Άλλος ένας ύποπτος θάνατος επιστήμονα στη Ρωσία… Andrei Botikov

ύποπτος θάνατος επιστήμονα στη Ρωσία… Andrei Botikov

Μαθήματα αστρολογίας: τεχνικές πρόβλεψης

Andrei Botikov

«Ο Ρώσος ιολόγος, ο οποίος είχε συνεισφέρει στην ανάπτυξη του εμβολίου Sputnik-V κατά του κορονοϊού βρέθηκε νεκρός με σημάδια στραγγαλισμού από ζώνη μέσα στο διαμέρισμα του στη Μόσχα» όπως μας ενημερώνει η Daily Mail. 

Από την Ειρήνη Αθανασίου

Άλλος ένας ύποπτος θάνατος επιστήμονα στη Ρωσία… Andrei Botikov 3

Παρότι δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησης του εκλιπόντος, θα τολμήσουμε μέσω παραδοσιακών αλλά και μοντέρνων τεχνικών πρόβλεψης να αναζητήσουμε το γιατί «αυτός»,  γιατί «τώρα».

Ο Αndrei Botikov γεννήθηκε στη Μόσχα της Ρωσίας στις 22/10/1976.  Εφόσον δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησης ώστε να εντοπίσουμε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο ωροσκόπος,  θα χρησιμοποιήσουμε το ηλιακό του ωροσκόπιο ή πιο απλά θα υποθέσουμε ότι ο ωροσκόπος του είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο του.  Είναι μια παραδοσιακή τεχνική που χρησιμοποιούνταν και στην αρχαιότητα όπου σαφώς δεν τηρούνταν αρχεία με τα ακριβή στοιχεία γέννησης.

Οι λίγο πιο προχωρημένοι αντιλαμβάνονται ότι αναφέρομαι στο σύστημα οικοθεσίας sun on first house.

Διευκρινίζω ότι εφόσον η ώρα γέννησης είναι άγνωστη δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα σημεία του ωροσκόπου, του μεσουρανήματος και του κλήρου της τύχης. Επίσης δεν είμαστε σίγουροι για την ακριβή μοίρα της Σελήνης .

1.png

Η πρώτη δύσκολη όψη στον γενέθλιο  χάρτη  που  μας υποψιάζει ότι στο μέλλον πρόκειται να βιώσει σκληρά γεγονότα, είναι η συγκλίνουσα όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Λέοντα.  

Ένα ακόμη στοιχείο που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας είναι οι Δεσμοί της Σελήνης. Οι πλανήτες ή τα σημεία που βρίσκονται σε γωνία 45ο μοιρών είτε πίσω είτε μετά τους δεσμούς, είναι μοιραίο να εκφραστούν. Και κάθε φορά που δέχονται επιρροές είτε από διελεύσεις είτε από το προοδευτικό ωροσκόπιο, θα μας δίνουν γεγονότα.

Παρατηρούμε ότι σχεδόν όλοι οι πλανήτες του ωροσκοπίου του, εκτός του Κρόνου, βρίσκονται στην ακτίνα επιρροής των δεσμών. 

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι ο Ήλιος του απέχει μόλις 4ο μοίρες από τον βόρειο δεσμό και η φάση Σελήνης είναι βαλσαμικό.  Η γέννηση του προηγήθηκε μιας νέας Σελήνης που αντιστοιχούσε σε έκλειψη Ηλίου. 

Οι μεταγενέθλιες εκλείψεις μπορούν να μας δώσουν πολλές πληροφορίες για την πορεία ζωής ενός ανθρώπου και σαφώς να εκδηλωθούν με γεγονότα.

Αυτός είναι ο χάρτης της πρώτης μεταγενέθλιας  έκλειψης του Andrei Botikov στις 23/10/1976.

21.png

Σημειώνουμε την μοίρα της έκλειψης, δηλαδή 29ο 55’ του Ζυγού.

Ακολουθεί ο χάρτης της δεύτερης μεταγενέθλιας έκλειψης στις 7/11/1976

1111.png

Σημειώνουμε την μοίρα της έκλειψης στις 14ο 24’ άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 16ο 28’ Λέοντα. Ο Άρης συμμετέχει επίσης από την 20ο 04’ Σκορπιού.  

Η συγκεκριμένη έκλειψη «κουβαλάει» ένα αρκετά απειλητικό μήνυμα για το μέλλον του συγκεκριμένου ανθρώπου καθώς οι Άρης/Κρόνος σχετίζονται με τον βίαιο θάνατο.

Στη συνέχεια παρουσιάζεται ο χάρτης αυτού που αποκαλούμε δευτερεύων προοδευτικό ωροσκόπιο και σηματοδοτεί την εξέλιξη του γενέθλιου ωροσκοπίου του  Andrei Botikov. Είναι ένα χάρτης που μας πληροφορεί για τα σημαντικότερα γεγονότα που θα πρέπει να περιμένει  το άτομο.

3333.png

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί στον συγκεκριμένο χάρτη είναι η σύνοδος Ήλιου-Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο του Τοξότη. Κάποιες από τις ερμηνείες που μας δίνει ο κοσμοβιολόγος Ρ. Έμπερτιν για την όψη είναι: Ανέντιμη δραστηριότητα. Η υπονόμευση της επαγγελματικής θέσης κάποιου. Έλλειψη ζωτικότητας. Ασθένεια. 

Θεωρώ ότι η ταύτιση με τα γεγονότα είναι αρκετά ισχυρή. 

Μέχρι στιγμής έχουμε καταγράψει τα ευαίσθητα σημεία στο γενέθλιο και προοδευτικό ωροσκόπιο του δολοφονηθέντος επιστήμονα. Ήτοι 29ο 55’ μοίρα  του Ζυγού, 14η με 16η μοίρα των σταθερών και 12η με 16η μοίρα των μεταβλητών.

Παρακάτω θα παρακολουθήσουμε πως ενεργοποιήθηκαν αυτά τα σημεία μέσω των διελεύσεων.

Αυτός είναι ο χάρτης της ημέρας που δολοφονήθηκε ο Andrei Botikov, 02-03/2023

4444.png

Ο γενέθλιος Βόρειος δεσμός βρίσκονταν στις 3ο 32’ του Σκορπιού και την ημέρα της δολοφονίας είχαμε τον διελαύνοντα νότιο δεσμό στις 5ο 42’ Σκορπιού σε σύνοδο με τον γενέθλιο.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στην 29ο 32’ του Αιγόκερου σχηματίζοντας τετράγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο αλλά και την πρώτη μεταγενέθλια έκλειψη στις  29ο 55’ του Ζυγού.

Ο Ουρανός βρίσκεται στην 15ο 34’ του Ταύρου, ενεργοποιώντας την δολοφονική δεύτερη μεταγενέθλια έκλειψη που επηρέαζε από 14η εως 16η μοίρα σταθερών.

Ο Ήλιος από την 11η Ιχθύων «φωτίζει» το δευτερεύων προοδευτικό ωροσκόπιο και τη σύνοδο μεταξύ Ήλιου-Άρη-Ποσειδώνα με όψη τετραγώνου ενώ ο Άρης από την 19ο 44’ των Διδύμων έχει ήδη δρομολογήσει την επίθεση για να εφαρμόσει επακριβώς την ερμηνεία του Έμπερτιν που σχετίζεται με ανέντιμη δραστηριότητα και την υπονόμευση θέσης κάποιου…. 

Επιπλέον πληροφορία:

Η έκλειψη της 25 Οκτωβρίου του 2022 στην 2η μοίρα του Σκορπιού αλλά και η έκλειψη της 20ης Απριλίου 2023 στις 29ο 50’ του Κριού ενεργοποιούν η πρώτη μέσω συνόδου και η δεύτερη μέσω αντίθεσης, την πρώτη μεταγενέθλια έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο χάρτη του Andrei Botikov μεταξύ λίγων ωρών από τη γέννησή του.

Γινόμαστε παρατηρητές ενός «κλειού» που είχε στηθεί γύρω από τον επιστήμονα και όπως αποδείχθηκε δεν κατάφερε να ξεφύγει.

Με αφορμή αυτό το δυσάρεστο γεγονός, κάναμε μια σύντομη ανάλυση του πώς μπορούμε να εντοπίσουμε μοιραία γεγονότα σε έναν γενέθλιο χάρτη αλλά και πότε είναι πιθανό να ενεργοποιηθούν.

Από την Ειρήνη Αθανασίου  [email protected]