Τα 4 ζώδια που τα επόμενα 20 χρόνια θα βιώσουν τις πιο ακραίες αλλαγές με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο!

Τα 4 ζώδια που τα επόμενα 20 χρόνια θα βιώσουν τις πιο ακραίες αλλαγές

Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο αυτά τα 4 ζώδια. πρόκειται μέχρι και το 2044 να έχουν τις περισσότερες αλλαγές, είτε για καλό είτε για κακό. Πρόκειται για τα ζώδια του σταθερού σταυρού, τα οποία πρόκειται να έχουν τις περισσότερες θετικές και αρνητικές ανατροπές, οι οποίες θα καθορίσουν τη ζωή τους και προφανώς θα έχουν την πιο πλούσια σε εμπειρίες ζωή μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

Σε ποιους τομείς όμως αυτά τα 4 Ζώδια πρόκειται να έχουνε τις μεγαλύτερες και πιο εκκωφαντικές αλλαγές στη ζωή τους;

Το 1ο δεκαήμερο από κάθε ζώδιο θα επηρεαστεί από 2023 μέχρι το 2031 

Το 2ο δεκαήμερο από 2031 μέχρι το 2037 

Και το 3ο δεκαήμερο  από 2037 μέχρι το 2044

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι:

Ταύρος 

Τα 4 ζώδια που τα επόμενα 20 χρόνια θα βιώσουν τις πιο ακραίες αλλαγές με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο! 3

 Για εσάς ο Πλούτωνας θα είναι στο 10 ηλιακό σας οίκο και πρόκειται να φέρει τεράστιες αλλαγές σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Με τον Πλούτωνα στο 10ο θα πρέπει να περιμένετε τεράστιες αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή και καριέρα ενώ και μέσα στο τρόπο ζωή σας θα βιώσετε τεράστιες επαναπροσδιορίσεις προτεραιοτήτων. Θα υπάρξουν γενικά κοινωνικο – επαγγελματικές αλλαγές  και μέσα από τις προσπάθειες σας θα μπορέσετε να δικαιωθείτε και να νικήσετε. 

 Προσοχή όμως σε ομάδες και σε σκοτεινά συμφέροντα καθότι θα υπάρξουν ιδιαίτερα σκοτεινά σημεία που θα πρέπει να προστατευτείς οπότε ο δρόμος της επιτυχίας μακροπρόθεσμα θα οδηγήσει σε σημαντικές ταραχές.  Θα πρέπει να προσέξετε τα επόμενα χρόνια αρκετά θέματα σχετικά με τον νόμο, ενώ θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές σε θέματα με κληρονομικά, μετακομίσεις αλλά και γενικότερα τις συνθήκες διαβίωσης μέσα στο σπίτι.

Σκορπιός 

Τα 4 ζώδια που τα επόμενα 20 χρόνια θα βιώσουν τις πιο ακραίες αλλαγές με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο! 5

Η συγκεκριμένη διέλευση θα φέρει για εσάς τεράστιες αλλαγές μέσα στο χώρο της οικογένειάς σας, όπως επίσης και σε θέματα που σχετίζονται με την περιουσία σας. Προβάλετε τη δύναμή σας και θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε πάρα πολύ ψηλά στην επαγγελματική σας κατάσταση και βεβαίως να μπορέσετε να δείξετε το ταλέντο σας όποτε και να φτάσετε σε πολύ μεγάλα ύψη αναγνωρισιμότητας. Προσοχή σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές μέσα στο σπίτι, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κρίσιμες καταστάσεις και σε διάλυση οικογενειακών υποθέσεων και δεσμών.

Ακόμη ταξίδια σημαντικά θα υπάρξουν στο εξωτερικό και γενικότερα μακροπρόθεσμες αλλαγές μέσα στο χώρο του σπιτιού θα ήταν πολύ πιθανό να συμβούν τα επόμενα χρόνια. Κρίσεις θα έχουμε με γονείς που μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο να ξεπεραστούν, ενώ την ίδια στιγμή και εσείς θα αναλάβετε πάρα πολλές ευθύνες έναντι των οικογενειακών σας προσώπων.

Λέων 

Τα 4 ζώδια που τα επόμενα 20 χρόνια θα βιώσουν τις πιο ακραίες αλλαγές με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο! 7

Προβλέπονται 20 χρόνια, τα οποία θα σας αλλάξουν άρδην της ζωής σας και δεν πρόκειται να μείνει σχεδόν τίποτα όρθιο από το παρελθόν. Τεράστιες αλλαγές θα έχει ο τομέας του γάμου σας, οπότε και θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές επαναπροσδιορίσεις, ξαφνικούς χωρισμούς, πολλαπλούς γάμους ή επιτέλους την επίτευξη ενός σκοπού πολύ σημαντικού στα θέματα σχέσεων.

,Σημαντικές οικονομικά συνεργασίες μπορούν να έρθουν στη ζωή σας με αυτή την θέση, η οποία θα σας φέρει τεράστια οικονομικά οφέλη. Κάποιες φορές με αυτή τη διέλευση υπάρχουν τεράστιες αλλαγές επι θεμάτων διαπροσωπικών σχέσεων, οπότε τοξικές σχέσεις του παρελθόντος, προβλήματα από το οικογενειακό περιβάλλον και την παιδική σας ηλικία και λοιπά ψυχολογικά θέματα καλούνται άμεσα μέσα από τη θέση αυτή να επιλυθούν σε πολύ μεγάλο βάθος, είτε άλλες φορές μέσω ψυχολογικής διεργασίας είτε μέσω κακοποιητικών καταστάσεων στα θέματα του έρωτα.

Υδροχόος 

Τα 4 ζώδια που τα επόμενα 20 χρόνια θα βιώσουν τις πιο ακραίες αλλαγές με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο! 9

Συναντάτε το πεπρωμένο σας. Περίοδος όπου η εξουσία θα έρθει στα χέρια σας και θα έχετε τεράστιες δυνατότητες για να μπορέσετε να επιτύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Έχετε τη δύναμη και τη θέληση για να μπορέσετε να αλλάξετε πολλά κακώς κείμενα στη ζωή σας. Προσοχή όμως στη συμπεριφορά σας, διότι μπορεί αυτοκαταστροφικές τάσεις να σας οδηγήσουν σε πολλαπλούς εχθρούς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Η καριέρα και η κοινωνική φήμη εκτοξεύεται, αλλά από την άλλη επί των διαπροσωπικών σχέσεων μπορεί να γίνετε πολύ ελεγκτικοί και ίσως τοξικοί και έτσι να περάσετε από πάρα πολλές δύσκολες καταστάσεις με το σύντροφό σας. 

 Η εξουσία πολλές φορές διαφθείρει και θα πρέπει να μάθετε να τη διαχειρίζεστε, έτσι ώστε να μην λειτουργήσει ενάντια σας. Περίοδος σημαντικού ελέγχου του περιβάλλοντός σας και αναγνώρισή σας για τις δεξιότητες και τα ταλέντα που έχετε.

Τα 3 ζώδια που η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου θα βοηθήσει και θα έχουν επιτυχία  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη πίεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τις 7/3 μέχρι και το Φεβρουάριο 2026. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)