Τα 4 ζώδια με τους πιο καταστροφικούς έρωτες! 

Τα 4 ζώδια με τους πιο καταστροφικούς έρωτες! 

Υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που έχουν την τάση μέσα από τον έρωτα και το πάθος να καταστρέφονται. Αν και απο όλα τα ζώδια έχουν υπάρξει άξιοι αντιπρόσωποι καταστροφικών σχέσεων αυτά είναι τα 4 ζώδια που ξεχωρίζουν για την ένταση των συναισθημάτων τους και το καταστροφικό τους χαρακτήρα. 

Σκορπιός 

Τα 4 ζώδια με τους πιο καταστροφικούς έρωτες!  3

Πρώτος δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Σκορπιός. Το βασικό ζώδιο της αυτοκαταστροφής και τους Πάθους. Οι αστρολόγοι σας έδωσαν τον Άρη ως παλιό κυβερνήτη του ζωδίου στη παραδοσιακή αστρολογία και στη μοντέρνα σας έδωσαν τον Πλούτωνα. Το πάθος το ακουλουθείτε και δεν είναι σπάνιο να πέσετε στη φωτιά για μία σχέση που μπορεί να μην άξιζε η και να άξιζε δεν υπήρχε λόγος να δώσετε το είναι σας. Αν δεν το κάνατε όμως δεν θα άξιζε για αυτό και είσθε και ο πρωταγωνιστής των σχέσεων με καταστροφικό αντίκτυπο. 

Κριός 

Τα 4 ζώδια με τους πιο καταστροφικούς έρωτες!  5

Το άλλο ζώδιο που παρασύρετε απο τα πάθη του δεν θα ήταν άλλο απο τον Κριό. Ένα ζώδιο που φλέγεται και στην ιδέα του έρωτα και δε ζει χωρίς αυτόν. Στην παθιασμένη σας όμως αυτή κατάσταση αρκετές φορές καταλήγετε να χάνετε τον ίδιο σας τον εαυτό και η παρορμητικότητα σας πολλές φορές είναι ο χειρότερος οδηγός για να λύσετε τις καταστάσεις γύρω σας. Παρόλα αυτά παλεύετε μέχρι τέλους για το άτομο που ποθείτε και δεν θα το σκεφτείτε να πέσετε και στη φωτιά και να καείτε για τη σχέση σας. 

Ιχθύες 

Τα 4 ζώδια με τους πιο καταστροφικούς έρωτες!  7

 Πρωταγωνιστές του τριγώνου Θύτης, Θύμα και Ήρωας. Πολλές φορές μπαίνετε σε σχέσεις πολύ ενεργοποιημένες πάνω σε αυτό το τρίγωνο. Χάνετε τον εαυτό σας μέσα απο τις σχέσεις και αν ερωτευτείτε όλο το είναι σας αλλάζει και αν δεν έχετε έναν καλό σύντροφο δίπλα σας δεν είναι δύσκολο να καταστραφείτε και να βρεθείτε σε μία αδιέξοδη σχέση. Πρωταγωνιστές και στα ερωτικά τρίγωνα πολλές φορές θα πάρετε χωρίς να το θέλετε το ρόλο του 3ου προσώπου με την ανάλογη αυτοκαταστροφική τάση και βέβαια με αρκετές πληγές θα συνεχίσετε να είσθε κοντά σε άτομα που δεν σας αξίζει μέχρι να μην αντέχετε άλλο. 

Αιγόκερως 

Τα 4 ζώδια με τους πιο καταστροφικούς έρωτες!  9

Για εσάς ο έρωτας και η καταστροφή είναι ανομολόγητες δυνάμεις που κανείς δεν περίμενετε οτι θα έχετε. Το σκληρό σας και σοβαρό προφιλ δεν επιτρέπει στους άλλους να πιστέψουν οτι μπορεί να ακολουθήσετε τα πάθη σας μέχρι τη καταστροφή. Ίσως είναι γιατί αυτό που προσπαθούμε τόσο πολύ να διώξουμε απο τη ζωή μας και διψάμε να είναι και αυτό που στο τέλος μπορεί να μας κάνει να τα ισοπεδώσουμε όλα. Λατρεύετε τα κακά “παιδιά” και με το που μυριστείτε κίνδυνο μπορεί να κολλήσετε μιας και το πάθος ειναι κάτι που είναι απαγορευμένο για εσάς για πολύ καιρό και μόλις αφεθείτε δεν μένει τίποτα όρθιο! 

Διαβάστε επίσης:

Οι μοιραίες σχέσεις των ζωδίων μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές επαφές, σχέσεις ζωής και γενικότερα να φέρουν ανθρώπους κοντά όπου θα δημιουργήσουν επικές γνωριμίες και μπορεί βεβαίως μέσα από αυτές τις επαφές να αλλάξει ο καθένας τη ζωή του. Στις περισσότερες βέβαια περιπτώσεις υπάρχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουμε μάθει να δουλεύουμε με τον εαυτό μας, οπότε και τα μοιραία ζευγάρια του ζωδιακού οδηγούνται στον Άδη! Ακολουθούν την περιδίνηση των συναισθημάτων τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κρίσεις και πολλαπλά προβλήματα. Έτσι λοιπόν, τα μοιραία καρμικά ζευγάρια του Ζωδιακού, ενώ έχουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης στις περισσότερες περιπτώσεις, αποτελούν ιστορίες δράματος, κλάματος και οδυνηρού πάθους.

Οι μοιραίες – Καρμικές σχέσεις είναι: 

Οι μοιραίες – καρμικές σχέσεις των Ζωδίων. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Η Συναστρία είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα!

Ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σου σε μία σχέση; Πως σε μία Συναστρία μπορούμε να καταλάβουμε αν μία σχέση μπορεί να προχωρήσει; Ποιες είναι οι απαιτήσεις του συντρόφου σου; Δες την συναστρία σας…

Είναι πολύ σημαντικό σε μία ανάλυση συναστρίας να μπορέσουμε πριν δοκιμάσουμε να δούμε πως ταιριάζουν δύο άτομα να δούμε ποιες είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του κάθε ατόμου. Βλέπετε όλοι οι άνθρωποι μπορεί να έχουμε τη διάθεση να κάνουμε μία σωστή και εποικοδομητική σχέση αλλά εάν δεν υπάρχει εκτός από τη θέληση και η δυνατότητα να μπορέσουμε να μοιραστούμε τις ζωές μας με κάποιο άτομο τότε είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να είμαστε μαζί. 

Για αυτό πριν δείτε αν ταιριάζετε με το σύντροφο σας πρώτα δείτε μέσα σας, βουτήξτε στα νερά της ψυχής σας και δείτε τι πραγματικά είναι αυτό που μπορεί να σας καλύπτει και κυρίως τι είναι αυτό που καλύπτει τον άνθρωπο που θέλετε να έχετε δίπλα σας. 

Ας δούμε λοιπόν κάποια βασικά στοιχεία για να ξεδιπλώσουμε την προσωπικότητα και τις ανάγκες ενός ατόμου. 

Συναστρία: Η κατανόηση των προσωπικών αναγκών. 3 βασικά βήματα! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)