Η Αφροδίτη στους οίκους – τομείς άντλησης συναισθηματικών και υλικών κερδών

 Η Αφροδίτη στους οίκους – τομείς άντλησης συναισθηματικών και υλικών κερδών. Στην μυθολογία η θεά Αφροδίτη αναφέρεται ότι γεννήθηκε από τον αφρό της θάλασσας και από τις σάρκες του Ουρανού, όταν τον τραυμάτισε ο Κρόνος. Ήταν η προσωποποίηση της θεάς της Ομορφιάς, του Έρωτα και της Γονιμότητας. Είχε πάντα ως ακολούθους τις Χάριτες και τις Ώρες. Σύζυγός της ήταν ο θεός Ήφαιστος. Τον απάτησε όμως για την ομορφιά και το θάρρος του θεού της Ανδρείας και του Πολέμου Άρη.

 Ο Ήφαιστος όμως πληροφορήθηκε για το παράνομο ζευγάρι από τον Ήλιο  – που κάτω από το φως του όλα φαίνονται – και για να τους εκδικηθεί τους έπιασε επ΄αυτοφώρω στο συζυγικό κρεβάτι και θέλοντας να τους γελοιοποιήσει στους άλλους θεούς τους έδεσε με σιδερένια δεσμά που κανείς δεν μπορούσε να λύσει. Οι δυο τους  απέκτησαν τον Έρωτα, την Αρμονία, τον Φόβο και τον Δείμο.  Οι έρωτες της θεάς ήταν αρκετοί, άλλωστε μυθολογικά ήταν η θεά της Αγάπης και του Έρωτα. 

Στα έργα τέχνης εικονίζεται σαν νέα και όμορφη και σε αρκετά μαζί με τον Έρωτα. Σύμβολά της είναι το περιστέρι, η μυρτιά και το ρόδο. Αστρολογικά  η  Κυρία των Τιμών πήρε το όνομά της από τη θεά του Έρωτα και της Αγάπης. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύει τις σχέσεις μας, τον γάμο, την κοινωνικότητα. Δείχνει τις επιθυμίες αλλά και την συναισθηματική μας ικανοποίηση. Είναι η αισθητική μας έκφραση και οι καλλιτεχνικές μας κλίσεις, οι αξίες μας, ο τρόπος που ερωτευόμαστε αλλά και ποιοί  σύντροφοι έλκονται από εμάς.

  Αντιπροσωπεύει επίσης την ευγένεια, την καλαισθησία, αλλά και την φινέτσα. Δείχνει ακόμη τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας και συνδέεται επίσης με  τις συναισθηματικές μας απαιτήσεις και τις κοινωνικές επιτυχίες. Ο μαγνητισμός που εκπέμπουμε και νιώθουμε όπως επίσης και η οικονομική μας ευμάρεια ανήκουν στην δικαιοδοσία της Αφροδίτης. Συνδέεται επίσης με τη γονιμότητα, την μόδα, και την διακόσμηση. 

Θεωρείται κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού. Στον Ταύρο (Πάνδημος – προστάτιδα του παράνομου έρωτα) εκπροσωπεί την ενστικτώδη αγάπη. Είναι συντηρητική γεμάτη όμως με ζεστασιά και κυριαρχούν τα αισθήματα και τα συναισθήματα. Στον Ζυγό ( Ουράνια – προστάτιδα του νόμιμου έρωτα) είναι η εξελιγμένη αγάπη σε πνευματικό επίπεδο. Τείνει να είναι πιο ανεξάρτητη, κοινωνική, με διάθεση για αρμονία και συμβιβασμό.

 Η Αφροδίτη στον οίκο τον οποίο βρίσκεται δείχνει σε ποιον τομέα έχουμε πιθανότητα να δημιουργήσουμε σχέσεις και συνεργασίες, επίσης σε ποιον τομέα θα προσπαθήσουμε να έχουμε αρμονία, από πού πρόκειται να αναζητήσουμε πηγές εισοδήματος, αλλά και σε ποιον τομέα έχουμε ταλέντα τα όποια και θα επιδείξουμε. Στον αντίποδα στον ίδιο τομέα ενδέχεται να βγάλουμε νωχελικότητα και να θεωρήσουμε δεδομένα κάποια πράγματα ή καταστάσεις.Η Αφροδίτη στον 2ο και 7ο οίκο δείχνει να είναι σε καλή θέση και να παρέχει τα κάλλιστα δίχως όμως και οι άλλοι οίκοι να υστερούν.

Για να δείτε που έχετε την Αφροδίτη σας δείτε τον δωρεάν αστρολογικό σας χάρτη εδώ:

Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Από την Ιωάννα Αλμυριώτου

Η Αφροδίτη στους οίκους – τομείς άντλησης συναισθηματικών και υλικών κερδών 3

Αφροδίτη  στον  1ο οίκο

 Διαθέτετε γοητευτική και ευχάριστη προσωπικότητα, έχετε  ελκυστική εμφάνιση και  οι τρόποι σας αποπνέουν ομορφιά. Η Αφροδίτη στον 1ο οίκο δείχνει επίσης ότι διαθέτετε φυσική ομορφιά. Έχετε γλυκύτητα και γοητεία. Είστε συνήθως δημοφιλείς και φιλικοί. Είστε άτομα γεμάτα αισιοδοξία δημιουργικότητα αλλά και απαιτητικά. Βρίσκετε την αρμονία μέσα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Προσπαθείτε όμως να επιβάλλετε με παρορμητικό τρόπο αυτό που θεωρείτε όμορφο. Ερωτεύεστε εύκολα και υπάρχει μια βιασύνη στη σύναψη των σχέσεων οι οποίες όμως δεν έχουν διάρκεια.

 Απολαμβάνετε τις κοινωνικές σχέσεις  τα όμορφα περιβάλλοντα και σας αρέσει η καλλιεργημένη ζωή. Επίσης λατρεύετε τα γλυκά και απολαμβάνετε τη μουσική και το φλερτ. Η εξωστρεφή προσωπικότητα που έχετε σας βοηθά πολύ στο να εκφραστείτε με άνεση στο κομμάτι της ηθοποιίας. Η αρνητική εκδοχή της Αφροδίτης στον πρώτο οίκο είναι να έχετε μια στάση εγωιστική ή να υπάρχει το στοιχείο της νωθρότητας επίσης και να γίνεται αρκετά ενδοτική. 

Αφροδίτη στον 2ο οίκο 

 Η Αφροδίτη στον 2ο οίκο εκπροσωπεί τις υλικές και συναισθηματικές κτήσεις. Έχετε ιδιαίτερη αγάπη για τα χρήματα. Βρίσκεται την αρμονία εφόσον έχετε εξασφαλίσει την υλική ή τη συναισθηματική αναγνώριση. Αναζητάτε την κτήση και τη χαρά, με όποια μορφή εκφράζονται. Είστε υλιστές και ενδέχεται να φτάσετε σε ορισμένες περιπτώσεις στην απληστία σας αρέσει η καλοπέραση και φροντίζετε να  έχετε τα μέσα για να ζείτε καλά, να έχετε ένα καλό κομπόδεμα, αλλά και να καμαρώνετε για τις κτήσεις. Υπάρχει πιθανότητα η οικονομική ευημερία να έρθει μέσω κάποιας κληρονομιάς, από τύχη ή εργασία.

 Δίνετε σημασία στο κοινωνικό κύρος και σίγουρα πρόκειται να εργαστείτε σκληρά για να εξασφαλίσετε την οικονομική σας επιτυχία. Είστε επιχειρηματικό δαιμόνιο και μπορεί να κάνετε καριέρα στις τέχνες στους τομείς της αισθητικής, στον τομέα της μόδας ή και της κηπουρικής. Μπορεί να κάνετε γνωριμίες σε κάποιο δείπνο ή ακόμη και σε τράπεζα. Με αρνητικές όψεις μπορεί να γίνετε σπάταλοι για λόγους επίδειξης, να κάνετε κατάχρηση ή να φτάσετε στην τσιγκουνιά. Επίσης μπορεί να θεωρήσετε ότι η αγάπη μετριέται με το χρήμα και ότι ο έρωτας μπορεί να είναι εξαγοράσιμος.   

Αφροδίτη στον 3ο οίκο

 Εσείς που έχετε την Αφροδίτη στον 3ο οίκο βρίσκετε την αρμονία μέσα από τους τομείς της πληροφόρησης και της επικοινωνίας. Έχετε ευχέρεια στην ομιλία και ο εκπαιδευτικός τομέας σας τραβά. Είστε πνευματώδεις, αισιόδοξοι και πολύ γοητευτικοί. Ξέρετε να κολακεύετε και αυτό το χρησιμοποιείται ως εργαλείο στην πρόθεσή σας να ξελογιάσετε το άλλο φύλο. Επίσης ο τρόπος και το ύφος που συνομιλείτε, οι ιδέες σας, τα γραπτά είναι κάποια από τα στοιχεία που ενδέχεται να εντυπωσιάσουν τον υποψήφιο σύντροφο, τον οποίο κατά πάσα πιθανότητα να τον συναντήσετε κατά τη διάρκεια κοντινών μετακινήσεων ή στους τομείς που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση ή την επικοινωνία.

 Έχετε πολύ καλές σχέσεις με τους συγγενείς και το άμεσο περιβάλλον. Η ανάγκη σας να μαθαίνετε μπορεί να σας οδηγήσει πολλές φορές στην περιέργεια. Η απόκτηση χρημάτων μπορεί να έρθει μέσω της παράδοσης ιδιαίτερων μαθημάτων, μέσω της υποκριτικής τέχνης, ή της επικοινωνίας, ή ότι σχετίζεται με τις μετακινήσεις, μιας και σας ευχαριστεί να τριγυρνάτε και να κάνετε σύντομα ταξίδια. Έχετε καλλιτεχνικό και δημιουργικό ταλέντο και θα μπορούσατε να γίνετε συγγραφείς. Με αρνητικές όψεις τείνετε να είστε άστατοι και επιπόλαιοι.

Αφροδίτη στον 4ο οίκο

 Για εσάς που η Αφροδίτη βρίσκεται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας η οικογενειακή θαλπωρή θεωρείται ως η κύρια πηγή αρμονίας και ζεστασιάς. Έχετε ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και πολύ καλές σχέσεις με τα μέλη της οικογενείας σας. Ο χώρος του  σπιτιού σας είναι ευχάριστος, αρμονικός και όμορφος. Μέσα σε αυτόν τον ευχάριστο χώρο σας αρέσει να έχετε την ερωτική σας φωλιά. Ο γάμος σας ενδέχεται να αργήσει αλλά θα είστε ευτυχισμένοι.  Είστε άτομα που τα χαρακτηρίζει ο έντονος ρομαντισμός, ο αισθησιασμός και έχετε επίσης έντονο το μητρικό φίλτρο. 

 Τον υποψήφιο σύντροφο ενδέχεται να τον γνωρίσετε μέσα από τους τομείς που έχουν σχέση με την  ακίνητη περιουσία, ή σε τομείς που αφορούν την διαχείριση των ιδιόκτητων χώρων. Μπορείτε να κάνετε καριέρα που έχει ως αντικείμενο την διακόσμηση, την αισθητική ή την αρμονία και την ομορφιά του χώρου ή και της εμφάνισης των ανθρώπων. Εάν υπάρχουν δυσαρμονικές όψεις που βάλουν την Αφροδίτη είναι ένδειξη ισχυρών συναισθηματικών τραυμάτων στην παιδική ηλικία και υπάρχει μια δυσκολία στην ανάρρωση. Επίσης μπορεί να γίνετε απαιτητικοί, δικτατορικοί και να έχετε έντονο το αίσθημα της ζήλειας. 

Αφροδίτη στον 5ο οίκο

  Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο δείχνει ότι έχετε μια πολυάσχολη κοινωνική ζωή γεμάτη δημιουργικότητα. Η θέση αυτή είναι ευνοϊκή για τεκνοποιία  και επί το πλείστον οι απόγονοι  να ανήκουν στο θηλυκό φύλο. Αγαπάτε τα παιδιά, ασχολείστε με τον αθλητισμό, σας αρέσουν οι διακοπές και η αναψυχή. Έχετε δημοφιλία, είστε ταλαντούχα και χαρισματικά άτομα. Έχετε έμφυτο ταλέντο στην ηθοποιία και την συγγραφή και μπορείτε να διαπρέψετε στα σπορ. Μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα σε τομείς που έχουν σχέση με τα παιδιά, την αναψυχή, τα παιχνίδια, τον αθλητισμό. Οφέλη έχετε επίσης από τον καλλιτεχνικό και δημιουργικό τομέα. 

 Η αγάπη για εσάς είναι ο κινητήριος μοχλός της ζωής σας. Ελκύετε άνετα το αντίθετο φύλο και πιθανότατα να έχετε πολλές ερωτικές σχέσεις. Αναζητάτε την ευχαρίστηση, είστε τρυφεροί, κοινωνικοί και μερικές φορές παθιασμένοι. Γνωριμίες ενδέχεται να κάνετε κατά την διάρκεια των διακοπών, ή σε κάποιο καλλιτεχνικό περιβάλλον ή καλλιτεχνική βραδιά, ή σε τομείς που έχουν σχέση με τον αθλητισμό ή τα παιδιά. Με αρνητικές όψεις μπορεί να γίνετε επιφανειακοί, εγωπαθείς, ματαιόδοξοι ή  να παίζετε με κρυφά χαρτιά. Επίσης μπορεί να είστε ερωτικά άστατοι, ή να μπλέκεστε σε έρωτες που δεν έχουν προοπτική ή να υπάρχουν θέματα με τον τζόγο.

Αφροδίτη στον  6ο οίκο

 Η Αφροδίτη στον 6ο οίκο δείχνει ότι μέσα από την παροχή υπηρεσιών  βρίσκετε την αρμονία. Είστε φιλικοί, εξυπηρετικοί και διακριτικοί. Έχετε θετικό ομαδικό πνεύμα και είστε πολύ δημιουργικοί στην εργασία και πολύ δημοφιλείς ανάμεσα στους συνεργάτες. Λειτουργείτε καλύτερα όταν οι άλλοι σέβονται τις συνήθειές σας. Συνήθως η υγεία σας είναι σε καλά επίπεδα και προσέχετε την διατροφή σας όπως και την ενδυμασία σας. Δεν χάνετε τον αυτοέλεγχο και έχετε το χάρισμα να διαφυλάσσετε την ειρήνη μέσα στον εργασιακό χώρο. 

 Η  απόκτηση χρημάτων μπορεί να έρθει από κάποιο ιατρικό επάγγελμα, από προσφορά υπηρεσίας, από την εργασία ή από κάποιο τομέα που αφορά την συμβουλευτική κάθε είδους. Γνωριμίες ενδέχεται να υπάρξουν στους χώρους που συναλλάσσεστε καθημερινά ή σε κάποια υπηρεσία ή σε χώρους που έχουν σχέση με τον ιατρικό τομέα. Μπορεί να δημιουργήσετε ερωτικές σχέσεις στην εργασία, επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσετε το ερωτικό σας χάρισμα με ψυχρό και υπολογιστικό τρόπο προκειμένου να κατακτήσετε την επιτυχία. Με αρνητικές όψεις καλό θα ήταν να αποφεύγετε το άμυλο και τη ζάχαρη. Επίσης μπορεί να εμφανίσετε τάσεις υποχωρητικότητας και αρνητική διάθεση προσαρμογής. 

Αφροδίτη  στον 7ο οίκο

 Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο βρίσκεται στο στοιχείο της, στον οίκο της συντροφικότητας και των συνεργασιών. Ουσιαστικά επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις και τις συνεργασίες και διακατέχεστε από την επιθυμία να δημιουργήσετε μια σχέση η οποία  να έχει ως αίσια κατάληξη τη δέσμευση. Είστε ρομαντικοί, αισιόδοξοι, προσαρμοστικοί και πιστοί. Χαρακτηριστικό της  προσωπικότητά σας είναι η  διπλωματία και η κοινωνικότητα. Είστε αρκετά δημοφιλείς και νοιάζεστε για την έγκριση των άλλων. Θέλετε να αρέσετε στον άνθρωπο που εκτιμάτε και όχι μόνο. 

 Τα πάτε πολύ καλά με τους εμπορικούς συνεταιρισμούς. Έχετε επιτυχία σε θέματα που έχουν σχέση με τον  νόμο, την εξυπηρέτηση πελατών, τις δημόσιες σχέσεις. Από αυτούς του τομείς μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα και να κάνετε γνωριμίες οι οποίες ενδέχεται να καταλήξουν σε σοβαρή δέσμευση. Ευκαιρίες για δέσμευση θα έχετε αρκετές και εάν δεν συμβεί αυτό θα έγκειται καθαρά στη  δική σας επιθυμία. Με αρνητικές όψεις μπορεί να μπλεχτείτε απρόσεκτα σε σχέσεις, να γίνετε ασταθείς, κριτικοί και να έχετε τάσεις ζήλειας. Επίσης ενδέχεται να ξεκινήσετε μια σχέση για καθαρά υλικούς λόγους.   

 Αφροδίτη στον 8ο οίκο

 Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο προσπαθεί να βρει την αρμονία επιχειρώντας να επιβεβαιωθεί μέσα από το sex ή να απασχοληθεί με τη μεταφυσική σε μια αναζήτηση εσωτερικής αρμονίας.  Οποιαδήποτε κι αν είναι η επιλογή το αποτέλεσμα πρόκειται να είναι μια βαθιά σύγκρουση σε συνδυασμό με ανικανοποίητα συναισθήματα. Έλκεστε από το απαγορευμένο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις επικρατεί το έντονο πάθος. Ικανοποιείστε σεξουαλικά όταν υπάρχει συνδυασμός όλων των αισθήσεων. Μπορεί να γνωρίσετε το άλλο σας μισό σε κάποια επιχείρηση, ή σε τομείς που σχετίζονται με τα χρηματοοικονομικά.

 Η θέση αυτή της Αφροδίτης δείχνει οφέλη μέσω ενός συνεταίρου ή κέρδη από ασφάλεια ή κληρονομιά. Μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα ασχολούμενοι με τραπεζικές εργασίες, συγγραφή, επενδύσεις, και γενικότερα ασχολούμενοι με τον χρηματοοικονομικό τομέα. Με αρνητικές όψεις, ή άσχημη τοποθέτηση της Κυρίας των Τιμών, ενδέχεται να υπάρξει υπέρμετρος ερωτισμός, έλλειψη πειθαρχίας, υπερβολές στο φαγητό και το ποτό και να χρησιμοποιήσετε την σεξουαλική σας επιρροή. Επίσης ενδέχεται να υπάρχουν τάσεις για διάφορα συμπλέγματα σεξουαλικές εξαρτήσεις ή και παρεκκλίσεις.

Αφροδίτη  στον 9ο οίκο

 Η Αφροδίτη στον 9ο οίκο βρίσκει την αρμονία με τη ανώτερη γνώση. Σας αρέσει η μελέτη και συνήθως είστε καλά μορφωμένοι, καλοσυνάτοι και συμπονετικοί. Αγαπάτε τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, τα πολιτισμικά ταξίδια. Μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα μέσω της διδασκαλίας, του νομικού τομέα, των εκδόσεων, μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Επίσης οφέλη μπορεί να έχετε από τον τομέα της έρευνας, των ταξιδιών και σε ότι αφορά τους ξένους πολιτισμούς. Έχετε ως ατού την δημοφιλία και την φιλικότητα και αγαπάτε οτιδήποτε εκλεπτυσμένο και καλλιτεχνικό.

 Έχετε υψηλά ιδανικά στον έρωτα τον οποίο αναζητάτε σε μακρινά μέρη ή κατά τη διάρκεια των  ταξιδιών. Ενδέχεται να κάνετε γάμο με ξένο σύντροφο ή στο εξωτερικό. Οι γνωριμίες  που θα κάνετε και οι οποίες  πρόκειται να έχουν κάποια ουσιώδη και σοβαρή κατάληξη μπορούν να γίνουν σε πανεπιστημιακούς χώρους, μέσα σε οργανώσεις ή σε συλλόγους ή κατά τη διάρκεια μακρινών ταξιδιών. Με δυσαρμονικές όψεις μπορεί να έχετε ροπή προς την τεμπελιά, να είστε αδιάφοροι, να εκφράζετε ιδεολογικό ή θρησκευτικό φανατισμό. Επίσης ενδέχεται να καταπιέσετε τις εσωτερικές σας συγκρούσεις  σε σημείο που να εξαναγκάσετε τον εαυτό σας να τα βλέπει όλα υπέροχα.

Αφροδίτη  στον 10ο οίκο

 Η Αφροδίτη στον 10ο οίκο είναι φιλόδοξη και βρίσκει την αρμονία όταν φαίνεται κοινωνικά. Έχετε ταλέντο στη δημιουργία, τη διατήρηση και την ανάπτυξη των σχέσεων. Είστε γοητευτικοί, αξιόπιστοι και αρκετά δημοφιλείς. Έχετε καλλιτεχνικές φιλοδοξίες και ίσως το επάγγελμά σας να σχετίζεται με πράγματα που ομορφαίνουν τη ζωή. Με την επιθυμία σας να πετύχετε κοινωνικά έλκετε άτομα που είναι ικανά και ισχυρά να σας βοηθήσουν. Επίσης κάποιος από τους γονείς σας ενδέχεται να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας καθοδήγηση. Είστε διπλωμάτες και έχετε επιτυχία με το κοινό. Επίσης είστε ευχάριστοι, γοητευτικοί και όμορφοι.

 Μπορείτε να αποκτήσετε χρήματα μέσα από επαγγέλματα που έχουν απήχηση στο πλατύ κοινό, όπως δημοσιές σχέσεις, καλές τέχνες, από τον διπλωματικό ή και τον μουσικό τομέα. Οι γνωριμίες μπορούν να έλθουν μέσα από κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, στον επαγγελματικό σας χώρο, ή σε τομείς που έχουν σχέση με τη διαχείριση. Με αρνητικές όψεις  ενδέχεται να κάνετε σκόπιμα την χρήση της γοητείας σας προς εκμετάλλευση των άλλων. Μπορεί όμως και να έχετε μια εγωιστική ίσως και συμφεροντολογική συμπεριφορά, να γίνετε πιεστικοί αλλά και πεινασμένοι για δύναμη, όπως και να υπερεκτιμήσετε το κύρος και τη δύναμή σας. 

Αφροδίτη στον 11ο οίκο

Με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο βρίσκετε την αρμονία μέσα από την αλληλεγγύη, τη φιλία και τις ομάδες. Είστε πολύ κοινωνικοί και έχετε πολλούς και ποικίλους φίλους, ιδιαίτερα του αντιθέτου φύλου. Στον φιλικό σας κύκλο συγκαταλέγονται καλλιτέχνες και καλλιεργημένα άτομα. Ορισμένες φορές με την υπερβολική σας ιδεολογία ίσως να μην καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας και γι’ αυτό ίσως χρειαστεί να αναπτύξετε περισσότερο ρεαλισμό στη ζωή σας για να οδηγηθείτε στην επιτυχία. Ευνοείστε σε ομαδικές εργασίες και μπορεί να έχετε κέρδη από μη κερδοσκοπικές εταιρείες ή οργανώσεις. Επίσης έχετε επιτυχία όταν ασχολείστε με την φιλανθρωπία. 

Είστε ειρηνιστές, πιστοί και αναζητάτε σχέσεις με καλλιτεχνικές ή πολιτιστικές ομάδες. Έχετε το χάρισμα της ηγεσίας, της δημιουργικότητας και είστε αντισυμβατικοί. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να κάνετε τους φίλους εραστές και τους εραστές σας φίλους. φλερτάρετε με ερωτική διάθεση αλλά δεν ξεκαθαρίζετε πλήρως τα όρια μεταξύ φιλίας και ερωτικών παιχνιδιών. Με αρνητικές όψεις προς την Αφροδίτη οι ελπίδες σας ενδέχεται να συντριβούν. Επίσης ίσως να κάνετε κακή επιλογή φίλων και να βιώσετε αρκετές απογοητεύσεις από αυτούς. Μπορεί επίσης να γίνετε κόλακες ή να είστε ευάλωτοι στην κολακεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως να αποφεύγετε και τις υποχρεώσεις που δημιουργεί η φιλία.

Αφροδίτη στον 12ο οίκο

Εσείς με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο βρίσκετε την αρμονία με την γαλήνη της ψυχής. Είστε καλοπροαίρετοι και πρόθυμοι να σταθείτε στους άλλους, πονόψυχοι για όλες τις μορφές της ζωής. Δείχνετε εμπιστοσύνη στους άλλους με σχετική ευκολία με αποτέλεσμα να πληγώνεστε πολύ από αυτούς. Νιώθετε ψυχική ικανοποίηση όταν να ασχολείστε με τους ανθρώπους και ως ανιδιοτελή άτομα φτάνετε στην αυτοθυσία. Είστε ιδεαλιστές και σας αρέσει να ψάχνετε το βαθύτερο νόημα της αγάπης. Έχετε έμπνευση και χρειάζεστε λίγη απομόνωση για να φορτίσετε τις μπαταριές σας. Έλκεστε από την ψυχολογία, τη μεταφυσική, την μουσική και την καλλιτεχνία.

Μπορείτε να έχετε οικονομικά οφέλη αλλά και γνωριμίες μέσα από τους τομείς  της μεταφυσικής, της ενεργειακής ιατρικής, ή της ψυχολογίας και της έρευνας, ή από εργασία σε νοσοκομεία ή φυλακές. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να έχετε κρυφές ερωτικές σχέσεις και όταν τα προβλήματα σας χτυπούν την πόρτα εσείς παραιτείστε. Αυτή η στάση σας οδηγεί πολλές φορές στην κατάθλιψη. Με αρνητικές όψεις μπορεί να λαχταράτε έναν έρωτα απαγορευμένο ή να υπάρχουν εμπόδια στην ερωτική σας ζωή. Επίσης μπορεί να βιώσετε τη ματαίωση ενός διαζυγίου. Ακόμη, ενδέχεται να καταπιέσετε την θηλυκότητά σας και να αποσιωπήσετε τον ερωτισμό σας.  

Βιβλιογραφία

Hajo Banzhaf/ Anna Haebler – ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Θεοδώρα Φασιανού – Ντάκου – Βασικά στοιχεία για την τέχνη της Αστρολογίας  

ΜΑΡΙΟΝ ΝΤ. ΜΑΡΤΣ & ΤΖΟΟΥΝ ΜΑΚΕΒΕΡΣ – Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ …. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ 

Από την Αλμυριώτου Ιωάννα