Ποιο από τα 12 ζώδια μας πλήγωσε περισσότερο! Τι ψηφίσατε!

Ποιο από τα 12 ζώδια μας πλήγωσε περισσότερο

Όλοι οι αντιπρόσωποι ζωδίων κάποια στιγμή έχουν πληγώσει όμως όπως φαίνεται υπάρχουν κάποια ζώδια που σας έχουν πληγώσει περισσότερο. 200 συμμετέχοντες δώσανε τις απαντήσεις τους και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Προφανώς η ανάλυση περαιτέρω όλου του χάρτη μπορεί να μας αποκαλύψει πολύ περισσότερα πράγματα! Εξάλλου κάθε ζώδιο που ειναι ικανό για πολύ κακό είναι και για πολύ καλό!

Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα.

Λέων: Τα Λιοντάρια φαίνεται οτι πληγώνουν περισσότερο μιας και το 13,91% αναφέρει οτι πληγώθηκε πολύ απο συμπεριφορά του συγκεκριμένου ζωδίου οπότε και έχουν τη 1η θέση!

Σκορπιός και Αιγόκερως μοιράζονται τη 2η θέση με 11,85% και οι δύο.

Την 4η Θέση την έχει η Παρθένος με 9,27%

Την 5η θέση την έχει ο Τοξότης και ο Καρκίνος με 8,76% του συνόλου να λέει οτι πληγώθηκε

Την 7η θέση την έχει ο Κριός με το 6,7% επι του συνόλου

Την 8η θέση τη μοιράζονται με 6,18% Ο Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος

Και την 9η Θέση την έχει απο κοινού ο Ταύρος και οι Ιχθύες με 5,15% που πλήγωσαν τους λιγότερους!

Ενδιαφέρον στατιστικό είναι οτι αν βάλεις τα 4 πρώτα ζώδια Λέων – Σκορπιός – Αιγόκερως και Παρθένος είναι το 47% του συνόλου. Δηλαδή σύμφωνα με ότι ψηφίσατε τα υπόλοιπα ζώδια είναι στο 53% των συνολικών πληγών ενώ μόνο τέσσερα βρίσκονται στο 47!

Μη χάσετε επίσης και την Ψηφοφορία: Poll: Ποιο από τα 12 ζώδια σας χάρισε την πιο όμορφη ερωτική βραδιά; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Διαβάστε επίσης:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ινδικής Αστρολογίας 20 – 26 Μαρτίου

Τα ζώδια των Ινδών έχουν τις ίδιες αντιστοιχίες με τα δικά μας. Για παράδειγμα Mesha είναι ο Κριός και Vrishabhpa ο Ταύρος. Η διαφορά με την δυτική αστρολογία έγκειται στο ότι οι Ινδοί δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην κίνηση της Σελήνης η οποία διανύει ολόκληρο το ζωδιακό σε 28 περίπου ημέρες. 

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ημερομηνίες που αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο να είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην δυτική αστρολογία, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η κίνηση του Ηλίου στο ζωδιακό. 

Γι’ αυτό το λόγο δίπλα σε κάθε Ινδικό ζώδιο υπάρχουν οι ημερομηνίες γεννήσεων για να ξέρετε τι χρειάζεται να διαβάσετε.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Ινδική Αστρολογία από 20 έως 26 Μαρτίου

Για την εβδομάδα που διανύουμε ο ΄Ηλιος, ο Ερμής και ο Δίας θα βρίσκονται σε σύνοδο στο ζώδιο Meena. Μια περίοδος που μας καλεί να έρθουμε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά μας και να αναλογιστούμε αυτά που πραγματικά έχουν αξία στη ζωή μας. Όπως η αγάπη, η αλληλοβοήθεια και η συμπόνια. 

Το τετράγωνο που σχηματίζετε με τον Άρη από το ζώδιο Mithuna, υποδηλώνει ότι δεν πρέπει να αναλωθούμε σε ιδεαλιστικές θεωρίες για το πώς θα ήταν η ζωή μας καλύτερη, αλλά να χρησιμοποιήσουμε τη λογική και να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις ώστε να επιτευχθεί η πραγματοποίηση του σκοπού μας, Dharma.

Η νέα Σελήνη στις 21/3/23 πραγματοποιείται στο Σεληνιακό Μέγαρο- Nakshatra- Uttarabhadrapada. Σε ελεύθερη μετάφραση Uttarabhadrapada σημαίνει «αυτός που έλαβε την ευλογία» και σχετίζεται με την σοφία, την καλή τύχη και ευτυχία. Το μήνυμα που πρέπει να κατανοήσουμε αν θέλουμε να λάβουμε την ευλογία, είναι ότι αξίζει να παλέψουμε ή ακόμη να φτάσουμε στα όρια της θυσίας για την αλήθεια, την αγάπη και την συμπαράσταση δίπλα σε αυτούς που αδικούνται.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ινδικής Αστρολογίας 20 – 26 Μαρτίου. Κάτω από την Ευλογία της Sthira – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ήλιος σύνοδο Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα 19 Μαρτίου 2023 – Η όψη εξαγώνου γίνεται ακριβείας στις 5:23 τα ξημερώματα στις 29 μοίρες και 55 λεπτά των ζωδίων των Ιχθύων και του Αιγόκερω, επομένως επηρεάζονται κυρίως εκπρόσωποι των τελευταίων ημερών στα μεταβλητά και παρορμητικά ζώδια. Ο Ερμής δείχνει γενικά τον τρόπο, με τον οποίο σκεφτόμαστε και δημιουργούμε. Παίρνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου, στο οποίο βρίσκεται.

 Η θέση του Ερμή στους Ιχθύς, μία πολύ δύσκολη θέση, δείχνει μια δυαδικότητα, που φανερώνει αντιφατικές ικανότητες. Από τη μία, δηλαδή, αυτή η θέση φανερώνει ζωντανή και καίρια φαντασία, διαισθητικές ιδέες και μοναδική κατανόηση και από την άλλη ότι ο νους πλημμυρίζει από φαντασία και επηρεάζεται εύκολα. Υπερισχύει η έλλειψη κριτικής, η υπερευαισθησία, η ατιμία, ακόμα και η απατεωνιά.

 Η σύνοδος αυτή μας δείχνει την τάση, που θα έχετε, να ονειρεύεστε ιδανικές καταστάσεις και με τη βοήθεια του Πλούτωνα σε εξάγωνο, όπως προαναφέραμε, να προσπαθήσετε να τις πραγματοποιήσετε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην απολυτότητα, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε έναν ονειρικό κόσμο και να αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα.

 Ταυτόχρονα μπορείτε να κερδίσετε φήμη μέσα  απ’ τη σκέψη σας και την επικοινωνία. Επιπλέον δίνονται καλές ευκαιρίες στην ανάπτυξη των πρακτικών και νοητικών σας ικανοτήτων, δυνατότητες επαγγελματικής επιτυχίας και νοητικής δημιουργίας . Ιδιαίτερα για όσους ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι μια καλή στιγμή για την υπογραφή ενός συμβολαίου ή συμφωνίας, μιας σοβαρής συζήτησης, η οποία μπορεί να σας εδραιώσει στο χώρο σας.

 Με το εξάγωνο της συνόδου αυτής με τον Πλούτωνα, μπορείτε μέσω συζητήσεων να γίνεστε  πολύ απαιτητικοί και πιεστικοί.  Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με τον ίδιο σας τον εαυτό, να τον πιέζετε σε ακραίο βαθμό, οδηγώντας τις αντοχές σας στα άκρα.  Προσέξτε  να μην υπάρξει κόπωση τόσο στις σχέσεις και στην επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους, όσο και σε εσάς τους ίδιους.

Πιθανόν να έχετε μία ξαφνική άνοδο ή προαγωγή στη ζωή σας. Θα χρειαστεί όμως απλά να αξιοποιήσετε την ευκαιρία, που θα σας δοθεί, για να εγκαθιδρύσετε τη θέση σας ως αρχηγός. Με τις νέες και «φανταστικές» σας ιδέες θα έχετε τη δυνατότητα και την ικανότητα, να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και να οδηγηθείτε  στην επιτυχία και στην κοινωνική σας αναγνώριση.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την επιρροή στο εκάστοτε ζώδιο. Συμβουλευτείτε πρώτα το ζώδιο του ωροσκόπου σας και έπειτα το ζώδιό σας.

Ήλιος σύνοδο Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα 19 Μαρτίου 2023. Δυνατότητες επίλυσης μακροπρόθεσμων προβλημάτων! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)