Τα 3 Πιεσμένα Ζώδια της Εβδομάδας 8 – 14 Ιουλίου 2024

Τα 3 Πιεσμένα Ζώδια της Εβδομάδας 8 – 14 Ιουλίου 2024

Αυτή την εβδομάδα, ο Ταύρος, ο Ζυγός και ο Λέων θα αντιμετωπίσουν πιέσεις και προκλήσεις. Ας δούμε τι επιφυλάσσει η εβδομάδα για αυτά τα τρία ζώδια.

Ταύρος: Προσωπικές Πιέσεις και Αυτοεκτίμηση

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι δύσκολη για εσάς, καθώς αντιμετωπίζετε προκλήσεις που επηρεάζουν την προσωπικότητά σας και την αυτοεκτίμησή σας. Οι πλανητικές επιρροές φέρνουν εντάσεις που μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια ή αμφιβολία για τον εαυτό σας.

Αυτοπεποίθηση και Εμφάνιση: Μπορεί να αισθάνεστε πίεση να αλλάξετε την εμφάνισή σας ή να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις εξωτερικές πιέσεις να επηρεάσουν την αυτοεκτίμησή σας.

Προσωπικές Σχέσεις: Οι σχέσεις με τους γύρω σας μπορεί να είναι τεταμένες. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην επιτρέψετε στις συγκρούσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σας.

Ανάδειξη Ταλέντων: Αντιμετωπίζετε προκλήσεις στην ανάδειξη των ταλέντων σας και στην έκφραση των ικανοτήτων σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας αποθαρρύνουν.

Ζυγός: Πιέσεις στην Καθημερινότητα και την Υγεία

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει προκλήσεις στην καθημερινή σας ρουτίνα και την υγεία σας. Οι πλανητικές επιρροές φέρνουν εντάσεις που μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε εξουθενωμένοι ή αγχωμένοι.

Καθημερινές Υποχρεώσεις: Η πίεση στην καθημερινή σας ρουτίνα αυξάνεται, και μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν προλαβαίνετε να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να οργανωθείτε καλύτερα και να δώσετε προτεραιότητα στα πιο σημαντικά.

Υγεία και Ευεξία: Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι ή να αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Φροντίστε τον εαυτό σας, δώστε προσοχή στην υγεία σας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε.

Σχέσεις με Συναδέλφους: Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας μπορεί να είναι τεταμένες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και να αποφύγετε τις συγκρούσεις στον χώρο εργασίας.

Λέων: Πιέσεις στην Καριέρα και την Κοινωνική Εικόνα

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει προκλήσεις στην καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα. Οι πλανητικές επιρροές φέρνουν εντάσεις που μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε πίεση ή αβεβαιότητα για το επαγγελματικό σας μέλλον.

Επαγγελματικές Προκλήσεις: Αντιμετωπίζετε αυξημένη πίεση στη δουλειά σας και μπορεί να αισθάνεστε ότι οι απαιτήσεις αυξάνονται. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να διαχειριστείτε το άγχος σας.

Σχέσεις με Ανώτερους: Οι σχέσεις με τους ανώτερους σας μπορεί να είναι τεταμένες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την επαγγελματική σας ψυχραιμία και να μην επιτρέψετε στις συγκρούσεις να επηρεάσουν την απόδοσή σας.

Κοινωνική Εικόνα: Μπορεί να αισθάνεστε πίεση να διατηρήσετε ή να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να μην αφήσετε τις εξωτερικές πιέσεις να επηρεάσουν την αυτοεκτίμησή σας.

Αυτή η εβδομάδα φέρνει προκλήσεις και πιέσεις για τα τρία αυτά ζώδια. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να οργανωθείτε καλύτερα και να φροντίσετε τον εαυτό σας για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Ήλιος τρίγωνο Κρόνος 11/7/2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Μια αρκετά ευνοϊκή πλανητική συγκυρία για όσους επιθυμούν την σταθεροποίηση των σχεδίων τους, αλλά και την εγκαθίδρυση αλλαγών στην ζωή τους, που με κάποιον τρόπο, θα έχουν ήδη δουλέψει πάνω σε αυτές. Προσοχή όμως, η εύνοια δεν θα έρθει από μόνη της, αλλά μέσα από την δική σας απόφαση να αναλάβετε ευθύνες και να «σηκώσετε μανίκια». Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για τον Κρόνο, τον απαιτητικό δάσκαλο και κριτή, οπότε η καταξίωση έρχεται έπειτα από αφοσίωση στον στόχο και αρκετή δουλειά. Η όψη αυτή έχει να κάνει και με παρελθοντικές καταστάσεις, καθώς ο Κρόνος μόλις έχει γυρίσει ανάδρομος από την 29η Ιουνίου 2024, και μπορεί να φέρει ένα αποτέλεσμα που ίσως το περιμένατε καιρό. Επίσης, λόγω της «υδάτινης» φύσης του τριγώνου, θα σας συμβούλευα να δώσετε την δέουσα προσοχή στην παράμετρο του συναισθήματος. Αξιολογήστε κατά πόσο εκφράζετε το βαθύ σας συναίσθημα σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί εάν τελικά αυτό είναι αυθεντικό και πηγάζει από μέσα σας, δεν θα έχετε να φοβηθείτε την αποτυχία. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η ενέργεια κάθε πλανήτη σε περιόδους αναδρομής μεταθέτει την προσοχή μας από τα εξωτερικά γεγονότα στις εσωτερικές διεργασίες της ψυχής μας.

Στον αισθηματικό τομέα, για αυτούς που επηρεάζονται άμεσα, θα μπορέσει να γίνει το παρακάτω βήμα στην ήδη υπάρχουσα σχέση τους, αλλά και για τους αδέσμευτους, η δημιουργία μιας νέας σχέσης που κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται σε στέρεες βάσεις, είναι μέσα στα πιθανά σενάρια. Σημειώστε επίσης, πως σε αυτές τις νέες σχέσεις πολύ πιθανή είναι η – κάπως μεγάλη – διαφορά ηλικίας μεταξύ των συντρόφων.

Στον οικονομικό τομέα, πιθανή είναι η αναγνώριση της προσπάθειάς σας στον επαγγελματικό σας χώρο, μέσω υλικών απολαβών, μετριασμένων βέβαια λόγω Κρόνου ανάδρομου, που όμως πολύ πιθανών να συνοδευθούν και με αύξηση των καθηκόντων σας. Σε γενικές γραμμές, ευνοείται επίσης η σύναψη οικονομικών συμφωνιών, η έναρξη νέων επιχειρήσεων, οι αγοραπωλησίες ακινήτων, παλαιών αντικειμένων, κλπ. Για λήψη τέτοιων αποφάσεων βέβαια, καλό θα ήταν να δείτε εξειδικευμένα το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι είναι τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) στις μοίρες 18, 19 και 20, ή οι γεννημένοι μεταξύ 9 και 12 εκάστου μηνός των αντίστοιχων ζωδίων. Σε δευτερεύουσα επιρροή έρχονται τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) που είναι γεννημένοι χονδρικά στα τέλη του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους. Με μια μικρή υποσημείωση/επιφύλαξη για τους Παρθένους, καθώς κατά την πραγματοποίηση της όψης, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό τους, σε συγκλίνουσα αντίθεση με τον Κρόνο, που ίσως τους παρουσιάσει μια πιο απαιτητική ημέρα.

Ας δούμε αναλυτικά τώρα πως η παραπάνω όψη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του ζωδιακού στις μοίρες που αναφέραμε παραπάνω (τέλος δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου). Εάν είστε γεννημένοι ημέρα, διαβάζετε τα ζώδια με την σειρά, Ωροσκόπος, Ήλιος, Σελήνη. Εάν είστε γεννημένοι νύχτα, με την σειρά Ωροσκόπος, Σελήνη, Ήλιος. Σημειώστε επίσης ότι η παρακάτω ερμηνεία είναι ενδεικτική και διαφέρει σημαντικά από μια προσωποποιημένη πρόβλεψη που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας.