Τα 12 ζώδια μέχρι 5 Μαρτίου 2024.

Τα 12 ζώδια μέχρι 5 Μαρτίου 2024.

Με μια σειρά από δυναμικές όψεις, η περίοδος αυτή θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη των προσωπικών και διαπροσωπικών δυναμικών. Οι ενέργειες που διαδραματίζονται συμβολίζουν την ανάγκη για ανανέωση, την επιθυμία για αυτοέκφραση και την αναζήτηση βαθύτερης συναισθηματικής και πνευματικής σύνδεσης. Ενώ οι αλλαγές μπορεί να φαίνονται απρόσμενες ή ακόμα και προκλητικές, οι ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση των οριζόντων είναι ανεκτίμητες.

Κριός

Η εβδομάδα σας προσκαλεί να αναλογιστείτε τις αλλαγές που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας, ειδικά στους τομείς της προσωπικής ανάπτυξης και των σχέσεων. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απροσδόκητες καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να δοκιμάσετε νέες προσεγγίσεις. Η προσαρμοστικότητα και η διαίσθηση θα είναι κλειδιά για την επιτυχία σας.

Ταύρος

Η εβδομάδα ενισχύει την ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά σας προκαλεί επίσης να δεχτείτε την αλλαγή. Εξετάστε πώς οι διακυμάνσεις στο περιβάλλον σας μπορούν να σας προσφέρουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Αναζητήστε τρόπους να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, εισάγοντας νέα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που ενισχύουν την κοινή σας ευημερία.

Δίδυμοι

Η δυναμική της εβδομάδας αναδεικνύει την ανάγκη σας για επικοινωνία και κοινωνική αλληλεπίδραση. Είναι σημαντικό να εκφράσετε τις ιδέες σας και να ανοίξετε δίαυλους επικοινωνίας με τους γύρω σας. Η δημιουργικότητα και η περιέργεια θα σας οδηγήσουν σε νέες πηγές έμπνευσης, ενώ οι ενδυναμωμένες σχέσεις θα σας προσφέρουν στήριξη και κατανόηση.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα σας καλεί να εστιάσετε στο σπιτικό σας περιβάλλον και τις σχέσεις που προσφέρουν συναισθηματική θαλπωρή. Η ανάγκη για ασφάλεια και προστασία είναι έντονη, αλλά η ανανέωση του προσωπικού σας χώρου μπορεί να σας φέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Επιδιώξτε την ενίσχυση των δεσμών με τους αγαπημένους σας, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους να εκφράσετε την αγάπη και τη φροντίδα σας.

Λέων

Η εβδομάδα ενθαρρύνει την εξωστρέφεια και την αναζήτηση νέων εμπειριών. Η δημιουργικότητα και η έκφραση βρίσκονται στο επίκεντρο, προσφέροντας σας πλούσιες ευκαιρίες για να διαπραγματευτείτε τη θέση σας στον κόσμο. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τα έργα σας με άλλους, ανοιχτείτε σε συνεργασίες που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοέκφραση.

Παρθένος

Η εστίαση στην προσωπική ευεξία και την οικονομική σταθερότητα είναι κυρίαρχη κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Εξετάστε τις αξίες σας και αξιολογήστе τις προτεραιότητές σας, βρίσκοντας τρόπους να αυξήσετε την ασφάλεια και την ποιότητα της ζωής σας. Η διαχείριση των πόρων και η προσαρμογή σε νέες οικονομικές συνθήκες μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την επίτευξη των στόχων σας.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα φέρνει στο φως την ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σας. Η αναζήτηση για αυθεντική συνδεσιμότητα με τους άλλους και η επιθυμία για καλλιέργεια της αισθητικής σας και της προσωπικής ευεξίας είναι προτεραιότητες. Εργαστείτε πάνω στην εξισορρόπηση των δικών σας αναγκών με τις ανάγκες των άλλων, βρίσκοντας τρόπους να ενισχύσετε τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα από διάλογο και κοινές δραστηριότητες.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή σας προκαλεί να εμβαθύνετε στην αυτογνωσία και να εξερευνήσετε τα βαθύτερα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Είναι μια ευκαιρία για μεταμόρφωση και ανανέωση, καθώς ανακαλύπτετε νέες πτυχές του εαυτού σας. Η ανάγκη για εντατική συναισθηματική σύνδεση στις σχέσεις είναι έντονη. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να θεραπεύσετε παλιές πληγές και να χτίσετε πιο βαθιές και έντιμες σχέσεις.

Τοξότης

Η επικοινωνία και οι κοινωνικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο για εσάς αυτή την εβδομάδα. Είναι η στιγμή να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να επιδιώξετε νέες γνώσεις μέσα από την επαφή με διαφορετικές ιδέες και πολιτισμούς. Η αναζήτηση της ελευθερίας και της περιπέτειας σας οδηγεί σε νέες εμπειρίες. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια αυτή για να εξερευνήσετε νέους τόπους και ιδέες.

Αιγόκερως

Η εστίαση στην καριέρα και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Είναι μια στιγμή για σκληρή δουλειά, αυτοπειθαρχία και δέσμευση στις φιλοδοξίες σας. Αναγνωρίστε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και μην φοβηθείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Η επιμονή σας θα αποδώσει καρπούς, αρκεί να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα σας καλεί να εκφράσετε τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητά σας. Η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι κλειδιά για την προσωπική σας ανάπτυξη. Είναι η στιγμή να αναλάβετε ρίσκα και να δοκιμάσετε νέες ιδέες. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να εμπλουτιστεί μέσα από την επαφή με άτομα που μοιράζονται παρόμοιες αξίες και ενδιαφέροντα.

Ιχθύες

Η εσωστρέφεια και η ανάγκη για αυτοπροσδιορισμό επικρατούν αυτή την εβδομάδα. Είναι μια ευκαιρία για βαθιά συναισθηματική επεξεργασία και πνευματική αναζήτηση. Αναζητήστε τρόπους να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο και να αποκαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας. Η τέχνη, η μελέτη και η πνευματικότητα μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες ευκαιρίες για ανάπτυξη και αυτοέκφραση.

Η Σελήνη στη Παρθένο από 24 – 26 Φεβρουαρίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)