Η Σελήνη στο Κριό από 22 Φεβρουαρίου μέχρι 24 Φεβρουαρίου. Τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν! 

Η Σελήνη στο Κριό από 22 Φεβρουαρίου

Με τη Σελήνη στο Κριό, τρία είναι τα ζώδια που θα μπορέσουν να ευνοηθούν και θα έχουν σημαντική επιτυχία το επόμενο διάστημα. Με τη Σελήνη στο Κριό υπάρχει η δυνατότητα να μπορέσουμε να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για το καλύτερο ενώ είναι μία περίοδος όπου ο κόσμος θα έχει περισσότερο πάθος και εκφραστικότητα. Η Σελήνη τέλος στο Κριό θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στα ένστικτα μας και να μπορέσουμε να τα εκφράσουμε εποικοδομητικά.

Κριός 

Η Σελήνη στο Κριό από 22 Φεβρουαρίου μέχρι 24 Φεβρουαρίου. Τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν!  3

Με δύναμη και αποτελεσματικότητα θα μπορέσετε να λύσετε όλες τις δυσκολίες ενώ είναι μία περίοδος σημαντικής επίτευξης σε θέματα στόχων. Η δημιουργική ενέργεια που έχετε θα σας οδηγήσει σε σημαντική αναγνώριση ενώ την ίδια στιγμή θα καταφέρετε να εκφράσετε καλύτερα τα συναισθήματα σας και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε σχέσεις και καταστάσεις που μπορεί να σας πήγαν πίσω. Προσπαθήστε να συναντήσετε ανθρώπους που θα τους πείσετε για τα επαγγελματικά σας σχέδια! 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο Κριό από 22 Φεβρουαρίου μέχρι 24 Φεβρουαρίου. Τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν!  5

Περίοδος κοινωνικοποίησης και νέων επαφών. Μέσα απο αυτή τη περίοδο ανάπτυξης και επιτυχίας θα καταφέρετε να αλλάξετε πολλά απο τα δύσκολα δεδομένα των προηγουμένων μηνών και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά απο τα προβλήματα που σας είχαν μπει εμπόδιο.  Την ίδια στιγμή το περιβάλλον σας εκφράζει την αγάπη του και μπορείτε να συνεννοηθείτε ώστε να περάσετε όμορφες στιγμές. Σημαντική η περίοδος και για συζητήσεις επαγγελματικών σχεδίων 

Τοξότης 

Η Σελήνη στο Κριό από 22 Φεβρουαρίου μέχρι 24 Φεβρουαρίου. Τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν!  7

Ερωτική η περίοδος αυτή για εσάς και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεπεράσετε δυσκολίες και σημαντικά προβλήματα. Θεωρείται μία στιγμή που μπορείτε να λύσετε τις παρεξηγήσεις με το σύντροφο σας ενώ όσοι είσαστε μόνοι θα έχετε και ξαφνικές νέες επαφές που θα σας συνταράξουν και θα σας οδηγήσουν σε μία ιδιαίτερα ποιοτική σχέση. 

Όσοι έχετε παιδιά είναι επίσης κατάλληλη στιγμή να έρθετε πιο κοντά σε αυτά και να μπορέσετε να λύσετε δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος που σας είχαν οδηγήσει σε αποστασιοποίηση.

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που τα επόμενα 20 χρόνια θα βιώσουν τις πιο ακραίες αλλαγές

Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο αυτά τα 4 ζώδια. πρόκειται μέχρι και το 2044 να έχουν τις περισσότερες αλλαγές, είτε για καλό είτε για κακό. Πρόκειται για τα ζώδια του σταθερού σταυρού, τα οποία πρόκειται να έχουν τις περισσότερες θετικές και αρνητικές ανατροπές, οι οποίες θα καθορίσουν τη ζωή τους και προφανώς θα έχουν την πιο πλούσια σε εμπειρίες ζωή μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

Σε ποιους τομείς όμως αυτά τα 4 Ζώδια πρόκειται να έχουνε τις μεγαλύτερες και πιο εκκωφαντικές αλλαγές στη ζωή τους;

Το 1ο δεκαήμερο από κάθε ζώδιο θα επηρεαστεί από 2023 μέχρι το 2031 

Το 2ο δεκαήμερο από 2031 μέχρι το 2037 

Και το 3ο δεκαήμερο  από 2037 μέχρι το 2044

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι:

Τα 4 ζώδια που τα επόμενα 20 χρόνια θα βιώσουν τις πιο ακραίες αλλαγές με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

 Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη πίεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τις 7/3

Με τον Κρόνο στο Ζώδιο του Ιχθύ θα υπάρξουν αρκετές μεταβολές στη ζωή μας και κάποια ζώδια θα σταματήσουν να βασανίζονται. Παρόλα αυτά ο Κρόνος δεν είναι μόνο ένας βασανιστικός πλανήτης που φέρνει δυσκολίες, μέσω της πίεσης και της έντασης που προσφέρει μπορεί να βοηθήσει αρκετούς στο να μπορέσουν να επιτύχουν τα επαγγελματικά τους σχέδια και να αποδείξουν τι αξίζουν. Η Διαδικασία μπορεί να είναι επίπονη και κουραστική αλλά έχει σα στόχο την πραγματοποίηση πραγμάτων που δεν το περιμένατε.

 Ας δούμε λοιπόν τα τέσσερα ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη πίεση μέσα από τη Παρουσία του Κρόνου στον Ιχθύ. 

Ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον

Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη πίεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τις 7/3 μέχρι και το Φεβρουάριο 2026. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)