Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας 8 – 14 Ιουλίου

Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας 8 – 14 Ιουλίου

Αυτή την εβδομάδα, οι Δίδυμοι, ο Καρκίνος και οι Ιχθύες είναι τα τυχερά ζώδια που θα δουν ευνοϊκές εξελίξεις. Ας δούμε τι επιφυλάσσει η εβδομάδα για αυτά τα τρία ζώδια.

Δίδυμοι: Ευκαιρίες για Προσωπική Ανάπτυξη

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για εσάς, Δίδυμοι, καθώς η ενέργεια επικεντρώνεται στην προσωπικότητα και την αυτοεκτίμηση. Οι πλανητικές επιρροές σας δίνουν την ευκαιρία να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κάνετε σημαντικά βήματα στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Αυτοπεποίθηση και Εμφάνιση: Η εβδομάδα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και την αυτοπεποίθησή σας. Αλλάξτε την γκαρνταρόμπα σας, δοκιμάστε ένα νέο στυλ ή βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση.

Νέα Αρχή: Αυτή η περίοδος ευνοεί τις νέες αρχές. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είτε αυτό είναι ένα προσωπικό έργο, μια νέα δουλειά ή ακόμη και μια σχέση, η ενέργεια είναι με το μέρος σας.

Ανάδειξη Ταλέντων: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας. Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη, και αυτό σας βοηθά να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.

Καρκίνος: Ευνοϊκές Κοινωνικές Σχέσεις

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στις κοινωνικές σχέσεις, τις φιλίες και τις συλλογικές δραστηριότητες. Οι πλανητικές επιρροές φέρνουν ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και δικτύωση που μπορούν να σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

Νέες Φιλίες: Είστε σε ευνοϊκή θέση για να κάνετε νέες γνωριμίες και να ενισχύσετε τις υπάρχουσες φιλίες σας. Οι κοινωνικές σας δεξιότητες είναι στα ύψη, και αυτό σας βοηθά να προσελκύετε άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

Ομαδικές Δραστηριότητες: Συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, είτε αυτό είναι ένα χόμπι, μια εθελοντική εργασία ή ακόμη και επαγγελματικά δίκτυα. Αυτές οι δραστηριότητες μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες και να σας προσφέρουν νέες ευκαιρίες.

Στήριξη από Φίλους: Οι φίλοι σας είναι εκεί για να σας στηρίξουν. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά τους εάν τη χρειάζεστε. Οι σχέσεις σας με τους φίλους σας ενισχύονται και γίνονται πιο σταθερές.

Ιχθύες: Δημιουργικότητα και Έρωτας

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στη δημιουργικότητα, τον έρωτα και τη διασκέδαση. Οι πλανητικές επιρροές σας δίνουν την ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές.

Δημιουργικές Δραστηριότητες: Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τέχνη, μουσική, χορό ή οποιαδήποτε άλλη μορφή έκφρασης.

Έρωτας και Ρομαντισμός: Η ενέργεια της εβδομάδας ευνοεί τις ρομαντικές σας σχέσεις. Εάν είστε σε σχέση, περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που θα σας ενθουσιάσει.

Διασκέδαση και Απόλαυση: Μην ξεχνάτε να απολαύσετε τη ζωή. Προγραμματίστε δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν και σας χαλαρώνουν. Η εβδομάδα είναι ιδανική για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ό,τι σας προσφέρει χαρά.

Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται ευνοϊκές εξελίξεις και θετικές επιρροές για τα τρία αυτά ζώδια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται και απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές.


Ήλιος τρίγωνο Κρόνος 11/7/2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Μια αρκετά ευνοϊκή πλανητική συγκυρία για όσους επιθυμούν την σταθεροποίηση των σχεδίων τους, αλλά και την εγκαθίδρυση αλλαγών στην ζωή τους, που με κάποιον τρόπο, θα έχουν ήδη δουλέψει πάνω σε αυτές. Προσοχή όμως, η εύνοια δεν θα έρθει από μόνη της, αλλά μέσα από την δική σας απόφαση να αναλάβετε ευθύνες και να «σηκώσετε μανίκια». Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για τον Κρόνο, τον απαιτητικό δάσκαλο και κριτή, οπότε η καταξίωση έρχεται έπειτα από αφοσίωση στον στόχο και αρκετή δουλειά. Η όψη αυτή έχει να κάνει και με παρελθοντικές καταστάσεις, καθώς ο Κρόνος μόλις έχει γυρίσει ανάδρομος από την 29η Ιουνίου 2024, και μπορεί να φέρει ένα αποτέλεσμα που ίσως το περιμένατε καιρό. Επίσης, λόγω της «υδάτινης» φύσης του τριγώνου, θα σας συμβούλευα να δώσετε την δέουσα προσοχή στην παράμετρο του συναισθήματος. Αξιολογήστε κατά πόσο εκφράζετε το βαθύ σας συναίσθημα σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί εάν τελικά αυτό είναι αυθεντικό και πηγάζει από μέσα σας, δεν θα έχετε να φοβηθείτε την αποτυχία. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η ενέργεια κάθε πλανήτη σε περιόδους αναδρομής μεταθέτει την προσοχή μας από τα εξωτερικά γεγονότα στις εσωτερικές διεργασίες της ψυχής μας.

Στον αισθηματικό τομέα, για αυτούς που επηρεάζονται άμεσα, θα μπορέσει να γίνει το παρακάτω βήμα στην ήδη υπάρχουσα σχέση τους, αλλά και για τους αδέσμευτους, η δημιουργία μιας νέας σχέσης που κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται σε στέρεες βάσεις, είναι μέσα στα πιθανά σενάρια. Σημειώστε επίσης, πως σε αυτές τις νέες σχέσεις πολύ πιθανή είναι η – κάπως μεγάλη – διαφορά ηλικίας μεταξύ των συντρόφων.

Στον οικονομικό τομέα, πιθανή είναι η αναγνώριση της προσπάθειάς σας στον επαγγελματικό σας χώρο, μέσω υλικών απολαβών, μετριασμένων βέβαια λόγω Κρόνου ανάδρομου, που όμως πολύ πιθανών να συνοδευθούν και με αύξηση των καθηκόντων σας. Σε γενικές γραμμές, ευνοείται επίσης η σύναψη οικονομικών συμφωνιών, η έναρξη νέων επιχειρήσεων, οι αγοραπωλησίες ακινήτων, παλαιών αντικειμένων, κλπ. Για λήψη τέτοιων αποφάσεων βέβαια, καλό θα ήταν να δείτε εξειδικευμένα το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι είναι τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) στις μοίρες 18, 19 και 20, ή οι γεννημένοι μεταξύ 9 και 12 εκάστου μηνός των αντίστοιχων ζωδίων. Σε δευτερεύουσα επιρροή έρχονται τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) που είναι γεννημένοι χονδρικά στα τέλη του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους. Με μια μικρή υποσημείωση/επιφύλαξη για τους Παρθένους, καθώς κατά την πραγματοποίηση της όψης, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό τους, σε συγκλίνουσα αντίθεση με τον Κρόνο, που ίσως τους παρουσιάσει μια πιο απαιτητική ημέρα.

Ας δούμε αναλυτικά τώρα πως η παραπάνω όψη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του ζωδιακού στις μοίρες που αναφέραμε παραπάνω (τέλος δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου). Εάν είστε γεννημένοι ημέρα, διαβάζετε τα ζώδια με την σειρά, Ωροσκόπος, Ήλιος, Σελήνη. Εάν είστε γεννημένοι νύχτα, με την σειρά Ωροσκόπος, Σελήνη, Ήλιος. Σημειώστε επίσης ότι η παρακάτω ερμηνεία είναι ενδεικτική και διαφέρει σημαντικά από μια προσωποποιημένη πρόβλεψη που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας.