Πώς αντιδρούν τα ζώδια αν στις προβλέψεις ξεχάσεις να γράψεις για αυτά;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια αν στις προβλέψεις ξεχάσεις να γράψεις για αυτά;

Μη νομίζετε! Και εμείς οι αστρολόγοι άνθρωποι είμαστε και μας χτυπάνε και εμάς οι ανάδρομοι πλανήτες, τα τετράγωνα, τα χιαστί, τα μεσοδιαστήματα, ο Πλούτωνας που περνάει, ο Άρης που κάνει τα δικά του, ο Δίας που ενίοτε “συνουσιάζεται” και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Κι ενώ προσπαθούμε καθημερινά να γράψουμε τις καλύτερες και τις σωστότερες προβλέψεις για όλους σας και για όλους εμάς, φυσικά συμβαίνει κάποιες φορές να ξεχάσουμε να γράψουμε την πρόβλεψη για ένα και μοναδικό ζώδιο.

Για να επανορθώσουμε λοιπόν,  θα κάνουμε αυτό το χιουμοριστικό και σύντομο άρθρο και το πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο εάν ξεχάσεις να γράψεις πρόβλεψη γι’ αυτό.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε να σας κάνουμε να γελάσετε και να ξεχάσετε αν σας έχουμε στεναχωρήσει κάποιες στιγμές.

Από την Σταυρούλα Σιώκη

Πώς αντιδρούν τα ζώδια αν στις προβλέψεις ξεχάσεις να γράψεις για αυτά; 3

Κριός

Έλα Μάκη, στο site γράφουν τη διεύθυνση των κεντρικών γραφείων. Θα πάμε και θα τα σπάσουμε όλα, θα τα κάνουμε λαμπόγυαλο να μη μείνει τίποτα όρθιο. Για να θυμούνται από δω και πέρα ότι τον Κριό δεν δεν ξεχνάς να τον γράψεις στις προβλέψεις.

Ταύρος

Έλα κυρ Στέφανε,  ξέχασαν να γράψουν πρόβλεψη για το ζώδιο μου. Βάλε δύο κιλά παστουρμά, 5 κιλά κασέρι Ξάνθης, 2 κιλά φέτα, βάλε κι ένα μπουκάλι τσίπουρο κι ένα ταπεράκι από κείνα τα σαρμαδάκια της κυρίας Βαρβάρας και εκείνες τις μερακλίδικες ελίτσες Καλαμών.  Α, και να μην ξεχάσω κυρ Στέφανε, βάλε και λίγο γλυκό του κουταλιού νεράντζι να πάνε τα φαρμάκια κάτω.

Δίδυμοι

Ανοίγει Πέντε βιβλία αυτοβοήθειας,  παίρνει τηλέφωνο τους φίλους του να το συζητήσει και να ρωτήσει τη γνώμη τους σε σχέση με αυτό που έγινε. Παίρνει τηλέφωνο τον καθηγητή του από το πανεπιστήμιο που ήξερε έναν άλλον καθηγητή που είχε δύο μεταπτυχιακά στην ψυχολογία για να καταλάβει τι μπορεί να συνέβη και ο αστρολόγος ξέχασε να γράψει πρόβλεψη για αυτόν.

Καρκίνος

Παίρνει τηλέφωνο τη μαμά του και θυμάται τα παιδάκια στο δημοτικό που ξεχνούσαν να του πάρουν σοκοφρέτα στις γιορτές και έτσι πολλές φορές αυτός έμεινε χωρίς κέρασμα. Κλαίει και αναρωτιέται γιατί η άτιμη ζωή να του φέρεται συνέχεια τόσο άδικα.

Λέων

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μιλήσω με τον οικονομικό σας σύμβουλο. Σας δίνω αυτή τη στιγμή 2 εκατομμύρια ευρώ και αγοράζω το site και όλους τους αστρολόγους σας. Από εδώ και πέρα όλοι οι αστρολόγοι της σχολής, καθημερινά θα γράφουν προβλέψεις μόνο για τους λέοντες. Όλα τα άρθρα θα κινούνται γύρω από εμάς.

Παρθένος

Δεν ξέρει πώς και πού να ξεσπάσει τα νεύρα του και προκειμένου να μαλώσει με τον άντρα του, τη γυναίκα του, τα παιδιά του, σηκώνει τα μανίκια και παίρνει όλα τα καθαριστικά που έχουν στο μπάνιο και ξεσπάει με μία δίχως προηγούμενο γενική καθαριότητα στο σπίτι.

Ζυγός

Το σκέφτεται από δω, το σκέφτεται από κει, αλλά τίποτα δεν βγάζει νόημα. Δεν μπορεί να καταλάβει πως μπορεί κάποιος αστρολόγος να ξέχασε να γράψει κάτι για το ζώδιο του. Τον δικαιολογεί. Σκέφτεται ότι ίσως να έχει μία άσχημη μέρα ότι ίσως να συνέβησαν περίεργα πράγματα στον αστρολόγο και να μην έχει καταφέρει να γράψει ολοκληρωμένη πρόβλεψη.

Σκορπιός

Βάζει  λυτούς και δεμένους να βρουν που  φυλάσσονται οι server του site.  Βρίσκει και πληρώνει τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να κάνουν μία δουλειά για αυτόν.  Αφήνει λίγο χρόνο να ξεχαστεί το θέμα κι εκεί που κανείς δεν το περιμένει ξαφνικά οι server του site καίγονται και καταστρέφονται οριστικά.

Τοξότης 

Διαβάζει το άρθρο στα κρυφά καταλαβαίνει ότι λείπει το ζώδιό του όμως δεν μπορεί να το πει πουθενά. Επιβεβαιώνεται ότι έχει δίκιο να μην πιστεύει στα ζώδια.  Ξεχνάει το γεγονός και μπαίνει στην πρώτη πλατφόρμα που θα βρει για κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων σε έναν μακρινό και εξωτικό προορισμό.

Αιγόκερως

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του συνέβη και ρίχνεται ολόκληρος στη σκληρή δουλειά βγάζοντας την πίστη στους συναδέλφους και στους εργαζομένους της εταιρείας, με σκοπό μετά από ένα μήνα σκληρής δουλειάς να έχει ξεχάσει το γεγονός.

Υδροχόος

Καταγγέλλει τον καπιταλισμό γιατί θεωρεί ότι ο αστρολόγος έχει πληρωθεί από την άρχουσα τάξη για να μην γράψει τις αλήθειες γύρω από το ζώδιο του. Ξεσηκώνει κίνημα απεργίας και αντιδράσεις ενάντια στη φίμωση της αλήθειας γύρω από τους υδροχόους. Την επόμενη μέρα το πρωί έχει ξεχάσει τα πάντα.

Ιχθύες

Μετά από πολύ κλάμα και 10 πακέτα χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να καταλάβει γιατί του συνέβη αυτό το κακό.  Δεν του παίρνει πολύ να συνέλθει κι έπειτα ξεγράφει οριστικά το site και ότι υπάρχει γύρω από αυτό.