Τα 4 ζώδια που θα κερδίσουν στο χρήμα το 2ο μέρος του Απριλίου 2024

Τα 4 ζώδια που θα κερδίσουν στο χρήμα το 2ο μέρος του Απριλίου 2024

Καθώς προχωράμε στο δεύτερο μισό του Απριλίου, ορισμένα ζώδια φαίνεται να έχουν μια ευνοϊκή περίοδο όσον αφορά τα οικονομικά τους, με πολλά από αυτά να βλέπουν ουσιαστικές βελτιώσεις στην οικονομική τους κατάσταση. Ας δούμε πώς οι αστρολογικές δυνάμεις επηρεάζουν τους Παρθένους, Ιχθείς, Κριούς και Ζυγούς σε ό,τι αφορά τα οικονομικά τους.

Παρθένος

Για τους Παρθένους, αυτή η περίοδος φέρνει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες μέσα από εξωτερικές πηγές, όπως επενδύσεις, κληρονομιές ή συνεργασίες. Η διαίσθηση και η ικανότητα να αξιολογούν κρίσιμες πληροφορίες παίζουν κεντρικό ρόλο στο να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη από αυτές τις ευκαιρίες.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς θα βρουν οικονομική επιτυχία μέσω αυτοπροσδιορισμού και της ικανότητάς τους να διαχειριστούν τους πόρους τους με σύνεση. Είναι μια ιδανική στιγμή για την ενίσχυση της οικονομικής τους ασφάλειας μέσω συνετών επενδύσεων και της εξερεύνησης νέων τρόπων απόκτησης εσόδων.

Κριός

Οι Κριοί θα δουν τα οικονομικά τους να ανθίζουν, καθώς η ενέργεια και η πρωτοβουλία τους οδηγούν σε ευκαιρίες για άμεσα οικονομικά κέρδη. Η αυτοπεποίθηση και η επιμονή στους στόχους τους είναι κλειδιά για την επίτευξη σημαντικής οικονομικής προόδου.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς, οι σχέσεις και οι συνεργασίες παίζουν μεγάλο ρόλο στην οικονομική τους επιτυχία. Η διπλωματία και η ικανότητα να δημιουργούν αρμονικές συμμαχίες είναι απαραίτητες για να εξασφαλίσουν σημαντικά οφέλη. Οι Ζυγοί θα πρέπει να επικεντρωθούν στο να δημιουργήσουν ισορροπημένες και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις.


Άρης Εξάγωνο Ουρανός 20 Απριλίου 2024 : Δράση με πυξίδα την φαντασία – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

 Άρης ο πλανήτης του πολέμου και της δράσης, είναι στους αθεράπευτα ρομαντικούς Ιχθύς. Δεν λες ότι σφύζει από ενέργεια, αλλά αντιθέτως είναι ένας Άρης ο οποίος βασίζεται στο τι κάνουν οι άλλοι καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει από που να πρωτοξεκινήσει. Όταν βρει τα σκούρα και πιεστεί να δράσει, τότε κάνει ότι του πει η διαίσθησή του. 

Από την άλλη ο Ουρανός, ο πλανήτης της καινοτομίας και τον ξαφνικών αλλαγών, βρίσκεται στο προσγειωμένο και υλιστικό ζώδιο του Ταύρου. Ο Ουρανός εκεί μπορεί να φέρει αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο βγάζουμε χρήματα, ενίοτε με καινοτόμες ιδέες ή ακόμα και πρωτότυπες. Ακόμα, ο Ουρανός στο Ταύρο μπορεί να μας κάνει να αναθεωρήσουμε τις προσωπικές μας αξίες. 

Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού έρχεται για να μας βοηθήσει να σκεφτούμε έξω από συμβατικά «κουτάκια», να ακούσουμε  και να εμπιστευθούμε αυτή τη φωνούλα μέσα μας και να γίνουμε ανοιχτοί σε νέους και αντισυμβατικούς τρόπους προσέγγισης των στόχων και των αξιών μας.

Τo εξάγωνο θα επηρεάσει άμεσα τα ζώδια του τριγώνου της γης δηλαδή Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του τριγώνου του νερού, δηλαδή  Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί το Γ΄δεκαημερο, ειδικά τις πρώτες 3 μέρες του δεκαημέρου. Εξυπακούεται ότι επηρεάζονται αντίστοιχα σε αυτές τις μοίρες και οι ωροσκόποι στα παραπάνω ζώδια καθώς και οι προσωπικοί πλανήτες. Η επιρροή της όψης άρχισε από τις 17 Απριλίου και θα τελειώσει 25 Απριλίου.

Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από αυτήν την όψη.

Υπενθύμιση: Διαβάζουμε τις προβλέψεις βάσει του ωροσκόπου μας κυρίως, δευτερευόντως βάσει Ηλίου ή Σελήνης.