Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ευκαιρίες σε αυτά τα 3 ζώδια από 26 Φεβρουαρίου μέχρι και 1 Μαρτίου.  

 Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ευκαιρίες σε αυτά τα 3 ζώδια από 26 Φεβρουαρίου

Η Σελήνη στους Διδύμους είναι πάντα ιδιαίτερα ευχάριστη και κοινωνική και πρόκειται τις επόμενες μέρες να φέρει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στο κόσμο για να μπορέσει να χαλαρώσει και να ξεπεράσει διάφορα προβλήματα. Είναι καιρός να μπορέσουμε να μιλήσουμε να ηρεμήσουμε αλλά και να ταξιδέψουμε ενώ την ίδια στιγμή θεωρείτε μία περίοδος σημαντικής προσωπικής εξέλιξης. 

Σημαντικό να δείτε και τον ωροσκόπο σας!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ευκαιρίες σε αυτά τα 3 ζώδια από 26 Φεβρουαρίου μέχρι και 1 Μαρτίου.   3

 Με αυτή τη θέση θα μπορέσετε να περάσετε πολύ όμορφα δίπλα σε ανθρώπους που καιρό είχατε χάσει λόγω αρκετών ευθυνών ενώ ταυτόχρονα είναι μία περίοδος σημαντικής εξέλιξης σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές σας συμφωνίες ενώ την ίδια στιγμή είναι μία περίοδος προσωπικής εξέλιξης καθότι θα μπορέσετε να λύσετε οικογενειακά θέματα ενώ και επαγγελματικά θα καταφέρετε να κάνετε την υπέρβαση και να βρείτε τη λύση σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν. 

Τοξότης 

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ευκαιρίες σε αυτά τα 3 ζώδια από 26 Φεβρουαρίου μέχρι και 1 Μαρτίου.   5

 Για εσάς είναι μία περίοδος σημαντικής εξέλιξης μέσα απο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα καταφέρετε να κλείσετε δύσκολες καταστάσεις και να αλλάξετε πράγματα που περιμένατε καιρό οτι δε μπορούσαν να αλλάξουν. Την ίδια στιγμή αν είσαστε μόνοι αυτή τη περίοδο θα έχετε καινούριες γνωριμίες οπότε και μία νέα σχέση θα μπορούσε να σας αναστατώσει θετικά και να μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα. 

Ζυγός 

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ευκαιρίες σε αυτά τα 3 ζώδια από 26 Φεβρουαρίου μέχρι και 1 Μαρτίου.   7

 Περίοδος επίτευξης σε σκοπούς και στόχους που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Θεωρείτε μία καταπληκτική στιγμή για να μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα και βέβαια είναι μία περίοδος όπου μπορείτε να νικήσετε τους ανθρώπους που σας δημιούργησαν εμπόδια και να δείξετε οτι ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι απαραίτητα ένας δρόμος εκδίκησης! Μία σημαντική εξέλιξη θα υπάρξει στα οικονομικά σας θέματα ενώ και απο το εξωτερικό θα έχετε μία σημαντική είδηση.

Δύο ζώδια που επίσης θα βοηθηθούν: Υδροχόος και Κριός!

Εσείς θα έχετε μικρές και ευχάριστες στιγμές με τη Σελήνη να σας βοηθά να μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες στη δουλειά σας!

Διαβάστε επίσης:

Σαν σήμερα 24/2 Η έναρξη πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανία με αστρολογική προσέγγιση – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν τον Μάρτιο του 2023  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Επίσης μη χάσετε:

Ο Σύνθετος Χάρτης.  Εκεί που το Εγώ γίνεται Εμείς

 Έλα να γίνουμε αστέρι μου Ένα, Μία σχέση, Μία ψυχή, Μία ματιά, Μία ζωή. O σύνθετος χάρτης μπορεί να μας πει πολλά για το αν μπορούμε να ζήσουμε μαζί με κάποιο άτομο. Είναι πάρα πολλά τα ζευγάρια που για όσο διάστημα ζουν χώρια και έχουν σχετικά διαφορετικές ζωές, περνούν πολύ καλά και είναι αγαπημένα, ενώ όταν αποφασίσουν να συζήσουν, καταλαβαίνουν πως δεν μπορούν να συμβαδίσουν.

 Συναντάμε βέβαια και την αντίθετη περίπτωση, με ζευγάρια που έχει ο καθένας τη ζωή του και στις κοινές τους στιγμές δεν περνούν και τόσο καλά, όμως όταν πάρουν την απόφαση να συζήσουν, είναι σαν να ζούσαν μαζί χρόνια σε ένα περιβάλλον αρμονίας. Όλα αυτά μπορούμε να τα εξηγήσουμε μέσω του σύνθετου χάρτη, ο οποίος ενεργοποιείται βέβαια από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας αλλά γίνεται ακόμα πιο αισθητός όταν το ζευγάρι συγκατοικεί.

 Στην ανάλυση του Σύνθετου χάρτη θα πρέπει να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο για να έχουμε κάποια ουσιαστικά αποτελέσματα στην αποκωδικοποίηση του, αλλά μπορούμε να εντοπίσουμε και κάποιες σημαντικές πληροφορίες κοιτώντας ορισμένα βασικά στοιχεία στο χάρτη.

Α) ΒΑΣΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ

 Θα πρέπει να ξεχωρίσουμε δύο τύπους σύνθετου χάρτη. Ο ένας είναι ο μεσοδιαστηματικός και ο άλλος του Davison. Στον μεσοδιαστηματικό χάρτη, έχουμε τους δύο χάρτες που εξετάζουμε και βρίσκουμε για κάθε ζεύγος ίδιων πλανητών τη μέση απόσταση. Αν για παράδειγμα ο ένας χάρτης έχει τον Ήλιο στις 10ο Λέοντα και ο δεύτερος χάρτης έχει τον Ήλιο στις 4ο  Ζυγού, τότε η απόσταση είναι 54ο μοίρες. Διαιρούμε την γωνία 54ο  δια του δύο, οπότε και έχουμε 27ο  απόσταση.

Αυτή την απόσταση θα τη προσθέσουμε στις 10ο  Λέοντα και θα φτάσουμε στις 7ο  Παρθένου. Αυτό σημαίνει ότι ο μεσοδιαστηματικός Ήλιος του ζευγαριού είναι εκεί. Αυτό θα πρέπει να γίνει για όλους τους πλανήτες και για τους άξονες και έτσι θα έχουμε ένα νέο χάρτη μπροστά μας. 

Στο χάρτη του Davison δεν έχουμε το μέσο διάστημα στο χώρο αλλά στο χρόνο, εδώ λοιπόν βρίσκουμε ανάμεσα στις ημερομηνίες γέννησης των ατόμων την ημερομηνία που είναι ακριβώς στο μέσο μεταξύ των δύο ημερομηνιών. Ο Μεσοδιαστηματικός χάρτης, μας δείχνει πληροφορίες που αφορούν το ίδιο το ζευγάρι και τη δυναμική του. Στον χάρτη του Davison λαμβάνουμε στοιχεία σχετικά με την εξέλιξη του ζευγαριού και τη σχέση του με τις διάφορες κοινωνικές ομάδες που το περιτριγυρίζουν.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ………

Ο Σύνθετος Χάρτης. Εκεί που το Εγώ γίνεται Εμείς. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)