τα χρήματα αυτά μπορεί να προέρχονται από ακίνητη περιουσία, καθώς και από το ξεκαθάρισμα κληρονομικών ζητημάτων που μέχρι τώρα έδειχναν ότι δεν είναι εύκολο να λυθούν. Τέλος, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που επιτυγχάνοντας ένα επαγγελματικό στόχο, θα βελτιώσουν όχι μόνο την καριέρα τους , αλλά και τα έσοδά τους.

 Είναι μια όψη που φέρνει ξαφνική και αναπάντεχη τύχη κυρίως στους γεννημένους τελευταία μέρα 2ου και  αρχές 3ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 20η, 21η και 22η μοίρα. Για τους Ταύρους του γεννημένους αρχές πρώτου δεκαήμερου, και ιδιαίτερα 0, 1η,2η και 3η μοίρα το τετράγωνο του Ηλίου από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερο, μπορεί να φέρει εμμονές, εντάσεις, υπόγειες καταστάσεις και θέματα εξουσίας αλλά από την άλλη δίνει σε πολλούς από εσάς  την ευκαιρία για υπέρβαση εμποδίων, επιτυχία, επίτευξη στόχων και φήμη. Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ευκαιρίες για ερωτική επανασύνδεση φανερή ή μυστική. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η υπέροχη σύνοδος του επικοινωνιακού Ερμή, ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται και εκείνη στο ίδιο ζώδιο είναι ιδιαίτερα θετική για όσους επηρεάζει. Η γενική επιρροή της όψης, είναι ότι μπορεί να φέρει ξανά στη ζωή σας μια ερωτική γνωριμία που είχατε κάνει στο παρελθόν ή μια μοιραία συνάντηση με έναν ή μια πρώην που θα οδηγήσει σε επανασύνδεσή.  

Για εσάς τους  Δίδυμους συγκεκριμένα, η όψη αυτή επικεντρώνεται στον τομέα των σχέσεων σας. Πολλοί από εσάς, θα έχουν την ευκαιρία να αναζωπυρώσουν την σχέση τους, και να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τον ήδη υπάρχον σύντροφό τους, θα ξαναβρούν την χαμένη επικοινωνία τους, καθώς και τον λόγο για τον οποίο είναι μαζί. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ξανασυναντήσουν ένα πρώην και θα τους δοθεί η ευκαιρία επανασύνδεσής, την οποία μπορεί να επιλέξουν να κρατήσουν στο παρασκήνιο είτε γιατί ακόμα δεν είναι έτοιμη να την επισημοποιήσουν είτε γιατί η σχέση είναι παράνομη, και λειτουργεί μόνο παρασκηνιακά. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφα, να δείτε φίλους και συγγενείς που έχετε καιρό να συναντήσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές επικοινωνώντας με τους αγαπημένους σας. . Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 2ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 16η, 17η και 18η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ευκαιρία πραγματοποίησης ενός ονείρου που αφορά την καριέρα σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Κυριακή. Η σύνοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού, με τον θεραπευτή του ζωδιακού, τον Χείρωνα, για όσους επηρεάζει είναι μια εξαιρετική όψη. Γενικά η συγκεκριμένη όψη , μπορεί να φέρει επούλωση πληγών από ερωτικά ζητήματα, καθώς και μια νέα σχέση ή αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα που ευνοεί ερωτικά ζητήματα και δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας και επιτέλους μέσα από μια επιτυχία, να χαμογελάσετε με την καρδιά σας. 

Συγκεκριμένα για εσάς τους Καρκίνους, η συγκεκριμένη όψη, δίνει σε πολλούς από εσάς την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα στόχο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για εσάς, και ο οποίος θα σας βοηθήσει να νιώσετε επιτέλους καλά, να γιατρευτείτε από τραύματα του παρελθόντος που αφορούν προσωπικές αποτυχίες, να νιώσετε καλά και δυνατοί. Ενώ, δεν είναι λίγοι αυτοί που θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο που αφορά την καριέρα τους. Από την άλλη, οι παντρεμένοι εφόσον το επιθυμούν φυσικά, θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στο σύντροφό τους και να περάσουν υπέροχες,  αγαπησιάρικες, ερωτικές στιγμές. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και την όμορφη ενέργεια που έχει, και ελάτε πιο κοντά στα όνειρα και τις επιθυμίες σας. . Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα, και τι δυνατότητες θα σας δώσει, έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει τους γεννημένους τελευταίες μέρες 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΛΕΩΝ – Ευκαιρία για δυνατές συμμαχίες στα επαγγελματικά σας. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Κυριακή. Το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ηλίου, από το ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα, ο  οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ιδιαίτερα δυναμικό. Η γενική επιρροή της όψης είναι διφορούμενη, καθώς από τη μια μπορεί να φέρει εμμονές, εντάσεις, υπόγειες καταστάσεις και θέματα εξουσίας αλλά από την άλλη δίνει την ευκαιρία για υπέρβαση εμποδίων, επιτυχία, επίτευξη στόχων και φήμη. Το πώς θα την βιώσετε, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον αστρολογικό σας χάρτη. Η όψη αυτή μπορεί να είναι αρκετά θετική για εσάς συγκεκριμένα, τους Λέοντες, πάμε λοιπόν να δούμε πως σας επηρεάζει. 

Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε μια συνεργασία στον επαγγελματικό στίβο, την οποία κυνηγούσατε εδώ και καιρό, και η οποία θα σας δώσει κύρος και δύναμη, καθώς θα βελτιώσει σημαντικά την καριέρα σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ξεκινήσουν μια σχέση ή που θα επισημοποιήσουν την σχέση τους, για παράδειγμα με μια συγκατοίκηση ή πρόταση γάμου.  Η μέρα όπως είπαμε είναι λίγο περίεργη, για αυτό θα πρέπει να έχετε το νου σας, σε τυχόν θέματα σπιτιού ή οικογενειακά ζητήματα τα οποία μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα και να χαλάσουν την ηρεμία στο σπίτι σας ή στο εργασιακό περιβάλλον. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε επαγγελματικές συμφωνίες ή για να περάσετε μια μέρα γεμάτη πάθος με τον σύντροφο σας. Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές 1ου δεκαημέρου, και πιο συγκεκριμένα όσους έχουν πλανήτες στην 0,1η ,2η και 3η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ευκαιρίες και τύχη σε συνεργασίες και θέματα σπιτιού.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το πολύ ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία, από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι ιδιαίτερα θετικό για όσους επηρεάζει. Γενικά αυτή η όψη ουσιαστικά δίνει την ευκαιρία για να πετύχουν στόχους, όνειρα και επιθυμίες όλοι όσοι δέχονται την εύνοια της. Είναι η ανταμοιβή που έρχεται σε όσους έχουν κοπιάσει για να πετύχουν και έχουν ξοδέψει ενέργεια για αυτό. Συγκεκριμένα τώρα, εσάς τους Παρθένους σας δίνει την ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε όνειρα τα οποία έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα σας διευρύνει τους ορίζοντες και θα σας ανοίξει το μυαλό. 

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να κάνουν μια συνεργασία την οποία ήθελαν εδώ και καιρό, η οποία θα βελτιώσει σημαντικά τα έσοδα τους. Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία για μια γνωριμία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλική σχέση. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, να βάλετε καινούργιους στόχους και να ξεκινήσετε να τους κυνηγάτε. Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη.  Επηρεάζει τους γεννημένους τελευταία μέρα 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 20η, 21η και 22η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ – Ευκαιρία για ερωτική γνωριμία.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η υπέροχη σύνοδος του επικοινωνιακού Ερμή, ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος, στο ζώδιο του Κριού, με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται και εκείνη στο ίδιο ζώδιο είναι ιδιαίτερα θετική για όσους επηρεάζει. Η γενική επιρροή της όψης είναι ότι μπορεί να φέρει ξανά στη ζωή σας μια ερωτική γνωριμία που είχατε κάνει στο παρελθόν ή μια μοιραία συνάντηση με έναν ή μια πρώην που θα οδηγήσει σε επανασύνδεσή.  Για εσάς τους Ζυγούς συγκεκριμένα, αυτή η όψη δίνει την ευκαιρία για μια ερωτική συνάντηση ή μια σεξουαλική συνεύρεση, με κάποιον από το παρελθόν, την οποία μπορεί να θέλετε να την κρατήσετε κρυφή, είτε γιατί είναι παράνομη είτε γιατί δεν είστε έτοιμοι να το μοιραστείτε. 

Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας, μετά από καιρό, και να μοιραστείτε καταστάσεις και σκέψεις που τόσο καιρό τις κρατούσατε για εσάς. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα πετύχουν μέσα από επαναδιαπραγμάτευση μια επαγγελματική συνεργασία, την οποία κυνηγούσαν εδώ και καιρό, η οποία θα βελτιώσει σημαντικά τα οικονομικά τους, και η οποία δεν είναι απαραίτητο να είναι εντός Ελλάδας, μπορεί να αφορά και το εξωτερικό.  Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 2ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 16η, 17η και 18η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρίες και τύχη στα οικονομικά, επιτυχία στα ερωτικά.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι για εσάς η Κυριακή. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι από την Τετάρτη και μετά , οι περισσότερες μέρες είναι ευνοϊκές για εσάς αλλά η Κυριακή έχει την τιμητική της. Η εξαιρετική και ιδιαίτερα βοηθητική σύνοδος του Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο ίδιο ζώδιο, είναι γενικότερα για όσους επηρεάζει, μια εξαιρετική όψη. Ενώ, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μεγάλη διάρκεια, για περίπου 1 μήνα. Είναι μια όψη , που σε όσους επηρεάζει, στη γενική της επιρροή,  δίνει την ευκαιρία να υπερβούν εμπόδια, να επιτύχουν στόχους, να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ξεπεράσουν μπλοκαρίσματα και εμπόδια τα οποία μέχρι τώρα φάνταζαν ανυπέρβλητα. 

Εδώ, πρέπει να τονίσουμε όμως, ότι εκτός από τύχη και καινούργιες προοπτικές, υπάρχει και η πιθανότητα να εμφανιστούν ξαφνικά προβλήματα για αυτό θέλει μελετημένες κινήσεις, και όχι βιασύνη, και μια επαγρύπνηση γενικότερα, οι ευκαιρίες θα έρθουν αλλά πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τις κυνηγήσετε, και το βασικότερο σε θέση να τις εντοπίσετε. Για τους Σκορπιούς, αυτή η ξαφνική τύχη και εύνοια, θα έρθει στον τομέα των επαγγελματικών  συνεργασιών τους. Πολλοί λοιπόν από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία για μια ξαφνική συνεργασία, την οποία επιθυμούσατε καιρό και η οποία θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. 

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν μέσα από δημιουργικούς τρόπους να βελτιώσουν το εισόδημα τους, αλλά και την ψυχολογία τους. Τέλος, η μέρα ευνοεί και τη δημιουργία ερωτικών σχέσεων , αν και εφόσον το επιθυμείτε. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας.  Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. Η μέρα είναι εξαιρετική και για θέματα παιδιών. Επηρεάζει τους  γεννημένους τελευταία μέρα 2ου και  αρχές 3ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 20η, 21η και 22η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ευκαιρία για  ερωτική επανασύνδεση και για επαγγελματική επιτυχία. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Η υπέροχη σύνοδος του επικοινωνιακού Ερμή, ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος, στο ζώδιο του Κριού, με την Αφροδίτη η οποία βρίσκεται και εκείνη στο ίδιο ζώδιο είναι ιδιαίτερα θετική για όσους επηρεάζει. Η γενική επιρροή της όψης είναι ότι μπορεί να φέρει ξανά στη ζωή σας μια ερωτική γνωριμία που είχατε κάνει στο παρελθόν ή μια μοιραία συνάντηση με έναν ή μια πρώην που θα οδηγήσει σε επανασύνδεσή.  Για εσάς τους Τοξότες, η συγκεκριμένη μέρα μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ξαναέρθετε σε επαφή με ένα πρώην σας, και να υπάρξει επανασύνδεση

Νιώθετε ιδιαίτερα καλά, ευδιάθετοι, κεφάτοι και δημιουργικοί. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε όρεξη για φλερτ, και καθώς διανεύετε μια άκρως ερωτική μέρα, θα μπορούσε να είναι ένας πρώην , αλλά θα μπορούσε να είναι και κάποιο παλιό  φλερτ που δεν προχώρησε και τώρα ξαφνικά η κατάσταση ξεμπλοκάρει και επιτέλους μπορείτε να είστε μαζί. Ενώ, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που μπορεί να έχουν την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθούν εργασιακά ζητήματα, και να έχουν επιτέλους αυτό το οποίο ήθελαν εδώ και καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, συζητήστε θέματα που τόσο  καιρό σας απασχολούν και σας προβληματίζουν με το σύζυγο και το σύντροφο. 

Βγάλτε από μέσα σας, ό,τι σας έχει ενοχλήσει και σας απασχολεί, είναι μια ευκαιρία να σας καταλάβει και να έχετε μια πιο βαθιά και ουσιαστική σχέση, να έρθετε πιο κοντά. Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως, τέλος 2ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 16η,17η και 18η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Νέα ξεκινήματα στον τομέα των ερωτικών σας, αλλά και στα επαγγελματικά.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η υπέροχη σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού και του Βόρειου Δεσμού, ο οποίος επίσης βρίσκεται εκεί, είναι ιδιαίτερα θετική για όσους επηρεάζει. Μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μια νέα σχέση ή μια σημαντική γνωριμία, όρεξη για διάθεση, για φλερτ και για να περάσετε καλά. Καθώς, και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για επίτευξή στόχων και ονείρων. 

Συγκεκριμένα, για εσάς τους Αιγόκερους, η όψη δίνει σε πολλούς από εσάς την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια καινούργια ερωτική σχέση. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αισθανθούν ότι βρήκαν τον σύντροφο των ονείρων τους. Από την άλλη, αρκετοί από εσάς, θα πραγματοποιήσουν ένα επαγγελματικό όνειρο που είχαν, αν ήδη εργάζονται και έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους, σε αντίθετη περίπτωση, αν ψάχνετε δουλειά μπορεί τώρα να νιώσετε ότι βρήκατε ακριβώς αυτό που ψάχνατε. Τέλος, αν επιθυμείτε μια συγκατοίκηση ή να αποκτήσετε παιδάκι και να μεγαλώσετε την οικογένεια σας, είναι μια εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε και αυτό το όνειρο σας. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, το σημαντικό είναι ότι το σύμπαν μας δείχνει πότε είναι ευνοϊκή περίοδος για εμάς, ουσιαστικά όμως όλη την δουλειά για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας, πρέπει να την κάνουμε εμείς. Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει τους γεννημένους  μέσα 2ου  δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 14η, 15η και 16η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ευκαιρία για επαγγελματική επιτυχία.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Κυριακή. Το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ηλίου, από το ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα, ο  οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σας, είναι ιδιαίτερα δυναμικό. Η γενική επιρροή της όψης είναι διφορούμενη, καθώς από τη μια μπορεί να φέρει εμμονές, εντάσεις, υπόγειες καταστάσεις και θέματα εξουσίας αλλά από την άλλη δίνει την ευκαιρία για υπέρβαση εμποδίων, επιτυχία, επίτευξη στόχων και φήμη. Το πώς θα την βιώσετε, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον αστρολογικό σας χάρτη. 

Η όψη αυτή μπορεί να είναι αρκετά θετική για εσάς συγκεκριμένα, τους Υδροχόους , πάμε λοιπόν να δούμε πως σας επηρεάζει. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα σας κάνει πολύ πιο δυνατούς στον επαγγελματικό στίβο, θα σας δώσει εξουσία, και θα τονώσει σημαντικά την καριέρα σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί να καταφέρουν να δείξουν τις δυνατότητες και την δύναμη τους, στο περιβάλλον της εργασίας τους, με το κίνδυνο , να ξυπνήσουν αντιζηλίες και υπόγειες καταστάσεις. 

Τέλος, αν το επιθυμείτε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να  επισημοποιήσετε τη σχέση σας, είναι μια εξαιρετική μέρα για πρόταση γάμου, είτε για να τη δεχθείτε, είτε για να την κάνετε. Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές 1ου δεκαημέρου, και πιο συγκεκριμένα όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η ,2η και 3η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ – Ευκαιρία για οικονομικές επιτυχίες.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το πολύ ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία, από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι ιδιαίτερα θετικό για όσους επηρεάζει. Γενικά αυτή η όψη ουσιαστικά δίνει την ευκαιρία για να πετύχουν στόχους, όνειρα και επιθυμίες όλοι όσοι δέχονται την εύνοια της. Είναι η ανταμοιβή που έρχεται σε όσους έχουν κοπιάσει για να πετύχουν και έχουν ξοδέψει ενέργεια για αυτό. 

Συγκεκριμένα τώρα, εσάς τους Ιχθύς, σας δίνει την ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε όνειρα τα οποία έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να αδράξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, στον τομέα των επαγγελματικών σας. Για όσους έχουν δουλέψει, και έχουν παλέψει για να πετύχουν, έχει έρθει η ώρα να αναγνωριστούν οι προσπάθειες τους, αυξάνοντας το κύρος τους και βελτιώνοντας την καριέρα τους, αλλά και αυξάνοντας σημαντικά τα έσοδα τους. Νιώθετε πλέον δυνατοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πίστη , ότι οι προσπάθειες σας δεν πέφτουν στο κενό, αλλά αντιθέτως ανταμείβονται. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε συζητήσεις, να διαπραγματευτείτε και να οργανώσετε το μέλλον σας. Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη μέρα, και τι δυνατότητες θα σας δώσει,  έχει κυρίως να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη.  Επηρεάζει τους γεννημένους τελευταία μέρα 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες συγκεκριμένα στην 20η, 21η και 22η μοίρα.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας, αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός. 

Από την Μαρία Σόγια

Email : [email protected]

Instagram : astrotails.byMaya

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  15 έως 21 Απριλίου 2024 – Τύχη – Έρωτας  – Προστριβές  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)