Προβλέψεις Σαββατοκύριακου για 23 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023. Από τον Έρωτα στο Πόλεμο!

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου για 23 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023. Από τον Έρωτα στο Πόλεμο!

Ένας σαββατοκύριακο μοιρασμένο στα  δύο. Το Σάββατο γεμάτο προοπτικές γεμάτο νέες δυνατότητες και σχέσεις και μια Κυριακή ιδιαίτερα σκληρή με τάση συγκρούσεων και πληγές που θα αναδυθούν από το παρελθόν.

Κριός 

Σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια σχέση και να γίνετε ιδιαίτερα δημιουργικοί, όμως μέσα από τις συνεργασίες σας θα αντιμετωπίσετε σημαντικές συγκρούσεις, ενώ μπορεί να υπάρξουν και παρεξηγήσεις.

Ταύρος 

Μέσα στο σπίτι θα περάσετε υπέροχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φαίνεται να μπορέσετε επιτέλους να ξεκουραστείτε, ενώ δυστυχώς στο χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν σημαντικές εντάσεις και με κάποιους ανθρώπους θα βρεθείτε σε μετωπική σύγκρουση.

Δίδυμοι 

Σημαντικά ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον σας, ενώ ένα μικρό ταξιδάκι θα μπορούσε να σας κάνει να περάσετε υπέροχα. Από την άλλη η σχέση σας με τα παιδιά σας μπορεί να περάσουν από μια κρίση, ενώ θα πρέπει να δώσετε προσοχή και στην ερωτική σας ζωή, καθότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες.

Καρκίνος 

Οικονομικά θα πρέπει να περιμένετε μια σημαντική περίοδο με πολύ ευχάριστες εξελίξεις και ίσως κάποια χρήματα επιτέλους να έρθουν στα χέρια σας που περιμένατε καιρό. Μέσα στο σπίτι θα υπάρξουν σημαντικές συγκρούσεις και παρεξηγήσεις, ενώ φαίνεται ότι γενικότερα το οικογενειακό περιβάλλον δεν μπορεί να σας καταλάβει.

Λέων 

Θα μπορέσετε να επιτύχετε πάρα πολλούς σκοπούς και στόχους σας; Θα μπορούσατε να κάνετε μια καινούργια σχέση αυτό το σαββατοκύριακο είναι να πάτε ένα πολύ όμορφο ταξιδάκι. Με αδέλφια και με γενικότερους συγγενείς μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα, ενώ και εσείς οι ίδιοι μπορεί κάποιες φορές να βλέπετε τα πράγματα πιο αρνητικά από ότι είναι.

Παρθένος 

Ένα απωθημένο σας θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα και φαίνεται ότι επιλύονται μακροπρόθεσμα θέματα που σας είχαν απασχολήσει εδώ και καιρό. Προσοχή στα ξαφνικά έξοδα, τα οποία θα σας δημιουργήσουν δυσκολίες για την εβδομάδα που έρχεται.

Ζυγός 

Θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα με φίλους και γνωστούς και γενικότερα στις παρέες σας θα νιώσετε ότι είσαστε πάρα πολύ αγαπητή και θα έχετε πολύ ωραία πράγματα να μοιραστείτε. Εσείς οι ίδιοι ίσως να μην είστε όμως και τόσο ευδιάθετη και τελικά να ερμηνεύσετε κάποια πράγματα με αρνητικό τρόπο και έτσι να χαλάσετε στο τέλος του διήμερου τη διάθεσή σας χωρίς λόγο.

Σκορπιός 

Μια σημαντική περίοδος για τα θέματα της επαγγελματικής σας προοπτικής, με πολύ ευχάριστες δομές επιτέλους να αναπτύσσονται και κάποια σημαντική επιτυχία την οποία περιμένετε καιρό. Προσοχή σε πισώπλατα χτυπήματα καθότι έχετε κρυφούς εχθρούς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας βάλουν στα πιο αδύνατά σας σημεία.

Τοξότης 

Ταξίδια και ευχάριστες προοπτικές έχει αυτό το διήμερο, ενώ πιθανόν να έχετε και μια ευχάριστη είδηση για θέματα σπουδών. Με τα φιλικά σας πρόσωπα μπορεί να βρεθείτε σε μια συγκρουσιακή σχέση για αυτό και θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ το τι λέγεται και το τι κάνετε.

Αιγόκερως 

Σεξουαλικά θα νιώσετε πάρα πολύ ανανεωμένη, ενώ και σε θέματα οικονομικών από τρίτα πρόσωπα θα μπορέσετε να πάρετε μια πολλή μεγάλη χαρά. Προσοχή στα πισώπλατα χτυπήματα στην καριέρα σας, καθότι μπορεί κάποιοι να θελήσουν να σας επιτεθούν και να δημιουργήσουν σκάνδαλα.

Υδροχόος 

Υπέροχη περίοδος για να μπορέσετε να κάνετε μια νέα γνωριμία. Είναι μπορέσετε να ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας αλλά και να προχωρήσετε σε προσοδοφόρες συνεργασίες. Προσοχή σε ακύρωση σχεδίων που αφορούν ταξίδια, ενώ και σε θέματα εξετάσεων θα πρέπει να είσαστε περισσότερο προσεκτικοί καθότι μπορεί να αποτύχετε.

Ιχθύες 

Σημαντική εξέλιξη και επιτυχία στα θέματα της δουλειάς σας, ενώ φαίνεται ότι και οι σχέσεις σας με τους προϊσταμένους σας επιτέλους βελτιώνονται αισθητά. Προσοχή, θα πρέπει να δώσετε στις επενδύσεις σας, καθότι μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές οικονομικές απώλειες, ενώ και σε θέματα σεξουαλικότητας μπορεί να απομακρυνθείτε λίγο από το σύντροφό σας.

Τα 12 ζώδια μέχρι και 4 Οκτωβρίου: Επαγγελματικά ανοίγματα και εντάσεις. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)