Η Σελήνη Σήμερα 31-03-2023 – Λίγη υπερβολή επιβάλλεται

Η Σελήνη Σήμερα 31-03-2023 – Λίγη υπερβολή επιβάλλεται

Η Σελήνη σήμερα προοδευτικά μεταβαίνει στο ζώδιο του Λέοντα τα ξημερώματα. Η ταχύτητά της είναι ακόμα αργή αλλά σταδιακά αυξάνει. Η Σελήνη στο Λέοντα μας προετοιμάζει για δημιουργικά πράγματα και μας παροτρύνει να βγούμε προς τα έξω, να φανούμε και να τραβήξουμε τα βλέμματα πάνω μας. 

Θέλουμε να είμαστε πιο έντονοι έπειτα από την αφάνεια που ζήσαμε και η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από εμάς έχουν κλειστεί αρκετά τις τελευταίες μέρες. 

Οι όψεις που κάνει σήμερα είναι αντίθεση με Πλούτωνα, τετράγωνο με Β.Δ. και τρίγωνο με Ήλιο. Η αντίθεση με Πλούτωνα μας κάνει πολύ πομπώδεις και υπερβολικούς από την άποψη ότι θέλουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε αποφασίσει «γιατί έτσι». Είναι όμως και σε τετράγωνο με το Βόρειο Δεσμό και δημιουργεί ένα ΤΑΥ τετράγωνο, επομένως είναι πιθανό όλη η υπερβολή και ο εκνευρισμός να βρουν διέξοδο να ξεσπάσουν στην οικογένειά μας. Η ενέργεια αυτή δημιουργεί κάποια εμμονή, και εξελίσσεται σε έλεγχο, παρατήρηση και έντονη επικοινωνία με σκοπό κάποιος να κάνει κουμάντο σε κάποιον άλλον. 

Η Σελήνη με τον ΒΔ δείχνει ακόμη ότι οι εντάσεις πηγάζουν από συναισθηματικούς και οικογενειακούς δεσμούς, οι οποίοι βρίσκονται σε ανισορροπία.

Η Σελήνη στη συνέχεια θα βρει και τον Ήλιο με τρίγωνο και θα δώσει τη νέα εκκίνηση για τα πράγματα και τις ιδέες που θέλουμε να επιτύχουμε. Περιμένουμε λοιπόν κάποια ξεσπάσματα και παρεξηγήσεις σήμερα, Παρασκευή, οι οποίες δε χρειάζεται να μας ανησυχούν. Προσοχή και στις ερωτικές παρερμηνεύσεις, προτιμήστε ξεκάθαρες συζητήσεις – αποφύγετε τα γραπτά μηνύματα.  

Τα ζώδια που επηρεάζονται σήμερα

1ο δεκαήμερο Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου και Ταύρου για οικογενειακά και αισθηματικά. 

Και τέλος του 1ου δεκαημέρου Κριού, Λέοντα και Τοξότη. Για επικοινωνία ή ερωτικά και δευτερευόντως επαγγελματικά.

Από την Ευγενία Luca

Η Σελήνη Σήμερα 31-03-2023 – Λίγη υπερβολή επιβάλλεται 3

Διαβάστε επίσης:

Αστρολογικό Ημερολόγιο Απρίλιος 2023: Νέα κίνητρα ανάπτυξης- Συνεργατικά σχήματα με στόχο την κορυφή

Ο Απρίλιος ξεκινά δυναμικά υπό την έντονη επιρροή του Κριού που κυριαρχεί, συνεχίζοντας την νέα περίοδο που ξεκίνησε με την εαρινή ισημερία. Ξεκινώντας αυτός ο νέος κύκλος, τροποποιεί και διαμορφώνει τις νέες συνθήκες στην διάρκεια του Απριλίου και προετοιμάζει για την κομβική στιγμή της Νέας Σελήνης. 

Ταυτόχρονα ο μήνας υποδέχεται και την 1η Ηλιακή έκλειψη του 2023, στις 20 του μήνα, ενώ στις 21 ο Ερμής αλλάζει την κίνησή του σε φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Ταύρου. Αν και μπαίνουμε σε περίοδο εκλείψεων,  ο μήνας σε γενικές γραμμές χαρακτηρίζεται πιο ευχάριστος και ελπιδοφόρος κατά το μεγαλύτερο μέρος του.

Μοιραία γεγονότα μας καλούν να βρούμε την ισορροπία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και τις προσωπικές μας ανάγκες. Οι αλλαγές είναι δυναμικές και δραστικές καθώς κυριαρχεί η δύναμη του Κριού υπερτονίζοντας αυτή την ανάγκη. 

Στο τέλος του μήνα δεν χρειάζεται φόβος ή θυμός, αλλά η δύναμη να παλέψουμε για να χαράξουμε το δικό μας μονοπάτι σε όποια αλλαγή κατεύθυνσης έρχεται στη ζωή μας.

Αστρολογικό Ημερολόγιο Απρίλιος 2023: Νέα κίνητρα ανάπτυξης- Συνεργατικά σχήματα με στόχο την κορυφή. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 3 – 9 Απριλίου. Τίτλοι τέλους;

Δύσκολη η δυναμική της επόμενης εβδομάδας με την Πανσέληνο στις 6 του μήνα.  Περίοδος αναπροσαρμογής με διάφορες καταστάσεις να έρχονται στο τέλος τους. Έντονες αντιθέσεις, διλήμματα, προβληματισμοί και καβγάδες, είναι εκεί για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ότι πρέπει να φύγουμε από ό,τι δεν μας εξυπηρετεί! Υπάρχει πάντα δυναμική βοήθειας και υποστήριξης από το σύμπαν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε και να μην το βάζουμε κάτω. Κάθε εμπόδιο για καλό!

*Η γενικότερη περίοδος που διανύουμε, είναι αυτή του μαθήματος του Ταύρου. Ανάγκη για εσωτερική ασφάλεια. Δηλαδή η αίσθηση της ασφάλειας που πηγάζει από μέσα μας και δεν εξαρτάται από ανθρώπους ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Κάποιου είδους εξαπάτηση, χειριστικότητα ή απότομη ριζική αλλαγή σε κάποια προηγούμενη ζωή, είναι ο λόγος που στην τωρινή ενσάρκωση ασυνείδητοι φόβοι μας εμποδίζουν να εξελιχθούμε. Το καρμικό μάθημα του Ταύρου είναι λοιπόν, η ασφάλεια που προέρχεται από μέσα μας και δεν εξαρτάται από κανέναν άλλο. Το κάθε ζώδιο θα χρειαστεί να δουλέψει πάνω σε αυτό διαφορετικά!

Εβδομαδιαίες Καρμικές Προβλέψεις 3 – 9 Απριλίου. Τίτλοι τέλους; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

σελήνη προβλεψεισ ζωδια 2023, ημερολογιο,