Η  Αφροδίτη στα ζώδια – συναισθηματική  – υλική ικανοποίηση και ασφάλεια  

Η  Αφροδίτη στα ζώδια – συναισθηματική – υλική ικανοποίηση και ασφάλεια. Στην μυθολογία η θεά Αφροδίτη αναφέρεται ότι γεννήθηκε από τον αφρό της θάλασσας και από τις σάρκες του Ουρανού, όταν τον τραυμάτισε ο Κρόνος. Ήταν η προσωποποίηση της θεάς της Ομορφιάς, του Έρωτα και της Γονιμότητας. Είχε πάντα ως ακολούθους τις Χάριτες και τις Ώρες. Σύζυγός της ήταν ο θεός Ήφαιστος. Τον απάτησε όμως για την ομορφιά και το θάρρος του θεού της Ανδρείας και του Πολέμου Άρη.

 Ο Ήφαιστος όμως πληροφορήθηκε για το παράνομο ζευγάρι από τον Ήλιο  – που κάτω από το φως του όλα φαίνονται – και για να τους εκδικηθεί τους έπιασε επ΄αυτοφώρω στο συζυγικό κρεβάτι και θέλοντας να τους γελοιοποιήσει στους άλλους θεούς τους έδεσε με σιδερένια δεσμά που κανείς δεν μπορούσε να λύσει. Οι δυο τους  απέκτησαν τον Έρωτα, την Αρμονία, το Φόβο και τον Δείμο.  Οι έρωτες της θεάς ήταν αρκετοί, άλλωστε μυθολογικά ήταν η θεά της Αγάπης και του Έρωτα. Στα έργα τέχνης εικονίζεται σαν νέα και όμορφη και σε αρκετά είναι μαζί με τον Έρωτα. Σύμβολά της είναι το περιστέρι, η μυρτιά και το ρόδο.

 Αστρολογικά  η  Κυρία των Τιμών πήρε το όνομά της από τη θεά του Έρωτα και της Αγάπης. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύει τις σχέσεις μας, τον γάμο, την κοινωνικότητα. Δείχνει τις επιθυμίες αλλά και την συναισθηματική μας ικανοποίηση. Είναι η αισθητική μας έκφραση και οι καλλιτεχνικές μας κλίσεις, οι αξίες μας, ο τρόπος που ερωτευόμαστε αλλά και ποιοί  σύντροφοι έλκονται από εμάς. 

 Αντιπροσωπεύει επίσης την ευγένεια, την καλαισθησία, αλλά και την φινέτσα. Ο μαγνητισμός που εκπέμπουμε και νιώθουμε όπως επίσης και η οικονομική μας ευμάρεια ανήκουν στην δικαιοδοσία της Αφροδίτης. Συνδέεται επίσης με τη γονιμότητα, την μόδα, και την διακόσμηση. Θεωρείται κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού. Στον Ταύρο εκπροσωπεί την ενστικτώδη αγάπη.

  Είναι συντηρητική, γεμάτη όμως με ζεστασιά και κυριαρχούν τα αισθήματα και τα συναισθήματα. Στον Ζυγό είναι η εξελιγμένη αγάπη σε πνευματικό επίπεδο. Τείνει να είναι πιο ανεξάρτητη, κοινωνική, με διάθεση για αρμονία και συμβιβασμό. Βρίσκεται σε Έξαρση στους Ιχθύς, Αδυναμία στον Κριό και τον Σκορπιό και σε Πτώση στο ζώδιο της Παρθένου.  

Αν δε ξέρετε που είναι η Αφροδίτη σας δείτε τον αστρολογικό σας χάρτη εντελώς δωρεάν:

Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

  Η Αφροδίτη ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται δείχνει τον τρόπο που ερωτευόμαστε, την στάση μας απέναντι στον έρωτα και στα οικονομικά. Δείχνει επίσης την ικανότητα που έχουμε ώστε να συμβιώσουμε με τον σύντροφό μας.

Η  Αφροδίτη στα ζώδια – συναισθηματική  - υλική ικανοποίηση και ασφάλεια   3

Αφροδίτη στον Κριό

  Η Αφροδίτη στον Κριό λειτουργεί ως μια Αμαζόνα. Το ζωικό ένστικτο υπερτερεί, όπως και η τόλμη αλλά και η παρορμητικότητα. Είστε αρκετά μαγνητικοί και εκδηλωτικοί. Έχετε έντονη εξωστρέφεια και ο ενθουσιασμός σας δεν περνά απαρατήρητος. Διακατέχεστε από συνεχή αναζήτηση, η οποία στην πορεία γίνεται ανησυχία και σας επηρεάζει δυσμενώς στην συναισθηματική σας ισορροπία. Βγάζετε ένα είδος επιθετικότητας η οποία μπορεί να διώξει τους άλλους. Και τα δυο φύλα συμπεριφέρεστε με έναν παιδιάστικο και διασκεδαστικό τρόπο. 

 Δεν ανέχεστε σχέσεις ανιαρές και πληκτικές. Σας αρέσει να παίρνετε πρωτοβουλίες όπως και να γίνεστε ανταγωνιστικοί. Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορείτε να έρθετε σε κόντρα με τον σύντροφο σας. Όταν βρίσκεστε σε αναζήτηση της αγάπης, μπορείτε να γίνετε αρκετά διεκδικητικοί και ερωτύλοι. Με δύσκολες όψεις μπορείτε να γίνετε αρκετά άστατοι, να κάνετε έναν βιαστικό γάμο και σας λείπουν οι καλοί τρόποι. Προσπαθήστε να αναπτύξετε την κατανόηση όσον αφορά τα αισθήματα των άλλων ανθρώπων. Μπορείτε να διαπρέψετε σε τομείς όπου κυριαρχεί η δημιουργικότητα και η καλλιτεχνία.

Αφροδίτη στον Ταύρο

  Η Αφροδίτη εδώ βρίσκεται στην καλύτερή της θέση. Είστε πιστοί και αποπνέετε σταθερότητα. Είστε λάτρεις των απολαύσεων σε υλικό και αισθηματικό επίπεδο. Βρίσκετε πάντα τρόπους να χαίρεστε, οι οποίοι όμως σας προσφέρουν ασφάλεια και συνάμα ευχαρίστηση. Επιζητάτε την σταθερότητα  και ο τρόπος έκφρασης της αγάπης αποσκοπεί στην συναισθηματική αλλά και την σεξουαλική ικανοποίηση του συντρόφου σας. Δεν θα παραλείψουμε να πούμε ότι διαθέτετε υψηλό επίπεδο σεξουαλικής ενέργειας αλλά τείνετε να γίνεστε έντονα κτητικοί και ζηλιάρηδες.

  Με τις αλλαγές δεν τα πάτε ιδιαιτέρα καλά, κυρίως εάν αφορούν τις σχέσεις σας. Προσεγγίζετε τους ερωτικούς σας συντρόφους με απλότητα. Έχετε πολύ καλό γούστο και μπορείτε να διαπρέψετε σε οποιονδήποτε καλλιτεχνικό τομέα όπως και σε τομείς που έχουν σχέση με τη φύση και τα λουλούδια. Με δύσκολες όψεις  γίνεστε  πολύ πεισματάρηδες ή μπορεί ο γάμος να καθυστερήσει. Επειδή είστε λάτρεις του φαγητού, ίσως αντιμετωπίσετε κάποια στιγμή και προβλήματα βάρους.  

Αφροδίτη στους Διδύμους

  Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων χρωματίζεται από τις ερμητικές ιδιότητες. Είστε αρκετά επικοινωνιακοί, η ευστροφία και η πολυπραγμοσύνη είναι τα ατού σας. Δεν τα πάτε όμως καλά με την οργάνωση και τον προγραμματισμό. Ο λόγος σας είναι γοητευτικός και τον χρησιμοποιείται για την κατάκτηση του ερωτικού σας στόχου. Σας αρέσει ο σύντροφός σας να διαθέτει χιούμορ και να είναι διανοούμενος. Δεν αντέχετε την εξάρτηση και αναζητάτε συναρπαστικές και απρόβλεπτες καταστάσεις. Σας λείπει όμως η διάρκεια και ενδέχεται να κάνετε περισσότερους από έναν γάμους.

 Είστε φιλικοί, αποστασιοποιημένοι, αγαπάτε την μεγάλη ελευθερία και τείνετε προς την επιπολαιότητα. Τα συναισθήματά σας αγγίζουν το πνευματικό πάρα το αισθητικό επίπεδο. Οι ευχάριστοι τρόποι που διαθέτετε σας βοηθούν να έχετε καλές σχέσεις με τα αδέλφια και τους γείτονες. Μπορείτε να διαπρέψετε στην δημοσιογραφία, επίσης η αρμονική κίνηση του σώματος και η ευχάριστη φωνή  μπορεί να σας βοηθήσει να σταθείτε στην σκηνή. Γενικά η  έμφυτη περιέργεια που διαθέτετε, σας  ωθεί να γυρίζετε τον κόσμο και να γευτείτε όσα περισσότερα έχει να σας προσφέρει η ζωή.

Αφροδίτη στον Καρκίνο

  Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου λειτουργεί με έντονο συναισθηματισμό. Εδώ υπερτερεί το στοιχείο της τρυφερότητας, του ρομαντισμού, της αφοσίωσης και της ευαισθησίας. Πληγώνεστε εύκολα και προσπαθείτε να το καλύψετε με την συνεχόμενη απασχόληση. Δίνετε πολύ μεγάλη σημασία στην οικονομική αλλά και οικογενειακή ασφάλεια. Όταν ερωτεύεστε βγάζετε μια ευαισθησία και τρυφερότητα η οποία συνοδεύεται από πάθος συνδυασμένο με ασφάλεια. Δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο περιβάλλον σας, στο σπίτι και στο χώρο που εργάζεστε. Αγαπάτε τη φύση και ιδιαίτερα τη θάλασσα.

 Δένεστε πολύ με την οικογένεια και εάν υπήρχαν άσχημες καταστάσεις στα παιδικά σας χρόνια, δύσκολα ξεπερνάτε τα ψυχολογικά σας τραύματα. Η ευτυχισμένη συνύπαρξη στον γάμο και η καλή υγεία αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για να αισθάνεστε ψυχικά ισορροπημένοι. Για να δεσμευτείτε με κάποιο άτομο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτει τρυφερότητα, να σας παρέχει επίσης ασφάλεια και σταθερότητα. Ίσως και είναι ένας από τους λόγους που αργείτε ή δεν τολμάτε να δεσμευτείτε. Στις σχέσεις σας βγάζετε έντονα το μητρικό στοιχείο. Με δύσκολες όψεις η τάση σας για συναισθηματικότητα υπερτονίζεται και μπορεί να προσκολλάστε στους αγαπημένους σας. 

Αφροδίτη στον Λέοντα

  Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα  ντύνεται με μεγαλοψυχία και ζεστασιά. Αγαπάτε και έχετε όρεξη για τη ζωή και είστε γενναιόδωροι, άσχετα εάν τις περισσότερες φορές η γενναιοδωρία καταλήγει να είναι καταπιεστική. Έχετε την τάση να επηρεάζετε τους άλλους και δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει πάντα κοντά σας ένας μικρός ή μεγάλος κύκλος ανθρώπων που σας θαυμάζουν και ενίοτε εκμεταλλεύονται την ανάγκη σας για την προβολή. Ο έντονος αυθορμητισμός που διαθέτετε λειτουργεί σαν φερομόνη και προσκολλώνται πάνω σας κόλακες και διάφοροι παρασιτικοί τύποι ανθρώπων. Λατρεύετε την χλιδή και την καλοπέραση. Δίνετε μεγάλη σημασία στην εμφάνισή σας αλλά και στα παιδιά.

  Στην ερωτική ζωή αγαπάτε το δραματικό φλερτ που συνδυάζεται με κάτι που να σας συναρπάζει. Υπάρχει έμφυτος ρομαντισμός, είστε θερμοί, τρυφεροί και πιστοί σε αυτά τα άτομα που θεωρείτε άξια  για την αγάπη και την προσοχή σας. Ο ερωτισμός σας είναι έντονος και αρέσκεστε στο ατελείωτο ερωτικό παιχνίδι. Με δύσκολες όψεις μπορεί να γίνετε αρκετά ζηλιάρηδες και ίσως το ενδιαφέρον σας για το sex να είναι κάπως υπερβολικό. Επίσης μπορεί να επιδείξετε ψεύτικα συναισθήματα απλώς και μόνο να εντυπωσιάσετε όπως και να έχετε υπερβολικά ακριβά γούστα. Μπορείτε να διαπρέψετε στους τομείς της υποκριτικής, της συγγραφής και της μουσικής.  

Αφροδίτη στην Παρθένο

  Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται σε πτώση, στην χειρότερη θέση. Μην τρομάζετε όμως. Το στοιχείο που σας χαρακτηρίζει είναι η υπηρεσία, η σχολαστικότητα και η προσφορά. Η ευσυνειδησία και η πειθαρχία που διαθέτετε σας βοηθούν  στον επαγγελματικό τομέα. Διαθέτετε παρατηρητικότητα, περιέργεια και κριτική. Αυτές οι ιδιότητες  σας είναι πολύ χρήσιμες στον επαγγελματικό χώρο. Στις σχέσεις σας,  έχοντας την ενδόμυχη ανάγκη να προσφέρετε αντί να βγάλετε συναισθηματισμό και τρυφερότητα, ξεκινάτε την κριτική η οποία όταν πλέον γίνεται σε υπερβολικό βαθμό παρεξηγείται και δημιουργούνται προβλήματα.

  Είστε βέβαια γλυκομίλητοι, συχνά  ντροπαλοί, μη εκδηλωτικοί, ανασφαλείς και δυσκολεύεστε να δοθείτε συναισθηματικά. Εκφράζετε τον έρωτά σας με πρακτικούς τρόπους όπως ένα γεύμα ή ένα μασάζ. Ο ερωτισμός σας είναι επιφυλακτικός και ενδέχεται να μην κάνετε γάμο αλλά εάν το αποφασίσετε να συμβεί, θα συμβεί κάπως αργά στη ζωή σας. Είστε αφοσιωμένοι, μετριοπαθείς και διαθέτετε έναν ντροπαλό αισθησιασμό. Με δύσκολες όψεις μπορεί να αποφύγετε την αγάπη εξαιτίας της ντροπαλότητας, να επιδιώκετε μανιωδώς το sex, να έχετε υπολογιστικά συναισθήματα, υπερκριτική στάση και σεμνοτυφία. Μπορείτε να διαπρέψετε στους τομείς της ιατρικής, της τεχνολογίας και της υγιεινής. 

Αφροδίτη στον Ζυγό

  Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σε καλή θέση. Διαθέτετε τρυφερότητα, γλυκύτητα, έχετε έμφυτη την κοινωνικότητα, όπως και ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις. Είστε άτομα με έντονο ενδιαφέρον για την τέχνη και τον πολιτισμό. Αποσκοπείτε η ζωή σας να διαθέτει αρμονία και ισορροπία. Στην κυριολεξία αρρωσταίνετε όταν υπάρχει ένα άσχημο και εριστικό περιβάλλον. Με τους καλούς σας τρόπους και την κομψότητα που διαθέτετε γοητεύεται τους ανθρώπους γύρω σας. Διακατέχεστε από ένα αίσθημα δικαιοσύνης και έχετε υψηλά στάνταρ για την κοινωνική συμπεριφορά.

  Στις σχέσεις σας απολαμβάνετε την αγάπη και το φλερτ και αναζητάτε έναν ισότιμο σύντροφο. Έλκεστε και έλκετε το αντίθετο φύλο, ερωτεύεστε και πληγώνεστε εύκολα. Βέβαια δεν θα παραλείψουμε να πούμε ότι σας διακατέχει και μια αναποφασιστικότητα όπως και να βλέπετε τα πράγματα κάπως επιφανειακά. Με δύσκολες όψεις βγάζετε μια επιπολαιότητα, ή μπορεί να γίνετε διαχυτικοί και ίσως να μην μπορείτε να υπερασπιστείτε αυτά που πιστεύετε. Επίσης μπορεί να γίνετε συναισθηματικά απόμακροι ή απρόσιτοι. Μπορείτε να διαπρέψετε στην μουσική, την γλυπτική, τη ζωγραφική όπως και στις καλλιτεχνικές παραστάσεις. 

Αφροδίτη στον Σκορπιό

  Η Αφροδίτη στο αινιγματικό ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Το στοιχείο που σας χαρακτηρίζει είναι η κτητικότητα και η συναισθηματική εξάρτηση. Είστε αρκετά ευάλωτοι στις αντιδράσεις των άλλων. Έχετε μια ενδόμυχη φοβία για εγκατάλειψη ή προδοσία και αυτό σας οδηγεί να επιβεβαιώνεστε με πολλούς τρόπους κάτι που γίνεται κουραστικό για τους άλλους. Προσπαθείτε να βρείτε την ισορροπία και την αρμονία μέσα από το πάθος και την συναισθηματική εξάρτηση. Έχετε τάση για ζήλεια και μυστικοπάθεια, επίσης είστε ιδεαλιστές, μυστικιστές ή και θρησκευόμενοι.

  Έχετε οικονομικές ικανότητες και οξυδέρκεια ώστε να κάνετε προσοδοφόρες επενδύσεις. Η μυστηριώδης αύρα που αποπνέετε, σας κάνει ακαταμάχητους στο άλλο φύλο. Έχετε έντονο ερωτισμό, ο πειρασμός ρέει στις φλέβες σας και το  αδάμαστο πάθος  με στοιχεία αποπλάνησης, σας κάνει ακαταμάχητους στον ερωτικό τομέα. Στις σχέσεις αναζητάτε την ένταση και το πάθος. Με τονισμένη επίσης την γοητεία, τα ισχυρά σας συναισθήματα, την έντονη σεξουαλικότητα, όπως και την έλλειψη taboo είστε μια αξέχαστη προσωπικότητα για τους άλλους. Με δύσκολες όψεις  ενδέχεται να βγάλετε σαδιστικές τάσεις, άρρωστη εμμονή με το sex όπως και επιθυμία να ελέγχετε τα πάντα.

Αφροδίτη στον Τοξότη 

  Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Tοξότη έχει φιλοσοφικές και προοδευτικές ιδέες. Εσείς ψάχνετε την ομορφιά που δίνει η πρόοδος και η ελευθερία. Σας κουράζουν αφάνταστα οι περιορισμοί και βρίσκεστε  συνεχώς σε διαρκή αναζήτηση και εξερεύνηση. Δίνετε την απεριόριστη προσοχή σας σε αυτό που σας δίνει συνεχόμενους νέους ερεθισμούς και διαρκή εξέλιξη. Στα σχέσεις σας είστε αρκετά ενθουσιώδες και ζεστοί και δένεστε με κάποιον που σας συναρπάζει. Δεν ανέχεστε όμως με τίποτα τον περιορισμό από τα ενδιαφέροντα σας όπως και την απομόνωση  από τον φιλικό σας κύκλο.

 Γίνεστε αρκετά εύθικτοι όταν σας στερούν το δικαίωμα της επιλογής. Η αγάπη σας ισοδυναμεί με την ελευθερία και είναι ο τρόπος που σας βοηθά στην εξέλιξή σας. Είστε αρκετά ανεξάρτητοι και έχετε την τάση να κάνετε σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό ή που να έχουν κάτι το εξωτικό. Επίσης είστε αρκετά δημοφιλείς και ευχάριστοι και αυτό σας βοηθά να έχετε έναν μεγάλο αριθμό από φίλους. Σας ευχαριστούν η φύση, τα σπορ, τα ταξίδια, οι απολαύσεις και ο τζόγος. Με αρνητικές όψεις ενδέχεται να έχετε άστατα συναισθήματα και η στάση σας στις σχέσεις να είναι ευμετάβλητη. Επίσης βγάζετε μια ειλικρίνεια που μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να σοκάρει τους άλλους.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

 Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω ντύνεται με τον μανδύα του αυστηρού Κρόνου. Είστε σοβαροί, ντροπαλοί και αρκετά συντηρητικοί. Αξιολογείτε αυτά που σας δίνουν ευχαρίστηση και αναζητάτε έναν τρόπο ζωής ο οποίος θα σας παρέχει ειρήνη και αρμονία. Είστε τολμηροί και επίμονοι για οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό. Δράτε με σύνεση, έχοντας εξασφαλίσει τα νώτα σας. Αυτό όμως σας αφαιρεί τον ενθουσιασμό, αλλά σας χαρίζει ως δώρα την διάρκεια και την αντοχή. Συναισθηματικά μπορεί να είστε ανασφαλείς και μερικές φορές για να αναπληρώσετε αυτό το είδος ανεπάρκειας να στραφείτε στην αναζήτηση του κύρους και των υλικών αγαθών.

 Καταπιέζετε τις συγκινήσεις σας και την σεξουαλικότητά σας αλλά βαθιά μέσα σας διαθέτετε πολύ αισθησιασμό. Σπανίως φλερτάρετε, τα συναισθήματά σας είναι προσεκτικά και συγκρατημένα. Έχετε δυνατή σεξουαλική ενέργεια, βρίσκετε όμως τον τρόπο να την ελέγξετε. Στην  επιλογή του συντρόφου οι προτιμήσεις σας είναι των άκρων, ή θα επιλέξετε κάποιον μεγαλύτερο ή πιο ωριμότερο ή θα επιλέξετε πολύ νεώτερο τον οποίο και θα φροντίζετε. Με αρνητικές όψεις το ενδιαφέρον σας στρέφετε αποκλειστικά σε υλικούς στόχους  και γίνεστε συναισθηματικά ψυχροί και αποστασιοποιείστε. Η αγάπη σας για την εργασία και οι ικανότητες ηγεσίας που διαθέτετε σας βοηθούν να γίνετε επιτυχημένοι στον τομέα σας.  

Αφροδίτη στον Υδροχόο

 Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου – το στοιχείο που την χαρακτηρίζει – είναι η αντισυμβατικοτητα  και η ανεξαρτησία. Έχετε πολλά προσόντα είστε έξυπνοι, εφευρετικοί, σιχαίνεστε το κακό γούστο, είστε ανθρωπιστές. Ζείτε με τους δικούς σας κανόνες, ασχέτως εάν είναι αποδεκτοί ή όχι από την κοινωνία. Πάντα ψύχραιμοι, κύριοι του εαυτού σας, φιλικοί και δημοφιλείς. Είστε διαισθητικοί και τα πάτε καλά με φίλους και ομάδες. Σας ενδιαφέρουν οι νέες μορφές τέχνης, οι νομικές μεταρρυθμίσεις και τα τεχνικά επιτεύγματα.

 Οι ρομαντικές σας έλξεις είναι σαν τους διάττοντες αστέρες, ξαφνικοί και δεν διαρκούν πολύ. Θέλετε οι σύντροφοί σας να σας παρέχουν πνευματική διέγερση, αρκετή σεξουαλική ποικιλία, να είναι φίλοι σας και ταυτόχρονα εραστές σας. Στις σχέσεις σας δίνετε μεγάλη σημασία και έχει μεγάλη αξία για εσάς η δικαιοσύνη και τα ίσα δικαιώματα. Ερωτικά, σας αρέσει να πειραματίζεστε αλλά ταυτόχρονα είστε απόμακροι και ψυχροί.  Δεν είστε κτητικοί αλλά απομακρύνεστε από όσους θέλουν να σας δεσμεύσουν. Με αρνητικές όψεις γίνεστε απόμακροι ψυχροί και διακατέχεστε από πείσμα. Επίσης μπορεί να επιθυμείτε εκκεντρικές σεξουαλικές εμπειρίες.

Αφροδίτη στους Ιχθύς 

 Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται σε έξαρση. Εσείς είστε οι ρομαντικοί και ευαίσθητοι του ζωδιακού. Η αγάπη για εσάς είναι κινητήριος μοχλός στη ζωή σας. Χωρίς αγάπη νιώθετε χαμένοι. Είστε ευγενικοί, με κατανόηση και μπορεί να έχετε έντονο το πνευματικό συναίσθημα. Η υπερβολική σας όμως ευαισθησία γίνεται η αχίλλειος πτέρνα  και υπάρχουν πιθανότητες  να πληγωθείτε. Σας χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια, η στοργή, η τρυφερότητα, η προσφορά. Η απέραντη αγάπη για εσάς είναι συνυφασμένη με την αυτοθυσία  και την απέραντη αφοσίωση. Έχετε υπερβολικά ανεπτυγμένη διαίσθηση και καλή σχέση με όλες τις μορφές της τέχνης, τη φύση και τα ζώα. 

 Εξιδανικεύετε το υποψήφιο ταίρι, ψάχνετε τον πρίγκηπα των παραμυθιών και όταν αντιλαμβάνεστε ότι αυτό ανήκει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας σας,  πληγώνεστε  και απομακρύνεστε. Έχετε την δύναμη να ξεπεράσετε τις σαρκικές επιθυμίες, μπορεί να επιλέξετε την μοναξιά και μέσα από αυτή να μεγαλουργήσετε καλλιτεχνικά. Με δύσκολες όψεις εξαρτάστε συναισθηματικά πάρα πολύ από τους άλλους ή υπάρχει το ενδεχόμενο εσείς να αναγκάσετε τους άλλους να εξαρτώνται από εσάς. Επίσης οι αναρίθμητες απογοητεύσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε απρόβλεπτη συμπεριφορά ή ακόμη και στην κατάθλιψη.

Βιβλιογραφία

Hajo Banzhaf/ Anna Haebler – ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Θεοδώρα Φασιανού – Ντάκου – Βασικά στοιχεία για την τέχνη της Αστρολογίας  

ΜΑΡΙΟΝ ΝΤ. ΜΑΡΤΣ & ΤΖΟΟΥΝ ΜΑΚΕΒΕΡΣ – Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ …. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ 

Από την Αλμυριώτου Ιωάννα