Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 1 – 2 Απριλίου. Ηρεμία και Δημιουργικότητα. 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 1 – 2 Απριλίου

Ένα σχετικά ήρεμο σαββατοκύριακο βρίσκεται μπροστά μας με τη Σελήνη να βρίσκεται στο λιοντάρι στο μεγαλύτερο μέρος της και να προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ θα έχουμε και αρκετά μεγάλη τόνωση της αυτοπεποίθησής μας. Προς το απόγευμα της Κυριακής μπορεί να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις από κάποιες σχέσεις μας, αλλά φαίνεται ότι θα μπορέσουμε να το διαχειριστούμε. 

Ζώδια σαββατοκύριακο: Τι να αναμένουν τα ζώδια για 1 – 2 Απριλίου:

Κριός

Αρκετά μεγάλη δημιουργικότητα. Θα έχετε αυτό το σαββατοκύριακο με ευκαιρίες να μπορέσετε να εκφράσετε τις δυνατότητές σας και τα ταλέντα σας. Στιγμή προβλέπεται ένα ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα με ξαφνικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις, αλλά και για να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας.

Ταύρος

Ιδιαίτερη με το σπίτι θα έχετε αυτό το διάστημα, οπότε και φαίνεται να επιλύετε κάποια σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Από το απόγευμα της Κυριακής και μετά θα υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες να μπορέσετε να φλερτάρετε και να περάσετε καλά με το σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Βρίσκεται λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που σας είχε ταλαιπωρήσει, ενώ κάποιες σημαντικές ευκαιρίες θα έρθουν μέσα από επικοινωνία και διδασκαλία, οπότε να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για νέες ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς.

Καρκίνος

Οικονομικά θα έχετε κάποια σημαντικά νέα τα οποία θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε κάτι το οποίο σας είχε ταλαιπωρήσει καιρό. Ταυτόχρονα έχετε αρκετά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα που θέλετε και δεν μπορούσατε.

Λέων

Θεωρείται ένα Σαββατοκύριακο όπου θα μπορέσετε να λάμψετε και να ξεχωρίσετε για το ταλέντο σας, αλλά κυρίως για την επικοινωνιακή δεινότητα που έχετε όταν θέλετε να ξεχωρίσετε από το κοινό. Σημαντικές επιτυχίες σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας, ενώ μια ευχάριστη είδηση θα σας κάνει να νιώσετε πολύ πιο όμορφα.

Παρθένος

Περίοδος εσωστρέφειας αυτή για εσάς χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις, φαίνεται ότι το περισσότερο σαββατοκύριακο θα δουλέψετε με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να λύσετε κάποια θέματα που σας προβλημάτιζαν καιρό. Από το απόγευμα της Κυριακής και μετά λίγο προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Με φίλους και παρέες θα μπορέσετε να περάσετε πάρα πολύ όμορφα, ιδιαίτερα το Σάββατο, ενώ θα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο από το βράδυ της Κυριακής, καθ ότι μπορεί να υπάρξουν κάποια ψυχολογικά θέματα που θα αναδυθούν στην επιφάνεια και μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Σκορπιός

Μπορείτε επιτέλους να περιμένετε μια σημαντική αλλαγή σε θέματα που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση, ενώ την ίδια στιγμή επαγγελματικά κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις, οι οποίες θα σας προσφέρουν μια σημαντική λύση σε κάτι που στεκόταν εμπόδιο για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τοξότης

Μια σημαντική είδηση από το εξωτερικό ή γενικά για ταξίδι θα μπορούσε να σας κάνει πάρα πολύ χαρούμενους, ενώ και σε θέματα σπουδών φαίνεται ότι μπορούν και εκπληρώνονται κάποιοι από τους στόχους σας. Από το απόγευμα της Κυριακής και μετά θα πρέπει να περιμένετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις για την επαγγελματική σας εικόνα.

Αιγόκερως 

Σαββατοκύριακο με σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα των οικονομικών σας, οπότε και θα πρέπει να συζητήσετε με ανθρώπους για επενδυτικά πακέτα, όπως και για σημαντικές ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν μέσα από συνεργασίες με άλλους ανθρώπους.

Υδροχόος

Μια περίοδος όπου θα μπορέσετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, ενώ και με το σύντροφό σας θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά και να επιλύσετε κάποια προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί αυτό τον καιρό. Καλό το διήμερο αυτό και για επαγγελματικές συνεργασίες.

Ιχθύες

Με αρκετή δουλειά και αρκετές υποχρεώσεις θα σας απασχολήσει αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι θα μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Από το απόγευμα της Κυριακής και μετά προσέξτε λίγο περισσότερο για κρίσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Διαβάστε επίσης:

H Σελήνη στο Λέοντα από 31 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια

Η Σελήνη στο Λέοντα φέρνει πάντα ποικιλία συναισθημάτων και μας κάνει να θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε. Ως μία λαμπερή Σελήνη που ξέρει να δίνει και να προσέχει τους δικούς της φέρνει εύνοια σε σχέσεις στοργής όπως επίσης και σε μεγαλεπήβολα σχέδια που θέλουμε να εφαρμόσουμε και έχουμε ανάγκη από αυτοπεποίθηση. Τρία ζώδια είναι που θα ξεχωρίσουν όμως για τις προοπτικές τους και θα μπορέσουν να κάνουν ένα καινούριο βήμα αυτές τις μέρες με περισσότερη τύχη και προοπτικές. 

H Σελήνη στο Λέοντα από 31 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια!  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Τα 4 τυχερά ζώδια στα οικονομικά τους για τον Απρίλιο

O Απρίλιος είναι μήνας που φέρνει ξαφνικές ευχάριστες προοπτικές στα ζώδια στον οικονομικό τομέα και βοηθά ιδιαίτερα ζώδια που είχαν πιεστεί να μπορέσουνε να πάρουν μία πολύ μεγάλη ανάσα όσο αφορά την οικονομική τους κατάσταση. Τρία όμως είναι τα ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες προοπτικές και θα βοηθηθούν στο να μπορέσουν να πετύχουν ένα νέο ξεκίνημα. 

Τυχερά ζώδια Απριλίου 2023 στα οικονομικά:

Τα 4 τυχερά ζώδια στα οικονομικά τους για τον Απρίλιο του 2023.  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 1 - 2 Απριλίου. Ηρεμία και Δημιουργικότητα.  3

Ζωδια σαββατοκυριακο αισθηματικα,