Τα 4 ζώδια που θα έχουν εκπλήξεις μέχρι 26 Απριλίου 2024

Τα 4 ζώδια που θα έχουν εκπλήξεις μέχρι 26 Απριλίου 2024

Στον αστρολογικό κόσμο, οι εναλλαγές των πλανητικών ενεργειών μπορούν να φέρουν σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες σε κάθε ζώδιο. Καθώς προχωράμε προς το τέλος Απριλίου του 2024, οι αστρολογικές δυνάμεις ετοιμάζονται να επηρεάσουν έντονα τη ζωή των Ταύρων, Αιγόκερων, Σκορπιών, και Κριών. Ας εξετάσουμε λοιπόν πιο αναλυτικά πώς αυτές οι δυνάμεις θα δράσουν στα συγκεκριμένα ζώδια, φέρνοντας νέες ευκαιρίες, προκλήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις που μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινότητα και τις προσωπικές διαδρομές τους.

Ταύρος: Εστίαση στον Εαυτό και Νέες Αρχές

Οι Ταύροι βρίσκονται σε μια φάση εντατικής προσωπικής ανάπτυξης, καθώς οι πλανητικές ενεργείες τούς ωθούν να αναζητήσουν βαθύτερη αυτογνωσία και να ανακαλύψουν νέες πτυχές του εαυτού τους. Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενώ οι διαπροσωπικές σχέσεις και η επαγγελματική ζωή μπορεί να βρουν νέα θεμέλια στα οποία να αναπτυχθούν. Επιπλέον, ο Ταύρος θα αισθανθεί μια ανανέωση των δημιουργικών του ενστίκτων, που θα τον βοηθήσει να εκφράσει την καλλιτεχνική του πλευρά.

Αιγόκερως: Εκφραση και Ρομαντισμός

Οι Αιγόκεροι θα βιώσουν μια έκρηξη δημιουργικότητας και έμπνευσης, ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με τις προσωπικές και ρομαντικές τους σχέσεις. Η δυναμική παρουσία του Αφροδίτη τονώνει την ερωτική και αισθησιακή τους πλευρά, καθιστώντας αυτή την περίοδο ιδανική για να εξερευνήσουν νέους τρόπους έκφρασης και σύνδεσης με σημαντικούς άλλους. Είναι επίσης πιθανό να έχουν επιτυχίες σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή χόμπι που περιλαμβάνουν την αισθητική και τη δημιουργικότητα.

Σκορπιός: Διεύρυνση Κοινωνικών Δικτύων

Ο Σκορπιός θα βρει την περίοδο αυτή ιδιαίτερα καρποφόρα για την επέκταση των κοινωνικών και επαγγελματικών του δικτύων. Νέες συνεργασίες και συναλλαγές μπορεί να φέρουν πολύτιμες ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Η παρουσία του Δία δίνει έμφαση σε θέματα συνεργασίας και συμβιβασμού, ενθαρρύνοντας τη δημιουργία νέων σχέσεων με βάση την εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Κριός: Ενίσχυση Οικονομικής Σταθερότητας

Για τους Κριούς, τα οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, με έμφαση στη βελτίωση της οικονομικής τους ασφάλειας. Είναι μια καλή περίοδος για να αναθεωρήσουν τις οικονομικές τους στρατηγικές και να εφαρμόσουν νέες μεθόδους για την αύξηση των εσόδων τους. Η ενεργειακή υποστήριξη από τον Πλούτωνα προσφέρει ευκαιρίες για σημαντικές επενδύσεις που μπορεί να αποφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη.


Άρης Εξάγωνο Δίας  19 Απριλίου 2024 –  Η ζωή μας – μια σκακιέρα – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ο Άρης Εξάγωνο Δίας στις 19 Απριλίου 2024. Η ζωή μας, μια σκακιέρα.

 Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει όψη Εξαγώνου ακριβείας με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου, στις  21 μοίρες και 30 λεπτά, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής 19 Απριλίου 2024. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι  αρχές Γ Δεκαημέρου Ταύρου, Παρθένου, Σκορπιού και Ιχθύων στις 20, 21 και 22 μοίρες και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες.

Ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται σε μία θέση ύπνωσης και δεν θέλει ή σε μερικές περιπτώσεις δεν μπορεί να δράσει όπως είναι η φύση του. Γίνεται όμως ο στρατηγός του παρασκηνίου για μικρό διάστημα, λίγο πριν μπει στα δικά του χωράφια στο ζώδιο του Κριού. Ο Άρης στους Ιχθύς όμως λειτουργεί με διαίσθηση και μπορεί να διαβάσει γεγονότα χωρίς να εμπλακεί ενεργά …. προς το παρόν. Λέμε προς το παρόν γιατί Άρης είναι αυτός και δεν τον συγκρατείς εύκολα και για πολύ.

Ο Δίας, ο Θεός των Θεών, βρίσκεται γειωμένος στο ζώδιο του Ταύρου, έχει να ασχοληθεί με την ύλη και τις αισθήσεις και δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως είναι η φύση του, δηλαδή με ευγένεια και δικαιοσύνη. Παρόλα αυτά ζητά την αναγνώριση και θέλει να επεκταθεί με σταθερές κινήσεις αλλά και με μια υπερβολή για να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Η όψη Εξαγώνου είναι η όψη της ευκαιρίας, αυτό που ίσως δοθεί στο κατάλληλο χρόνο και που πρέπει να αξιοποιήσουμε, αφού έχουμε λάβει υπόψη όλες τις παραμέτρους. Η όψη του Άρη σε Εξάγωνο με τον Δία, μας ζητάει ουσιαστικά να βρούμε την πνευματικότητα μας και να πολεμήσουμε με ευγένεια πνεύματος για νέα ιδανικά σε τομείς που θα μας δραστηριοποιήσουν ώστε να γίνουμε δημιουργικοί και να εξελιχθούμε. Όπως ακριβώς στο σκάκι, ένα “πολεμικό” παιχνίδι που χρειάζεται πολλή σκέψη αλλά ταυτόχρονα είναι ένα ευγενές παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη στρατηγική για να κερδίσει κάποιος.