Τα 4 τυχερά ζώδια στα οικονομικά τους για τον Απρίλιο του 2023. 

Τα 4 τυχερά ζώδια στα οικονομικά τους για τον Απρίλιο

O Απρίλιος είναι μήνας που φέρνει ξαφνικές ευχάριστες προοπτικές στα ζώδια στον οικονομικό τομέα και βοηθά ιδιαίτερα ζώδια που είχαν πιεστεί να μπορέσουνε να πάρουν μία πολύ μεγάλη ανάσα όσο αφορά την οικονομική τους κατάσταση. Τρία όμως είναι τα ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες προοπτικές και θα βοηθηθούν στο να μπορέσουν να πετύχουν ένα νέο ξεκίνημα. 

Τυχερά ζώδια Απριλίου 2023 στα οικονομικά:

Ιχθύες 

Τα 4 τυχερά ζώδια στα οικονομικά τους για τον Απρίλιο του 2023.  3

Για εσάς είναι μια σημαντική ευκαιρία να μπορέσετε να τακτοποιήσετε επιτέλους τα οικονομικά που έρχονται από την επιχείρησή σας. Όσοι είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να περιμένετε μια σημαντική ανάπτυξη επί του πελατολογίου σας, οπότε ως αποτέλεσμα θα έχετε και σημαντική αύξηση στα κέρδη σας.

Θα πρέπει να τολμήσετε να κάνετε κάποιες  έξυπνες κινήσεις, οι οποίες και θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να βγάλετε και χρήματα και μέσα από την επιχειρηματικότητα και τις συζητήσεις με πρόσωπα εξουσίας τις οποίες θα κάνετε, θα έχετε πάρα πολύ σημαντικά θετικά αποτελέσματα. Όσοι δουλεύετε κάπου, θα μπορούσατε να περιμένετε και μια μικρή αύξηση.

Παρθένος 

Τα 4 τυχερά ζώδια στα οικονομικά τους για τον Απρίλιο του 2023.  5

Για εσάς είναι μια περίοδος όπου θα πρέπει να κοιτάξετε για θέματα επενδύσεων. Οι επενδυτικές σας κινήσεις θα είναι τέτοιες οι οποίες θα έχουν πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και θα πρέπει βέβαια να κοιτάξετε σε δυνατότητες με το εξωτερικό, καθότι από εκεί θα μπορούσαν να έρθουν ξαφνικά χρήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από αδιέξοδα της καθημερινότητας σας. 

Εάν περιμένετε τώρα ένα δάνειο ή μια σημαντική οικονομική βοήθεια από κάπου, είναι πολύ πιθανό να έρθει έτσι ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον επί των οικονομικών σας δεδομένων.

Κριός 

Τα 4 τυχερά ζώδια στα οικονομικά τους για τον Απρίλιο του 2023.  7

Για εσάς ευνοούνται τα τυχερά παιχνίδια και γενικά το επόμενο χρονικό διάστημα θα νιώσετε ότι είναι η τύχη με το μέρος σας. Τολμήστε να κάνετε κάποια σημαντικά βήματα στη ζωή σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα είναι η κατάλληλη περίοδος για να μπορέσετε να ανανεωθείτε μέσα από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις.

Αν είχατε κάποιες δυσκολίες μέσα στη δουλειά σας, κυρίως όσον αφορά τις σχέσεις σας με συνεργάτες, φαίνεται ότι επιτέλους και αυτές θα εξομαλυνθούν. Διάστημα σημαντικής επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ταύρος 

Τα 4 τυχερά ζώδια στα οικονομικά τους για τον Απρίλιο του 2023.  9

Αν και ο έρωτας φαίνεται να σας χτυπάει πολύ περισσότερο την πόρτα σας αντί για τα χρήματα, δεν παύει να είναι μια περίοδος η οποία θα σας βοηθήσει οικονομικά στο να μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα και να ξεφύγετε ίσως από δύσκολες καταστάσεις που σας είχαν πιέσει το παρελθόν. Τολμήστε να κάνετε ένα καινούργιο βήμα στη ζωή σας.

Όσοι δεν έχετε βρει δουλειά το επόμενο χρονικό διάστημα θα σας βοηθήσει να φύγετε από το φάντασμα της ανεργίας και να μπορέσετε τελικά να κάνετε μια δουλειά, η οποία θα σας παρέχει ένα εισόδημα ασφάλειας. Προς το τέλος του μήνα ευνοήστε για να κάνετε και κάποιες ξαφνικές κινήσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να εκπληρώσετε κάποιο σημαντικό οικονομικό σας όνειρο, οπότε και ευνοείστε για επενδυτικές κινήσεις τότε.

Διαβάστε επίσης:

Ποιες θα είναι οι σημαντικότερες χρονιές στη ζωή σου με βάση τις 6 βασικές διελεύσεις της Αστρολογίας

Στον Αστρολογικό μας χάρτη υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις που αν τις έχουμε υποδηλώνουν οτι θα έχουμε τα πιο σημαντικά γεγονότα σε μία συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μας. 

Ποιες θα είναι οι σημαντικότερες χρονιές στη ζωή σου με βάση τις 6 βασικές διελεύσεις της Αστρολογίας; Μάθε το μέλλον μόνη σου! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

   Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απρίλιος 2023

           Υδάτινος Δράκοντας – Ανωτερότητα και γοητεία 

  Η κινέζικη αστρολογία δεν ασχολείται με τον αστρικό ουρανό και πού βρίσκονται οι πλανήτες, αλλά με την ισορροπία των Γιν και Γιανγκ και προσπαθεί να βγάλει συμπεράσματα μέσα από την σχέση των Πέντε στοιχείων. Όπως στον δυτικό κόσμο ο αστρολογικός χάρτης αποτελείται από 12 ζώδια, έτσι και στο κινέζικο από 12 ζώα τα οποία όμως έχουν από πέντε στοιχεία.

  Βασίζεται σε ένα 12ετή κύκλο, κάθε ένα από τα 12 έτη του κύκλου παίρνει το όνομα ενός από τα 12 ζώδια του κινέζικου ωροσκοπίου. Κάθε ζώδιο\ζώο έχει την δική του προσωπικότητα και ξεχωριστές ιδιότητες. Οι Kινέζοι αστρολόγοι αποκαλούσαν τους 5 προσωπικούς πλανήτες με το όνομα των στοιχείων Άρης-Φωτιά,  Αφροδίτη-Μέταλλο, Δίας-Ξύλο, Ερμής-Νερό, Κρόνος-Γη.

  Στις 4 Φεβρουαρίου 2023 με τη νέα σελήνη ξεκίνησε η νέα χρονιά για το κινέζικο ωροσκόπιο και είναι η χρονιά του Λαγού στο στοιχείο του νερού. Με βάση το έτος, τον μήνα, την ώρα, το κάθε ζώο ανήκει και σε κάποιο στοιχείο τα οποία είναι τα ακόλουθα: Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο, Νερό, ενώ τα 12 ζώα είναι τα εξής: Ποντικός, Βόδι, Τίγρης, Λαγός, Δράκοντας, Φίδι, Άλογο, Πρόβατο, Πίθηκος, Πετεινός, Σκύλος και Χοίρος.

  Ο μήνας Απρίλιος ανήκει στο ζώο του Υδάτινου Δράκοντα. Σε γυναικείο ωροσκόπιο είναι δημιουργικός με καλλιτεχνικό ταλέντο και λιγότερο επικριτικός. Ενώ σε αντρικό ωροσκόπιο είναι γενναιόδωρος και στοργικός όμως πολλές φορές χάνει την αυτοπεποίθησή του. Ας δούμε αναλυτικά πως λειτουργεί σε κάθε Ζώο και στοιχείο.

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων Απρίλιος 2023 – Κινέζικη Αστρολογία – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου, Πιο τυχερός μήνας, απριλιος τι ζωδιο ειναι