Poll: Ποιο από τα 12 ζώδια σας χάρισε την πιο όμορφη ερωτική βραδιά;

Ποιο από τα 12 ζώδια σας χάρισε την πιο όμορφη ερωτική βραδιά

Πολλά εχουν ειπωθεί όμως εσείς ψηφίσατε και βγάλατε τους κερδισμένους αλλά και τους χαμένους. Το ερώτημα ηταν απλό και είχε να κάνει με το ποιο ζώδιο στη μέχρι τώρα ζωή σας, σας έχει χαρίσει την πιο ερωτική βραδιά. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα

Το ζώδιο που ξεχώρισε περισσότερο με 14,04% είναι Ο Σκορπιός και μετά με ελάχιστη διαφορά ήταν ο Ταύρος με Ποσοστό 13,4% βεβαίως αμέσως πιο κάτω είχαμε τον Αιγόκερως με 12,19% να κλείνει την τελική τετράδα.

Στη συνέχεια Λέοντες και Παρθένοι ακολούθησαν αλλά με διαφορά απο τους 3 πρώτους ενώ στη μέση βρέθηκαν οι Διδυμοι με τους Ζυγούς. Λίγο πιο κάτω αλλά κάτω απο τη βάση Ο Κριός και Ο Τοξότης ενώ την τριάδα του τέλους κλείνει ο Καρκίνος με 6,09%, ο Υδροχόος με 5,48% και τέλος ο Ιχθύς με 4.2%.

Βέβαια για μία πιο ουσιαστική έρευνα πρέπει να μελετηθούν οι χάρτες όπως που έχει ο κάθε ένας τον Άρη του και την Αφροδίτη του αλλά οι διαφορές είναι τέτοιες που δείχνουν κάποιες τάσεις.

Αναλυτικά:

Πιο ερωτική βραδιά προσέφερε

 1. Σκορπιός 14,04%
 2. Ταύρος 13,04%
 3. Αιγόκερως 12,19%
 4. Λέων 10,36%
 5. Παρθένος 7,92%
 6. Δίδυμοι 7,31%
 7. Ζυγός 7,31%
 8. Κριός 6,7%
 9. Τοξότης 6,7%
 10. Καρκίνος 6,09%
 11. Υδροχόος 5,48%
 12. Ιχθύες 4,2%

(επί 200 ψήφων)

Διαβάστε επίσης:

  Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 20 -26 Μαρτίου. Επιτυχία με εξαιρέσεις!  Αυτή η πολύ σημαντική εβδομάδα για όλους, ξεκινά με τον έλευση του Ηλίου στο ζώδιο του Κριού. Αυτό είναι ακριβώς που σηματοδοτεί και  την ουσιαστική έναρξη της Άνοιξης. Ημερολογιακά λοιπόν, έχουμε την Εαρινή Ισημερία.

   Ένας Ήλιος στον Κριό, γεμάτος δυναμισμό και έτοιμος να διεκδικήσει τα θέλω του. Αυτό ισχύει και για  τα οικονομικά όπως και τα επαγγελματικά, αφού θα ενδυναμώσει την θέληση των  Κριών  για να εκπληρώσουν τις ενδεχόμενες φιλοδοξίες  τους.

  Επίσης  στις 23 Μαρτίου, έχουμε τον Πλούτωνα να κάνει την πρώτη του θέαση στον Υδροχόο. Οι πρώτες μοίρες του ζωδίου θα νιώσουν την αλλαγή της διάθεσης ως προς τα επαγγελματικά τους όχι απαραίτητα με αρνητικό τρόπο. Θα θελήσετε να γίνετε περισσότερο  επιβλητικοί, πρέπει όμως να προσέξετε την αδιαλλαξία που μπορεί να σας διακατέχει, για να μην δημιουργηθούν έριδες στα επαγγελματικά σας.

  Την ίδια μέρα η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο της δικής  της έξαρσης  στον Ταύρο, ενδυναμώνοντας την θέληση για απόκτηση υλικών αγαθών. Άρα το μυαλό, θα είναι στραμμένο, σε οικονομικές συναλλαγές και διεκπεραιώσεις.

Στις 25 του μήνα ο Άρης  μπαίνει στο ζώδιο της πτώσης του στον Καρκίνο. Εδώ θα δώσετε την προσοχή σας κυρίως οι Καρκίνοι αλλά και τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Ίσως δεν εκφράζεστε όπως θέλετε με τους συνεργάτες σας ή ίσως κάποιοι από εσάς ματαιώσετε ακόμη και επαγγελματικά σχέδια. Εκνευρισμός  και θυμός μπορεί  να σας βγει από αυτό, αφού μάλλον έχετε αρκετό πείσμα για να παραιτηθείτε από τις ιδέες σας, ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με το οικονομικό σας υπόβαθρο. Λίγη υπομονή και αρκετά σύντομα θα μπορείτε να καταφέρετε πράγματα.

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 20 – 26 Μαρτίου. Επιτυχία με εξαιρέσεις! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Η Αφροδίτη στον Tαύρο από 17 Μαρτίου – 11 Απριλίου φέρνει έρωτα – καινούργιες κατακτήσεις αλλά και χρήματα για αυτά τα 4 ζώδια

Η Αφροδίτη στον ταύρο είναι πάντα μια ιδιαίτερα τυχερή στιγμή για τον κόσμο, γιατί φέρνει σημαντικές σχέσεις και επιθυμίες που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Νιώθουμε την ανάγκη να μπορέσουμε να εκφράσουμε τον ερωτισμό μας και γινόμαστε πολύ πιο αίσθησιαρχικοί. Η είσοδος λοιπόν της Αφροδίτης στον ταύρο έρχεται να μας ανανεώσει τα ερωτικά και σεξουαλικά και κυρίως έχετε να μας βοηθήσει στο να μπορέσουμε να νιώσουμε υπέροχα με τον σύντροφό μας. 4 είναι τα ζώδια, τα οποία όμως θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη και την πιθανότητα να γνωρίσουν και κάτι καινούργιο.

Η Αφροδίτη στον Tαύρο από 17 Μαρτίου – 11 Απριλίου φέρνει έρωτα – καινούργιες κατακτήσεις αλλά και χρήματα για αυτά τα 4 ζώδια. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)