Τα 12 ζώδια μέχρι και 4 Οκτωβρίου: Επαγγελματικά ανοίγματα και εντάσεις.

Τα 12 ζώδια μέχρι και 4 Οκτωβρίου: Επαγγελματικά ανοίγματα και εντάσεις.

Η περίοδος αυτή θα έχει ξαφνικά ξεσπάσματα αλλά και γνωριμίες, οι οποίες θα έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Προσοχή πάρα πολύ στις διάφορες συμφωνίες, καθότι θα υπάρξουν οι κίνδυνοι για εξαπάτηση, ενώ ταυτόχρονα είναι μια περίοδος όπου θα υπάρξουν αρκετά σημαντικές δυνατότητες για αρκετούς αν ταξιδέψουν και να επιτύχουν κάτι που θέλανε καιρό.

Κριός 

Τα πισώπλατα χτυπήματα, ενώ φαίνεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα ίσως να σας προκαλέσει κάποιους πονοκεφάλους στα οικονομικά σας ζητήματα. Επαγγελματικά τα πράγματα φαίνεται ότι είναι αρκετά καλά και θα πρέπει να περιμένετε μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

Ταύρος 

Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί θα σας δώσει επιτέλους την ευκαιρία να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά στην αισθηματική σου ζωή θα προκληθούν ιδιαίτερες εντάσεις και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί για ξαφνικούς χωρισμούς ή συγκρούσεις μέσα στο σπίτι.

Δίδυμοι 

Μια περίοδος ιδιαίτερα σημαντική για να μπορέσετε επιτέλους να κλείσετε τα πολλαπλά μέτωπα τα οποία έχετε ανοίξει και να υπάρξει επιτέλους μπροστά σας μια καινούργια περίοδος οικονομικών κερδών. Προσοχή στα πισώπλατα χτυπήματα στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Καρκίνος 

Οικονομικά θα περάσετε σχετικά δύσκολα, οπότε και θα πρέπει να προσέξετε αρκετά τις οικονομικές σας επιλογές. Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα θετική όμως για να μπορέσετε να επιτύχετε σε θέματα ερωτικής φύσεως και να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο το οποίο θα σας συγκλονισει στην καθημερινότητά σας.

Λέων 

Ήρθε η ώρα να κάνετε επιτέλους στις απαραίτητες αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας και να πάρετε μια πολύ μεγάλη ανάσα. Κοινωνικά θα υπάρξουν στιγμές όπου θα βρεθείτε με πάρα πολλά νεύρα και θα πρέπει να κινηθείτε πιο διπλωματικά για να μην υπάρξουν ιδιαίτερα μεγάλες παρεξηγήσεις και συγκρούσεις.

Παρθένος 

Μια περίοδος ιδιαίτερα θετική για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε μια σχέση, να μπορέσετε να γιατρέψετε τις πληγές του παρελθόντος. Προσοχή πάρα πολύ σε ακυρώσεις σχεδίων που τελευταία στιγμή θα σας εκνευρίσουν, γι αυτό και θα πρέπει να κάνετε όσο το δυνατόν καλύτερο προγραμματισμό και να μην κρατήσετε κακίες για τυχόν προβλήματα που δε φταίει κανείς.

Ζυγός 

Ξαφνικές οικονομικές πιέσεις θα σας ταράξουν στην οικονομική σας καθημερινότητα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μια σημαντική αγοραπωλησία θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να λύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα, το οποίο σας απασχολούσε οικογενειακά εδώ και καιρό.

Σκορπιός 

Εντάσεις θα υπάρξουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και πιθανόν σε ένα βαθμό να βρεθείτε ανέτοιμη μπροστά στις ξαφνικές πίεσης που θα υπάρξουν στο πρόσωπό σας. Μία σημαντική οικονομική συμφωνία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα τα θέματα της καθημερινότητας.

Τοξότης 

Μία σημαντική οικονομική επιτυχία έρχεται για να μπορέσει να σας αλλάξει τη ζωή σας, ενώ θα πρέπει να τολμήσετε να πάρετε ρίσκο, καθότι θα οδηγηθείτε σε μια σημαντική αναγνώριση. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα υπάρξει αρκετή ζήλια και θα πρέπει να το αποδέχεται αυτό πολλές φορές, μην δίνοντας σημασία.

Αιγόκερως 

Ήρθε η ώρα να δείξετε τι μπορείτε να επιτύχετε στην επαγγελματική σας ζωή και μπορείτε να εξελιχθείτε περαιτέρω μέσα από το ταλέντο σας και την επιχειρηματική σας διάνοια. Στις ερωτικές σας σχέσεις θα υπάρξουν κάποιες νέες γνωριμίες, οι οποίες όμως θα έχουν έναν περίεργο χαρακτήρα και έτσι μπορεί να βρεθείτε σε παράξενες σχέσεις.

Υδροχόος 

Προσοχή σε ξαφνικές εντάσεις μέσα στο σπίτι, ενώ και με το σύντροφό σας μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις. Κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν καιρό; Επιτέλους φαίνεται ότι επιλύονται και έχετε μπροστά σας μια νέα πορεία, η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε τα ξεκινήματα που θέλετε χωρίς ανθρώπους τοξικούς και δύσκολους.

Ιχθύες 

Προσοχή σε συναισθηματικά μπερδέματα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Επαγγελματικά θα κουραστείτε αρκετά για να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Παρόλα αυτά όμως φαίνεται ότι παρά τις αντιξοότητες στο τέλος θα μπορέσετε να βγείτε νικητές.

Άρης ενάμιση  τετράγωνο Κρόνος 22.9.2023 – Μπλοκαρισμένη ενέργεια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)