Αφροδίτη στους οίκους: Πως βρίσκουμε τη αισθηματική μας ισορροπία!

 Αφροδίτη στους οίκους: Πως βρίσκουμε τη αισθηματική μας ισορροπία

Ο τρόπος με τον οποίο βρίσκουμε συναισθηματική ισορροπία, το περιβάλλον μέσα από το οποίο επιλέγουμε ερωτικό σύντροφο, τα εργαλεία που διαθέτουμε για να επιλέξουμε ένα επάγγελμα που αγαπάμε. 

  Ο τρόπος με τον οποίο βρίσκουμε συναισθηματική ισορροπία, το περιβάλλον μέσα από το οποίο επιλέγουμε ερωτικό σύντροφο, τα εργαλεία που διαθέτουμε για να επιλέξουμε ένα επάγγελμα που αγαπάμε.  Ο οίκος στον οποίο βρίσκετε η Αφροδίτη, σε συνδυασμό με το ζώδιο, και τις όψεις που κάνει με τους υπόλοιπους πλανήτες στο χάρτη μας, μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο θα βρούμε συναισθηματική ισορροπία μέσα μας. 

  Συνήθως, ο οίκος αυτός, αποτελεί ένδειξη του χώρου, μέσα από τον οποίο θα επιλέξουμε ερωτικό σύντροφο, καθώς και το είδος της ερωτικής σχέσης που θα συνάψουμε. Τέλος, γνωρίζουμε όλοι πως όταν αγαπάμε αυτό που κάνουμε, το κάνουμε με επιτυχία, δίνουμε την ψυχή μας , και αντλούμε όχι μόνο οικονομική, αλλά και ηθική ικανοποίηση. Ο οίκος, στον οποίο βρίσκετε η Αφροδίτη, μας βοηθάει να αντιληφθούμε καλύτερα, με ποιον τομέα, εάν ασχοληθούμε θα έχουμε επιτυχία, καθώς θα κάνουμε αυτό του αγαπάμε. 

Απο την Μαρία Σόγια

Αφροδίτη στους οίκους: Πως βρίσκουμε τη αισθηματική μας ισορροπία! 3

Αφροδίτη στον 1ο  οίκο

Λέξεις κλειδιά : Ομορφιά, Γοητεία, Δημοφιλής

   Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 1ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, ανήκετε στην κατηγορία των αντικειμενικά όμορφων ανθρώπων, εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Γλυκομίλητοι και πάντα χαμογελαστοί, ευδιάθετοι, εκπέμπετε απίστευτη γοητεία.   Συνήθως, έχετε όμορφες παιδικές αναμνήσεις , τα πρώτα χρόνια της ζωής σας, ήταν γλυκά, γεμάτα αγάπη.

  Σας αρέσει να ζείτε σε ένα όμορφο, αρμονικό και καλαίσθητο περιβάλλον, ενώ, ασχολείστε πολύ και με την εξωτερική σας εμφάνιση. Έχετε, ένα ιδιαίτερο στιλ, το οποίο σας κάνει να ξεχωρίζετε και το οποίο φροντίζετε επιμελώς. Είστε, ιδιαίτερα κοινωνικοί, έχετε αρμονικές σχέσεις με των περίγυρο σας, και έτσι, είστε πολύ δημοφιλείς. Συνήθως, η ιδιαίτερη ομορφιά σας, σε συνδυασμό με τις κοινωνικές δεξιότητες που διαθέτετε, σας ανοίγουν πόρτες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό, θέλει λίγη προσοχή, μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων, μην αρκεστείτε στην εξωτερική σας εικόνα, τεμπελιάσετε και σαμποτάρετε με αυτό τον τρόπο την περαιτέρω εξέλιξη σας, σαν προσωπικότητα. 

Αφροδίτη στον 2ο Οίκο

Λέξεις Κλειδιά: Υλισμός, Ασφάλεια, Επιχειρηματικότητα

   Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 2ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, νιώθετε την αίσθηση της ασφάλειας, κυρίως, όταν έχετε αρκετά χρήματα, για να αποκτήσετε όσα υλικά αγαθά θέλετε. Ο χάρτης, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε χρήματα από κληρονομιά, ή και μέσο του συντρόφου σας. Έχετε ανάγκη για οικονομική και συναισθηματική εξασφάλιση, έτσι, θα δουλέψετε σκληρά στη ζωή σας, και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν .

  Ανήκετε, στην κατηγορία των τυχερών ανθρώπων, εκείνων που τους αρέσει πολύ το εργασιακό τους περιβάλλον, ουσιαστικά, αγαπάτε τη δουλειά σας. Βασικό κριτήριο, για να επιλέξετε επάγγελμα, είναι να αγαπάτε πολύ και να διασκεδάζετε μέσα από αυτό που επαγγέλλεστε. Είστε γεννημένοι επιχειρηματίες, και διαπρέπετε επαγγελματικά σε τομείς που έχουν να κάνουν με τη μόδα, την τέχνη και τις γυναίκες. Σας αρέσει να φροντίζετε τον εαυτό σας, θέλει όμως ιδιαίτερη προσοχή  στη διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί, προς χάριν των απολαύσεων, κινδυνεύετε να ξοδέψετε, πολύ περισσότερα χρήματα, από όσα μπορείτε.  

Αφροδίτη στον 3ο Οίκο

Λέξεις κλειδιά: Αγαπητή, Δημοφιλής, Κοινωνική

  Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 3ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, είστε προικισμένοι με μια ακαταμάχητη γοητεία. Ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που τους αγαπούν όλοι. Είστε δημοφιλείς στις παρέες, ενώ, είστε και ιδιαίτερα αγαπητοί ανάμεσα στα αδέρφια σας, και τους κοντινούς σας συγγενείς.

  Έχετε ένα απίστευτο τρόπο να εκφράζεστε, ενώ, και η γραφή σας είναι μοναδική. Λατρεύετε, να βρίσκεστε με κόσμο, και να εκφράζετε τις ιδέες σας. Είστε πολύ κοινωνικοί, αλλά και επικοινωνιακοί.  Έχετε αδυναμία στα κοντινά ταξίδια, αλλά και σε οτιδήποτε απαιτεί μελέτη. Ένα από τα αγαπημένα σας χόμπι, εκτός από την οδήγηση, και τα ταξίδια, είναι τα βιβλία.  Αυτό που χρειάζεται λίγη προσοχή,  είναι ότι πολλές φορές, ιδιαίτερα σε μεγάλες παρέες, μιλάτε συνεχώς, προσπαθώντας να κεντρίσετε το ενδιαφέρον, όμως, δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε, με αποτέλεσμα να γίνεστε κουραστικοί. 

Αφροδίτη στον 4ο Οίκο

Λέξεις Κλειδιά: Ομορφιά, Γαλήνη, Ρομαντισμός

  Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 4ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, στα παιδικά σας χρόνια, υπήρχε σίγουρα οικονομική άνεση.  Γεννηθήκατε σε μια αγαπημένη οικογένεια, με αρμονικές και γαλήνιες σχέσεις μέσα στο σπίτι. Δίνετε μεγάλη έμφαση στην διακόσμηση του σπιτιού σας, είναι ουσιαστικά η φωλιά σας, την οποία αγαπάτε και θέλετε να απολαμβάνετε, και μόνοι αλλά και με τον σύντροφο σας. 

  Είστε αθεράπευτα ρομαντικοί  και εκφράζετε την αγάπη σας, στην πατρική σας οικογένεια, αλλά και στην οικογένεια που θα δημιουργήσετε μετέπειτα, συνήθως, σε μεγάλη ηλικία. Είναι σημαντικό, να ξεχωρίσετε την αγάπη για την οικογένεια, με την ερωτική αγάπη, γιατί πολλές φορές, δεν αντιλαμβάνεστε ότι τα χρόνια περνούν, παραμένετε στον ρόλο του παιδιού, και αυτό, δημιουργεί καθυστερήσεις και προβλήματα στην μετέπειτα εξέλιξη σας. 

Αφροδίτη στον 5ο Οίκο

Λέξεις Κλειδιά: Φλερτ, Δημιουργικότητα, Κοινωνικότητα

 Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 5ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, είστε απίστευτα κοινωνικοί, ενώ, λατρεύετε να περνάτε χρόνο με τον ή πολλές φορές, τους συντρόφους σας, και τα παιδιά σας. Αγαπάτε τα παιδιά, είστε ικανότατοι γονείς, ενώ η απόκτηση τους για εσάς είναι πολύ σημαντική.  Επίσης, αγαπάτε το φλερτ, δεινοί εραστές, απολαμβάνετε να φλερτάρετε, και να σας φλερτάρουν και αυτό πολλές φορές οδηγεί σε εφήμερες ή και παράλληλες σχέσεις, αυτό θέλει λίγο προσοχή. 

  Μπορεί να επιλέξετε ένα επάγγελμα δημιουργικό, καλλιτεχνικό, να ασχοληθείτε με τη συγγραφή ή με ένα επάγγελμα που έχει να κάνει με παιδιά ή νέους.  Είναι σημαντικό για εσάς να περνάτε καλά στην καθημερινότητα σας. Μεγαλώνοντας, θέλει λίγο προσοχή, γιατί αυτή η ανάγκη σας, να είστε νέος και να φέρεστε σαν νέος, μπορεί να γίνει υπερβολική, να αγχωθείτε που περνούν τα χρόνια  και να αρχίσετε να φέρεστε περίεργα, με τρόπο που να μην συνάδει με την ηλικία σας. 

Αφροδίτη στον 6ο Οίκο

Λέξεις Κλειδιά: Εργατική, Φιλική, Πρακτική

Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 6ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν να εργάζονται. Στην εργασία σας, δημιουργείτε ένα φιλικό κλίμα, όπου υπάρχει αρμονία και συνεργασία σε όλους τους τομείς. Συνήθως, δεν σας αρέσει να κάνετε χειρωνακτική εργασία, καθώς θέλετε να παραμένετε καθαροί, αλλά ουσιαστικά μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Τις περισσότερες φορές,  επιλέγετε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την παροχή υπηρεσιών, τη διατροφή, τη γυμναστική ή την υγεία. 

  Είστε ιδιαίτερα πρακτικοί άνθρωποι, δεν σας αρέσει να σας αλλάζουν το πρόγραμμα και τις συνήθειες σας. Είστε ιδιαίτερα τυχεροί, καθώς έχετε εύνοια σε θέματα υγείας.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι μήπως αρχίσετε να αναλώνεστε μέσα στην καθημερινότητα, με ανούσια πράγματα , αρχίσετε να τεμπελιάζετε και να σας ενδιαφέρει μόνο η καλοπέραση σας. 

Αφροδίτη στον 7ο Οίκο

Λέξεις Κλειδιά: Συντροφική, Ρομαντική, Δίκαιη

  Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 7ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, αυτό που αναζητάτε σε αυτή τη ζωή είναι η συντροφικότητα, η αποδοχή και ο ρομαντισμός μέσα από τη συντροφική σχέση, η αγάπη και ο έρωτας μέσα από το γάμο. Δεινοί εραστές, ζείτε για το άλλο σας μισό. Συνήθως, θέλετε να παντρευτείτε από μικρή ηλικία και η αλήθεια είναι ότι μόνο αν δεν το θέλετε, δεν θα παντρευτείτε σε αυτή τη ζωή. Έχετε επιτυχία και αρμονία σε όλες τις επαγγελματικές συνεργασίες σας, καθώς, σας διέπει συνέπεια και δικαιοσύνη. 

  Είστε ιδιαίτερα αγαπητοί, κοινωνικοί, σας αρέσει η αρμονία γενικότερα στις σχέσεις σας, ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που με αυτή τη θέση της Αφροδίτης στον αστρολογικό τους χάρτη, θα επιλέξουν να ασχοληθούν με τη δικαιοσύνη, και θα είναι μάλιστα πολύ καλοί σε αυτό. Θέλει λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να είστε τόσο ερωτευμένοι με την ιδέα του γάμου, που να παντρευτείτε κάποιον ακατάλληλο ή να διώξετε από τη ζωή σας κάποιον κατάλληλο, γιατί θα φοβηθεί και θα θεωρήσει ότι είστε απελπισμένοι για γάμο. 

Αφροδίτη στον 8ο Οίκο

Λέξεις Κλειδιά: Ερωτισμός, Σαγήνη, Εμμονές

  Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 8ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που μπορεί να παντρευτείτε κάποιον ευκατάστατο ή να είστε από μια πλούσια οικογένεια και να κληρονομήσετε πολλά χρήματα στη ζωή σας. Είναι κατάλληλη θέση για οικονομολόγους, τραπεζίτες και χρηματιστές, αφού είστε πολύ ικανοί στη διαχείριση χρημάτων τρίτων. Ο ερωτισμός που εκπέμπετε, είναι πολύ έντονος, ενώ, πολλές φορές μπορεί να γίνεστε έρμαιο των ερωτικών σας διαθέσεων. Συνήθως, τόσο η εξωτερική σας εμφάνιση, όσο και η προσωπικότητα σας είναι σαγηνευτική . 

  Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση δίνει έντονα υπαρξιακά θέματα. Παλεύετε μέσα σας από μικρή ηλικία να βρείτε τον λόγο της ύπαρξης σας. Βιώνετε ένα υπαρξιακό κενό και υπάρχουν δύο διέξοδοι. Ο ένας δρόμος είναι να πέσετε θύμα των σεξουαλικών σας ορέξεων και να άγεστε και να φέρεστε από αυτές, είναι η λαγνεία και οι εμμονές, ο άλλος είναι να βυθιστείτε στα υπαρξιακά ερωτήματα, να μείνετε μόνοι, μέσα σε ένα λαβύρινθο υπαρξιακών και ψυχολογικών αναζητήσεων.  Η θέση αυτή της Αφροδίτης απαιτεί σωστή διαχείριση από τα παιδικά σας χρόνια, μέσα από ψυχοθεραπεία ή άλλες μεθόδους αυτογνωσίας, να μάθετε πώς να χειρίζεστε αυτή τη βαθιά εσωτερική σύγκρουση και  το αίσθημα του ανικανοποίητου το όποιο σας τρώει εσωτερικά, όταν το αφήσετε αδάμαστο.

Αφροδίτη στον 9ο Οίκο

Λέξεις Κλειδιά : Μελέτη, Εμβάθυνση, Δικαιοσύνη

  Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 9ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που η πανεπιστημιακή μόρφωση και γενικότερα η μελέτη έχουν μεγάλη σημασία για εσάς.  Έχετε ανάγκη, για κάθε τι, το οποίο μελετάτε, διαβάζετε και εμβαθύνετε, να πάρετε και το αντίστοιχο πτυχίο, την αντίστοιχη πιστοποίηση.  Ο 9ο οίκος, συμβολίζει την ανώτερη γνώση, εσείς αγαπάτε να εμβαθύνετε, όχι μόνο σε ότι μπορείτε να σπουδάσετε, αλλά και σε αξίες, όπως η δικαιοσύνη, η σοφία, η ηθική.

  Από τη φύση σας προικισμένοι με το μικρόβιο της αιώνιας αναζήτησης, του τι είναι ηθικό, τι ανήθικο, τι δίκαιο, και τι άδικο, γίνεστε εξαιρετικοί δικηγόροι ή δικαστικοί, δάσκαλοι ή καθηγητές.  Έχετε την ανάγκη, να μελετήσετε σε βάθος, στη συνέχεια να στοχαστείτε και μετά να μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις που αποκομίσατε. Συνήθως , απολαμβάνετε τα ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ, είναι πολύ πιθανό να βρείτε την αγάπη της ζωής σας, σε ένα από τα ταξίδια σας, ή να επιλέξετε έναν άνθρωπο που ζει στο εξωτερικό ή είναι ξένος. Η θέση της Αφροδίτης εδώ θέλει λίγη προσοχή, καθώς, υπάρχει ο κίνδυνος , καθώς ερευνάτε τα πάντα σε βάθος, να εστιάσετε μονόπλευρα, και να γίνετε φανατικοί υποστηρικτές μιας θρησκείας ενός δόγματος. 

Αφροδίτη στον 10ο Οίκο

Λέξεις Κλειδιά : Κοινωνική, Επικοινωνιακή, Επιτυχημένη

  Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 10ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, συνήθως, προέρχεστε από μια «γνωστή» οικογένεια, από τζάκι, στην καθομιλουμένη. Από εκεί πηγάζει, και η μεγάλη ανάγκη που έχετε για κοινωνική αναγνώριση.  Ένας καλός γάμος ή ένα επάγγελμα στο οποίο διαπρέπετε, είθισται να είναι το ζητούμενο σας, προκειμένου να νιώσετε ικανοποιημένοι και επιτυχημένοι. Είστε, ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό, πολύ κοινωνικοί και επικοινωνιακοί. 

  Το επάγγελμα που επιλέγετε, πολλές φορές είναι αποτέλεσμα επιρροής του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ενώ,  σας ταιριάζουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με πολύ κόσμο καθώς και με την ομορφιά. Είστε ιδιαίτεροι άνθρωποι και ένα είναι το μόνο σίγουρο , δεν περνάτε απαρατήρητοι. Η παρουσία σας γίνετε αισθητή, σε ότι χώρους και αν κινήστε, ξεχωρίζετε και κάνετε εντύπωση. Αυτό είναι και κάτι το οποίο επιζητάτε και σας ευχαριστεί. Η θέση της Αφροδίτης εδώ, θέλει λίγη προσοχή, μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων, στο να φοράτε ένα ακριβό ρούχο ή να οδηγείτε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Εστιάστε στην καλλιέργεια της προσωπικότητας σας, έχετε άλλωστε όλα τα εργαλεία για αυτό και μην μένετε, ουσιαστικά εγκλωβισμένοι, μόνο στην εξωτερική εικόνα. 

 Αφροδίτη στον 11ο Οίκο

Λέξεις Κλειδιά : Φιλική, Ομαδική, Αλτρουιστική

  Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 11ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων με τους πάρα πολλούς φίλους. Είστε ιδιαίτερα φιλικοί, έχετε μεγάλο κύκλο γνωριμιών, ενώ, βασικό χαρακτηριστικό σας είναι ότι τους θεωρείτε, και τους κάνετε όλους φίλους σας. Λειτουργείτε μέσα από ομάδες ή σε ομάδες με μεγάλη επιτυχία. Είστε επαναστατικοί, σκέφτεστε  έξω από το κουτί, με καινοτόμες ιδέες, ιδεαλιστές. Συνήθως, επιλέγετε ένα σύντροφο που είναι ταυτόχρονα και φίλος σας, ή προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον . 

  Σας αρέσει να εργάζεστε ομαδικά για μια μεγάλη ιδέα, για ένα φιλανθρωπικό σκοπό, για να βοηθήσετε μια ομάδα,  κατηγορία ανθρώπων που έχουν ανάγκη ή που έχουν αδικηθεί από την κοινωνία.  Εδώ, χρειάζεται προσοχή, καθώς κινδυνεύετε να σας απορροφήσει ο ενθουσιασμός σας για τη σύλληψη της ιδέας, σε θεωρητικό επίπεδο, και να μείνετε εκεί. Όποτε, ουσιαστικά, ποτέ να μην βοηθήσετε με πρακτικό τρόπο, να αναλωθείτε στην ιδέα και μόνο εκεί. Επίσης, κάτι άλλο που πρέπει να προσέξετε με την Αφροδίτη σε αυτό τον οίκο είναι να διαχωρίζετε τον έρωτα από τη φιλία, καθώς,  έχετε την τάση να δίνετε ανάμεικτα σήματα, πότε ερωτικά και πότε φιλικά. Αυτή η στάση σας, μπερδεύει όχι μόνο εσάς, που έχετε συγκεχυμένα τα όρια μεταξύ έρωτα και φίλιας από τη φύση σας, αλλά και τους γύρω σας.  

Αφροδίτη στον 12ο Οίκο

Λέξεις κλειδιά : Ανιδιοτελής, Ήρεμη, Ισορροπημένη

   Με την Αφροδίτη, να βρίσκεται στον 12ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, ανήκετε σε εκείνους που είναι ιδιαίτερα ευνοημένοι από τη θέση, αυτού του μοναδικού πλανήτη στο χάρτη τους. Έχετε την ικανότητα και τη δυνατότητα, να πετύχετε απίστευτα πράγματα στη ζωή σας, καθώς έχετε τα εργαλεία και τα εφόδια που χρειάζεται κανείς για να νιώθει βαθιά γαλήνη και ηρεμία μέσα του. Λόγω, αυτής της απίστευτης δύναμης που έχετε, είστε έτοιμοι να προσφέρετε με ανιδιοτέλεια, βοήθεια σε κάθε άνθρωπο που την έχει ανάγκη, ουσιαστικά, αγαπάτε τον εαυτό σας και έτσι τους ανθρώπους και τα ζώα. 

  Επαγγελματικά θα ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε και θα μεταδίδετε την ηρεμία και την ισορροπία που έχετε μέσα σας, στους συνεργάτες σας, στους πελάτες σας, σε όλο το εργασιακό σας περιβάλλον.  Συνήθως, παντρεύεστε από μεγάλο έρωτα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που με τη θέση αυτή της  Αφροδίτης συνάπτουν σχέση με ένα παντρεμένο ή έχουν κρυφές σχέσεις, κατάσταση, η οποία οδηγεί σε μυστικοπάθεια και πολλές φορές σε δύσκολες και μπερδεμένες καταστάσεις με αβέβαιο ή άσχημο τέλος.