Ημερήσιο ωροσκόπιο 24 Ιανουαρίου – Εμπνεύσεις και εντάσεις

Ημερήσιο ωροσκόπιο 24 Ιανουαρίου – Εμπνεύσεις και εντάσεις

Τα 12 ζώδια σήμερα: 

Η Σελήνη κινείται από χθες βράδυ στον Ιχθύ, χρωματίζοντας με συναισθήματα και φαντασία το τοπίο. Η ονειροπόληση και η διαίσθηση γίνονται πιο έντονες, κάτι που ίσως ταραχθεί από το τετράγωνο Σελήνης – Άρη το πρωί, φέρνοντας διακυμάνσεις διάθεσης, επηρεάζοντας τις δράσεις μας. Προσοχή χρειάζεται η διαχείριση όποιου θυμού, μην παθιαστούμε και τελικά προκαλέσουμε πόνο. 

Ερμής – Κρόνος σε μισό τετράγωνο, επηρεάζεται η διαχείριση της σκέψης και του προγραμματισμού, με μικρά μπερδέματα, διαφωνίες και δόση ανειλικρίνειας. Η Σελήνη φροντίζει, καθώς το εξάγωνό της με τον Ερμή υπενθυμίζει να είμαστε ευγενείς, ψύχραιμοι και επιεικείς. Αύριο άλλωστε έρχεται μια όμορφη, θετική όψη Ηλίου – Δία, να μας ανταμείψει με ευκαιρίες. Στο τέλος της μέρας, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό πια, ρωτάει: παρατήρησες την φαντασία και τις εμπνεύσεις σου σήμερα; 

Κριός

Τα συναισθήματα είναι κάπως ανάστατα σήμερα, με μια τάση για ονειροπόληση και  μοναχικότητα. Προσοχή σε μετακινήσεις καθώς έλλειψη συγκέντρωσης είναι πιθανή. Σ’ εργασιακές και κοινωνικές συναναστροφές φερθείτε με ευγένεια και κατανόηση, όπως οι ίδιοι έχετε ανάγκη. 

Ταύρος

Μεγάλες εμπνεύσεις και ιδανική μέρα για συλλογισμό! Θέλετε να συναντηθείτε με φίλους, για συνομιλίες κι ανταλλαγές απόψεων, να κάνετε μαζί σχέδια, ίσως και μια απόδραση. Ελέγξτε τι χρήματα ξοδεύετε για να είστε ευχαριστημένοι και μετά το πέρας της μέρας. 

Δίδυμοι

Χρησιμοποιείστε όποια δημιουργικότητα νιώθετε, βρείτε τρόπους αξιοποίησης των ιδεών σας ώστε ν’ ανανεωθείτε, βοηθώντας επίσης την οικονομική σας κατάσταση. Ευνοϊκή μέρα για κληρονομικά ζητήματα.

Καρκίνος

Διαίσθηση, ρομαντισμός και καλλιτεχνία στα ύψη! Νιώθετε αισιοδοξία, και άκρως δικαιολογημένα. Υποστήριξη κι εύνοια έρχεται από συνεργασίες, φιλίες, το έτερον ήμισύ σας, όμως και όποιες προηγούμενες, δικές σας προσπάθειες. 

Λέων

Ενώ θέλετε τόσο να εκφράσετε την γενναιόδωρή σας φύση, μια αίσθηση απαισιοδοξίας παρεμβαίνει. Μην αφιερώσετε χρόνο σε αγνώμονες ανθρώπους που σας βαραίνουν, αποφεύγοντας έτσι εντάσεις. Ανοιχτείτε σε όσους ξέρετε ότι σας αγαπούν. 

Παρθένος

Έχετε μεγάλη επιθυμία να δώσετε την αγάπη σας και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο, τα παιδιά, αλλά και τις παρέες σας. Συνεννοηθείτε σωστά, χωρίς να κατευθύνετε μόνο εσείς το πρόγραμμα, ώστε όλοι να το χαρείτε αληθινά. 

Ζυγός

Φαίνεται να έχετε φορτωθεί με υποχρεώσεις, σε καθημερινότητα και εργασία. Μπορείτε να εξυπηρετήσετε τους πάντες και να τακτοποιηθούν πολλές καταστάσεις με μεθοδικότητα, έχοντας και βοήθεια από συνεργάτες. Φροντίδα ζητά επίσης το νευρικό – και πεπτικό σας – σύστημα!

Σκορπιός

Έμπνευση, δημιουργικότητα, ρομαντισμός, ερωτισμός. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, δείτε φίλους, κρατώντας ισορροπίες στις υπόλοιπες συναναστροφές και την εργασία σας. Καλή μέρα να συζητήσετε θέματα σπιτιού με τον/την σύντροφο. 

Τοξότης

Είναι ασφαλές κι ευεργετικό να παρατηρήσετε τα συναισθήματά σας σήμερα, αφού διάφορες αναμνήσεις σας φέρνουν εκτός τόπου και χρόνου. Σκεφτείτε πιο χαμηλόφωνα, μεθοδικά – ίσως ανακαλύψετε τρόπους να βελτιώσετε τα οικονομικά και την καθημερινότητά σας. 

Αιγόκερως

Αφουγκραστείτε ποιοι κοντινοί σας άνθρωποι θα συνεισφέρουν να ευχαριστηθείτε αυτή την ημέρα! Έχετε εκφραστικότητα, ευγένεια, αλλά και διαίσθηση σήμερα. Προσέξτε εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον ή στο σπίτι, και.. ξεκουραστείτε. 

Υδροχόος

Νιώθετε λίγο ανήσυχοι ψυχολογικά. Είναι μια κατάλληλη μέρα για να κάνετε αγορές που εξυπηρετούν την πρακτικότητα, την καλή σωματική λειτουργία και την εργασία σας. Σιγουρευτείτε όμως ότι είναι προς αληθινό όφελός σας κι όχι απλώς μια παρόρμηση.  

Ιχθύς

Η καρδιά κι η ψυχή θέλει να δώσει και να πάρει: η μέρα αυτή είναι η ιδανική! Δώστε την αγάπη σας, προσέχοντας πάντα ο παραλήπτης να μην σας εκμεταλλευτεί, πληγώσει ή να παρεξηγηθούν τα κίνητρά σας. 

Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Σε ποια ζώδια το «σημείο της Ανατροπής» θα τα αλλάξει όλα μέχρι και τέλος της άνοιξης 2023; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)